- Член од
- 2 септември 2016
- Мислења
- 855
- Поени од реакции
- 1.919
nikoj ne te citira tebeЗа фудбал пишав. За ракомет знам, но тоа е нефункционален начин, затоа не подметнувај нешто што не сум кажал.
i kako znajs deka e nefunkcionalen nacin?
nikoj ne te citira tebeЗа фудбал пишав. За ракомет знам, но тоа е нефункционален начин, затоа не подметнувај нешто што не сум кажал.
Просто едноставно, ЛШ има премал број на домашни натпревари, особено кога сте последни и посетеноста опаѓа.nikoj ne te citira tebe
i kako znasj deka e nefunkcionalen nacin?
topAbe nekoj ljoc komentar za derbito?
17:00 часот-ноќнаЗдравје боже, со шкендија на 24.11 ако е вечерна одиме втора епизода
Не бевме присутни на оваа утакмицакако навивачка група, имаше бојкот во поголем дел на сезоната, војна со Брацо. Се вративме при крај на сезоната, однавивавме три утакмици со Победа, Ренова, Пелистер и Ѓорче.Башка, да не заборавиме дека единствени кои некогаш пукале огномети директно кон Комити, се Чкембари. На општа радост на присутните, на дерби директно од трибина на трибина. Има луѓе како мене кои помнат. За тие што не им текнува на тие времиња, а голем дел изгледа и тогаш биле родени повелете клип.
Ste se izmacile sobirajki klubski salovi a samo 4 na slikava se od $ od koi toj najstariot e 100 pati objaven vo kolekcija.
Normalno po lesno e da se slikate od kolku vratite gostinski da gi otvorite.
Нели ви се понуди да дојдете пред да почне сезоната прифативте па одбивте што збориш глупости?Normalno po lesno e da se slikate od kolku vratite gostinski da gi otvorite.
Ако може да сликате шал од фан шоп зш да не сликаме и ние клубски шалови?Ste se izmacile sobirajki klubski salovi a samo 4 na slikava se od $ od koi toj najstariot e 100 pati objaven vo kolekcija.
Koga vi otvorija cel stadion kutevte ko picki oti znaevte deka u toj period na startot ako so pelister imase 2k na zapad, so vas slednata ke imase duplo, sea samo fontana moze da ja baciteNormalno po lesno e da se slikate od kolku vratite gostinski da gi otvorite.
Ке кружат со 50-те низ парк ке бараат мали деца да соблечатKoga vi otvorija cel stadion kutevte ko picki oti znaevte deka u toj period na startot ako so pelister imase 2k na zapad, so vas slednata ke imase duplo, sea samo fontana moze da ja bacite
E da ama ke ja zgresat voj pat hahaКе кружат со 50-те низ парк ке бараат мали деца да соблечат