Политички случувања во САД: Генерална дискусија

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.284
Поени од реакции
11.549
И? Си ме прашал какво е моето мислење за Камала, за УСА и слично? Или пошо те мавам од земја у темите за Израел и Палестина па сеа и тука мора да не се согласуваме? :icon_lol:
Реално еден од најизманипулираните на форумов си. Најсериозно го мислам ова, не зборувам за инает. Ова за (гео)политичкиве теми важи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.290
Поени од реакции
113.326
Реално еден од најизманипулираните на форумов си. Најсериозно го мислам ова, не зборувам за инает. Ова за (гео)политичкиве теми важи.
Објасни ако сакаш. Кој ме манипулира?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.290
Поени од реакции
113.326
Неколку пати досега сум те цитирал на такви теми, ме мрзи да барам.
Паѓаш на западнава пропагандна машинерија воглавно.
Тоа што го цитирам Ванлок и му наоѓам небулозни мислења не е паѓање под пропаганда. Ме мрзи сега и со тебе да се објаснувам, како мислиш така нека биде.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.284
Поени од реакции
11.549
Тоа што го цитирам Ванлок и му наоѓам небулозни мислења не е паѓање под пропаганда. Ме мрзи сега и со тебе да се објаснувам, како мислиш така нека биде.
Нз што сте се објаснувале не ни ве читав. Коментаров мој беше врз база на твои мислења по темиве, не на тоа што си реплицирал на Ванлок.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.910
Поени од реакции
4.267
Ајде еден poll пуштете на темава , чисто да видиме колку шекспировци имаме на форумов.

Steff58

Човекојадец
Член од
22 мај 2024
Мислења
123
Поени од реакции
113
Има посебна тема за ова со анкета, ја отворив уште јунито.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.924
Поени од реакции
14.873
Најмалце 5 од 7 swing states одат кај демократите. You heard it here first :busi:
Мичиген, пенсилванија, висконсин, невада и џорџија би рекол дека се сигурни. Аризона и Северна Каролина ќе биде ептен тесно.
Трамп околу 5 часот наутро по македонско време ќе прогласи победа, на крај разликата во електорски гласови ќе биде доста голема во корист на Харис. Го читав сценариото сабајлево, горе доле така ќе биде.

Член од
23 август 2024
Мислења
292
Поени од реакции
517
Најмалце 5 од 7 swing states одат кај демократите. You heard it here first :busi:
Мичиген, пенсилванија, висконсин, невада и џорџија би рекол дека се сигурни. Аризона и Северна Каролина ќе биде ептен тесно.
Трамп околу 5 часот наутро по македонско време ќе прогласи победа, на крај разликата во електорски гласови ќе биде доста голема во корист на Харис. Го читав сценариото сабајлево, горе доле така ќе биде.
Многу е поверојатно Камала да остане само со Мичиген и со таквото во рацете.

Kajgana Shop

На врв Bottom