Фан клуб - РК Вардар

Член од
12 март 2023
Мислења
78
Поени од реакции
289
По отказот на Вујо Мамба се врати, отприлика ова време, и не' истера до крајот на сезоната. Успешно.
Играчите се послаби од тогашните, но што е - тука е. Ова е пробен период.
Белки ќе биде успешен.

Член од
24 октомври 2023
Мислења
50
Поени од реакции
161
Море какви песимисти сте

Ајде ако не да го донесевме Вујо и пак да беа истите причи дека играл запоставен ракомет

Изборот за Аргентинецов е баш интересен имајќи во предвид состојбата на клубот во моментов

Да не заборавиме дека Аргентина последно ја тепаше Хрватска 23-19 :)

А и со самото тоа што е Аргентинец, секако има многу подобро познавање за ракометарите преку океанот. Да не заборавиме какви играчишта беа Мораеш, Куни Моралес, Дутра итд. И нив кога ги донесоја ни беа анонимуси:) Очекувам од најавените засилувања барем едно да е од преку океан, а можда и сите

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.264
Каде ја имаш прочитано таа информација?
Чаршија муабет, не е прочитано... Ама викам ај да прашам овде, пошто знам дека има доста упатени. Мене лично не ми е верно тоа. А би сакал :D

Член од
5 април 2013
Мислења
3.365
Поени од реакции
6.858
Не верувам баш за Диего Симоне, ама дека ќе донесе некој Аргентинец, тоа е скоро сигурно.... Не носиш ваков тренер што 20 години е низ аргентинските репрезентации без да имаш план да потпишеш некој нивни репрезентативец...

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Чаршија муабет, не е прочитано... Ама викам ај да прашам овде, пошто знам дека има доста упатени. Мене лично не ми е верно тоа. А би сакал :D
Ондак ништо. Не е таков момент да дојде име како Диего Симонет кај нас.

Член од
12 ноември 2020
Мислења
64
Поени од реакции
197
Tocno e deka ozbilen rakometar tesko da doe po skandalite za dolzenje pari i so budzetov. Ama od toa se oprava so sportski direktor bivs evropski rakometar so renome. Pozicija koja ni e prazna veke 3 godini. Marko Vujin vo Vojvodina, od zavcera Vugrinec vo Partizan. Tolku e tesko da se donese vo Skopje bilo koj od nasata evropska generacija za sportski direktor (primer Cupic)?!?!
Eve idealna sansa da se angazira Cupic za sportski ili na klupa. Grev ke bide da ne go pobarame.

TRENER RK Zagreba Andrija Nikolić podnio je ostavku nakon visokog poraza njegove momčadi od Magdeburga u 7. kolu rukometne Lige prvaka. S njime iz kluba odlazi i legendarni Ivan Čupić, a zasad nije poznato tko bi mogao naslijediti Nikolića na klupi hrvatskog prvaka.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.485
Поени од реакции
1.854
Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Кој ќе ја води денеска екипата Столе или Милано?

Kajgana Shop

На врв Bottom