Temu (Тиму) - Македонија

Член од
25 октомври 2023
Мислења
14
Поени од реакции
5
Здраво дечки,

Не знам дали сте слушнале, но пред 2 дена Temu започна со достава и за Македонија.

Temu е онлајн платформа за шопинг која нуди широк избор на производи по многу пристапни цени, од облека и модни додатоци до домашни производи, електроника и многу други. Слично како AliExpress или Wish, Temu е особено популарен за оние што бараат различни стилови и продукти со добри понуди.

Јас имам порачувано но за друга земја и до сега све што стигнало било како што треба. Но пред да порачам доста се фокусирам околу делот на reviews од луѓето што веќе им стигнало, па затоа и немало утка..

Temu мене ми се допаѓа поради тоа што , што и да порачаш и колку и да порачаш, производите ти стигаат во еден пакет или евентуално 2-3 пакети но со повеќе производи, во зависност од нарачката.Не како од Али едно сега да ти стигне а другото за месец, можеби и никогаш. Имам слушнато и дека од Temu ги делат производоте во различни пакувања за да не се царинат.

Веќе од Македонија доста луѓе имаат направено нарачки, пишува за 2-3 недели дека ќе им стигне, па да видиме искуства :) Исто така знам дека ЕЛС ќе ги носат пратките

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.400
Поени од реакции
16.631
Срање.
Чекам месец дена за достава, еднаш нарачав и више никад.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.524
Поени од реакции
22.173
Не се лажете со цените, добивате квалитет соодветен на цената.

Член од
25 октомври 2023
Мислења
14
Поени од реакции
5
Што ти стигнало, работи што можеш да ги купиш на битпазар за 100 денари? :pos:
Све што не можеш да најдеш на битпазар, исто како на Aliexpress;) само што стигаат заедно и побрзо

Член од
3 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
15
Има и група на фб

Член од
1 ноември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Има и група на фб

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.049
Ограничен во мозокот штета:P
A што па ти цело време на лично ниво ги напаѓаш луѓето доколку имаат погрешна проценка ?!
Да не си ја бркаш мувата од капата па сега паники те мават што си разоткриена...

...Кирја Спенџарска. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom