- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.233
- Поени од реакции
- 6.370
Добро е што доаѓа за време на репрезентативна пауза, ќе има време да тренира две недели со екипата пред играње мечеви.
Каде ја имаш прочитано таа информација?Диего Симонет???
Има вистина или шпекулација е?
Чаршија муабет, не е прочитано... Ама викам ај да прашам овде, пошто знам дека има доста упатени. Мене лично не ми е верно тоа. А би сакалКаде ја имаш прочитано таа информација?
Ондак ништо. Не е таков момент да дојде име како Диего Симонет кај нас.Чаршија муабет, не е прочитано... Ама викам ај да прашам овде, пошто знам дека има доста упатени. Мене лично не ми е верно тоа. А би сакал
Eve idealna sansa da se angazira Cupic za sportski ili na klupa. Grev ke bide da ne go pobarame.Tocno e deka ozbilen rakometar tesko da doe po skandalite za dolzenje pari i so budzetov. Ama od toa se oprava so sportski direktor bivs evropski rakometar so renome. Pozicija koja ni e prazna veke 3 godini. Marko Vujin vo Vojvodina, od zavcera Vugrinec vo Partizan. Tolku e tesko da se donese vo Skopje bilo koj od nasata evropska generacija za sportski direktor (primer Cupic)?!?!
Столе, Милано после 3-ти ноември би требало да дојде.Кој ќе ја води денеска екипата Столе или Милано?