Каков мобилен користите во моментов?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.529
Поени од реакции
8.618
Samsung Note 20 Ultra веќе 4та година го користам и ќе терам уште некои месеци

Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Исто, ѕвер е. 4 години рамно го имам, освен што знае батерија да зеза, нема мрднато. Покрај него имам и S23, без оглед што е понов, лично Ν20U ми е во срце :D А се мислев дали S23 или S23U, ама ај да не се акам со две цигли.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.470
Поени од реакции
7.920
Од вчера Xiaomi 14T.
Одлично ме служеше 12Т, ама нема можност за е-сим а јас за некоја недела пак ќе се качам на брод и е-сим е многу згодна опција.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.921
Исто, ѕвер е. 4 години рамно го имам, освен што знае батерија да зеза, нема мрднато. Покрај него имам и S23, без оглед што е понов, лично Ν20U ми е во срце :D А се мислев дали S23 или S23U, ама ај да не се акам со две цигли.
Да ѕвер е, но мојот Самсунг Ноте 20 Ултра е со SnapDragon чип верзија поточно за американски пазар, а европскиот е со Exinos чип затоа некогаш знае да зезне батеријата и ретко и камерата. Јас чекам да си подновам за Самсунг S 25 Ultra или С24 Ултра ќе видиме што ќе биде. А N20U ќе си чувам повремено ќе користам .:D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.529
Поени од реакции
8.618
Да ѕвер е, но мојот Самсунг Ноте 20 Ултра е со SnapDragon чип верзија поточно за американски пазар, а европскиот е со Exinos чип затоа некогаш знае да зезне батеријата и ретко и камерата. Јас чекам да си подновам за Самсунг S 25 Ultra или С24 Ултра ќе видиме што ќе биде. А N20U ќе си чувам повремено ќе користам .:D
Да, Ексинос е за жал, но и таков искрено 4 години подоцна е фантастичен. С23 ми е Снапдрагон, ама не би била фер споредбата :D Лично, померак ми правеше камерата на Н20У отколку на С23, само што го акнав од земја и ја скршив, а не ми се даваат пари за поправка :)

Следно здравје С26У или што и да биде тогаш планирам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom