Temu (Тиму) - Македонија

Член од
25 октомври 2023
Мислења
14
Поени од реакции
5
A што па ти цело време на лично ниво ги напаѓаш луѓето доколку имаат погрешна проценка ?!
Да не си ја бркаш мувата од капата па сега паники те мават што си разоткриена...

...Кирја Спенџарска. :icon_mrgr:
Тоа ти е балкански менталитет секогаш се плукало за нешто ново и секогаш некој сака паметен да се направи. Како прво направена е група за искуства и критики, како што гледаш или треба да идеш на очно да прочиташ поубаво кој прв почна со сарказам и навреди

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.785
Поени од реакции
21.318
Има и група на фб
Која си бре ти Мими.Извади ме од памет викам што сам постираја у овуј тему.
Глеам мој аватар само шаман ми избегаја.
Hahaha

Види колко слични аватари иамо.

Чекај ск тему се вика или тиму?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.050
Тоа ти е балкански менталитет секогаш се плукало за нешто ново и секогаш некој сака паметен да се направи. Како прво направена е група за искуства и критики, како што гледаш или треба да идеш на очно да прочиташ поубаво кој прв почна со сарказам и навреди
Ама добро де ете и да згрешиле и да се саркастични, ти ако не си дотичната тиктокерка што се палиш и возбудуваш беспотреба ?
Секако освен ако не си таа а глумиш овде.

Член од
25 октомври 2023
Мислења
14
Поени од реакции
5
Ама добро де ете и да згрешиле и да се саркастични, ти ако не си дотичната тиктокерка што се палиш и возбудуваш беспотреба ?
Секако освен ако не си таа а глумиш овде.
Не се возбудувам, него барем еднаш на било која тема да нема такви одговори беспотребно, без провокации. Не знам зошто е тоа толку тешко.

Член од
5 мај 2016
Мислења
190
Поени од реакции
158
Не се возбудувам, него барем еднаш на било која тема да нема такви одговори беспотребно, без провокации. Не знам зошто е тоа толку тешко.
Е како не се возбудуваш, од компјутер те осеќам, башка нов јузер а толку многу знаеш за форумов? Чудно Спанџарска, чудно. На нова година мењаат ник овде побарај спанџарска да те пишат, не мора да се криеш. :pos:

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.429
Поени од реакции
3.500
Абе гајле ти е, битно лабавиш во Грција со кроксот, дури они седат во сивилово.

Член од
25 октомври 2023
Мислења
14
Поени од реакции
5
Е како не се возбудуваш, од компјутер те осеќам, башка нов јузер а толку многу знаеш за форумов? Чудно Спанџарска, чудно. На нова година мењаат ник овде побарај спанџарска да те пишат, не мора да се криеш. :pos:
Па да гледам многу слободно време имаш па тука лечиш комплекси:( се гледа дека си осамена повредена душичка па се замараш за нови членови на форумот. Очигледно во приватниот живот никој не те прифаќа и поднесува, оди прошетај малце олади глава

Член од
5 мај 2016
Мислења
190
Поени од реакции
158
Па да гледам многу слободно време имаш па тука лечиш комплекси:( се гледа дека си осамена повредена душичка па се замараш за нови членови на форумот. Очигледно во приватниот живот никој не те прифаќа и поднесува, оди прошетај малце олади глава
Важи, така нека биде. :cool:

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.157
Поени од реакции
22.728
И што е разликата меѓу Temu и Aliexpress?
Ако нарачуваш повеќе работи одеднаш со Тему доаѓале сите заедно додека со Али секоја посебно. Плус наводно побрзо било со Тему и поевтино. Исто така со Тему треба да исполниш минимум цена за да можеш да нарачаш, на пример 1000 денари.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.429
И што е разликата меѓу Temu и Aliexpress?
Aliexpress ne e kako porano sto bese. Sega e skapa dostavata. Razlikaa so temu e toa sto na temu za se ima free shipping i pogolem izbor ima.

Primer na temu ako sakas da kupes palto od 1000 denara ili farmerki za 1000denara imas free shipping a na aliexpress nema free shipping(dostavata e po skapa od samiot proizvod)

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.023
Ако нарачуваш повеќе работи одеднаш со Тему доаѓале сите заедно додека со Али секоја посебно. Плус наводно побрзо било со Тему и поевтино. Исто така со Тему треба да исполниш минимум цена за да можеш да нарачаш, на пример 1000 денари.
точно од почеток до крај

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.400
Поени од реакции
16.631
Aliexpress ne e kako porano sto bese. Sega e skapa dostavata. Razlikaa so temu e toa sto na temu za se ima free shipping i pogolem izbor ima.

Primer na temu ako sakas da kupes palto od 1000 denara ili farmerki za 1000denara imas free shipping a na aliexpress nema free shipping(dostavata e po skapa od samiot proizvod)
Кј има фри шипинг на Тему?
Минимум треба да имаш одредена сума платено па да добиеш бесплатна достава.

Член од
25 октомври 2023
Мислења
14
Поени од реакции
5
Кј има фри шипинг на Тему?
Минимум треба да имаш одредена сума платено па да добиеш бесплатна достава.
Треба да направиш минимум 600 или 900 денари за да имаш бесплатна достава на сите произоводи. Минимумот е различен кај секого.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.400
Поени од реакции
16.631
Треба да направиш минимум 600 или 900 денари за да имаш бесплатна достава на сите произоводи. Минимумот е различен кај секого.
Значи нема бесплатна достава.

Kajgana Shop

На врв Bottom