Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар ако си ти босот во темава извини што те прозвав, никакви провокации немам кон ни една навивачка група ниту кон тебе.Ама еве ако така сметаш се повлекувам и повеќе во темава не пишувам.Уште еднашИзбришани 30 мислења. Прва и последна опомена за тие што постираат слики без заматени фаци и пишуваат иницијали.
Тафта друже, не се бламирај затоа што прв си на пик да леташ од темава, секој пост ти е провокација. Намали со ебењето.
Имаше еден аеродромец тука на форумов веќе не пишува ,он секогаш не броеше и беше paint master сигурно он ти ја пратил сликата, не го тагирам дека го чита форумов да не се лути.Се најде маж и не избројал
сега чекам и едни интересни видеа ќе продолжи дискусијата
Прегледај го приврзокот 434180
Не е тојИмаше еден аеродромец тука на форумов веќе не пишува ,он секогаш не броеше и беше paint master сигурно он ти ја пратил сликата, не го тагирам дека го чита форумов да не се лути.
4000 ili 5000 bea mislam neso taka..Јас мислам дека повеќе бевте малку се 1900 нека преброи уште еднаш
Konecno komentar na mesto. Bravo to e to.Можно ли е покрај ваквите мизерни услови во државичево, двете групи да имаат толку брутални изданија, вложен голем труд и пак да се јаде гомна бла бла бла муабети ?
Ако самите не си го цениме ова дерби, не знам што очекувате во вашите главчиња, би сакал барем да помислите само на момент колку многу е тешко во делот на организацијата за вакво нешто да се случи.
Имам впечаток дека многумина тука се сеирџии, маваат сеир на туѓ труд седејќи дома пред ТВ и пишуваат коментари од типот ова вака требало, она така требало.
Имам една порака и до едните и до другите, делата говорат многу повеќе од коментарите на обични лингури.
Прегледај го приврзокот 434190
Прегледај го приврзокот 434191
ДРКАЈТЕЕ !!!
Здравје боже, со шкендија на 24.11 ако е вечерна одиме втора епизодаМожно ли е покрај ваквите мизерни услови во државичево, двете групи да имаат толку брутални изданија, вложен голем труд и пак да се јаде гомна бла бла бла муабети ?
Ако самите не си го цениме ова дерби, не знам што очекувате во вашите главчиња, би сакал барем да помислите само на момент колку многу е тешко во делот на организацијата за вакво нешто да се случи.
Имам впечаток дека многумина тука се сеирџии, маваат сеир на туѓ труд седејќи дома пред ТВ и пишуваат коментари од типот ова вака требало, она така требало.
Имам една порака и до едните и до другите, делата говорат многу повеќе од коментарите на обични лингури.
Прегледај го приврзокот 434190
Прегледај го приврзокот 434191
ДРКАЈТЕЕ !!!
dali si to normalen be so pisis ?@87_47 najako e sto oni jadat trici za partii a niv partija im dava pari za se od klub do navijaci. Dzabe vetglas daleku se seuste od toa karti da naplakjaat. Nemozat da te razberat sto tocno im kazuvas
i to kako znaea koj ima tamu odgovorno tvrdamне знаевте кој се наоѓа на остатокот на старата
dali si to normalen be so pisis ?
koja partija i na koj mu dava pari .. vie da zborate za partija i davanje pari od partija odi brat sam deaktiviraj si go profilo za dobroto na site
NAKA bidi kako so zboras ti eve neznajme kako e da se plaka karta ..
nezz zosto NKOV film ti se praj so cel pamet pisa oti nas ni davala
partija pari ejjj so ne ke procitas