- Член од
- 12 март 2023
- Мислења
- 112
- Поени од реакции
- 419
Интересен сегментот посветен на Вардар.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nebitni se tie za nego, taka ima samiot napisano...inace vo pravo si ima mnogu bitolcanki vo Avstralija, ama @kano nema kure za niv
Forumot e na narodot.... go prasav tatko mi koga bese vo Avstralija da ne sklepa nekoe kopile, ne mi vika, tie so begat tamu se od vremeto koga kleckavme selancinja...
Ретардирани, место да си гледаат кај нив таму, немаат една победа во лига шампиони, тие за Вардар му ја мислат.Ауу како се пењават на темава после секоја утакмица на Вардар, вребаат како мршојадци. Тешка болест, ова е надвор од секое лечење.
Муце не ми се нервирај бе.Ретардирани, место да си гледаат кај нив таму, немаат една победа во лига шампиони, тие за Вардар му ја мислат.
Дознаваме дека Вардар и Аргентинецот ќе потпишат долгогодишен договор, а се очекува по него, да пристигнат и неколку нови засилувања. Милано доаѓа во Скопје на препорака на тренерот на Веспрем, Чави Пасквал.
опасен си,ЦИА....јас мислам тие шо ви ги носат играчите вас и со вардарци соработват.....незнаев дека бившиот пикер бил scouter