и јас барам една анализа од Мацедалиен.Мацедалиен мислам дека те замолив за анализа. Но бидејќи сакаше директно без комплименти еве вака Ај Мацедалиен една анализа:smir:
Ќе те анал-изира тебе и без да сакаш...и јас барам една анализа од Мацедалиен.
we already made a deal...bada goes first,u the second than after that if he is not too tired he'll do meh!...ooops,i forgot toneh aka tonInter he's the third THAN I.Ќе те анал-изира тебе и без да сакаш...
а бре треба десет пати да повторувам ! анализааааааааааааааааааа еве предуслов НЕРВОЗЕН кога барам НАСЕКОЕ една факинг анализа
п.с не се нервирам внимание да привлечам :smir:
Штом гледаш дека не сака никој да те анализира - повлечи се и ќути. Или анализирај некој од членовите, па потоа побарај истиот да те анализира тебе.а бре треба десет пати да повторувам ! анализааааааааааааааааааа еве предуслов НЕРВОЗЕН кога барам НАСЕКОЕ една факинг анализа
п.с не се нервирам внимание да привлечам :smir:
mRnO - Член што сум го почитувал и сум имал високо мислење отсекогаш. Секогаш пишува издржани постови, и знае да отвора интересни и необични теми, како и во Музика, така и во сите други подфоруми, што ми укажува на тоа дека е „јак“ на повеќе полиња.Фантом само мене нејке да ме анализира...ако ако
Dr.KillJoy:Анализа врз основа на форумско однесување.... Вие сте шампиони еј:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:
Колку јасно разбрана порака. Браво:helou:Dr.KillJoy:
Нов.Свежа крв.Донекаде и интересен.Се прослави со еден пост во темата за скинери и доби Икарови Крилја.Познат е по своите офтопици и ексентрични испади во постовите во кои на убав начин кажува ништо.
Аватарот му одговара.Тој ја има моќта да суди што чини а што не на форум кој функционирал одлично две години наназад,верувале или не...и без него.Значи,полн е со себе и верува дека неговото како последно е најреалното нешто и ако биде следен,луѓето ќе бидат среќни,весели и ќе има доволно елени за лов и вегетаријанците ќе станат самовили.
Не верува во виртуелните луѓе.Тој е вљубеник во крв,месо и трепки со гурелки.Затоа му е смешна помислата дека некој може да добие вистински впечаток,вистинска замисла или пак,не дај Боже,да анализира некого врз основа на форумско рандеву.Вие сте патетични,а само тој знае.
Тој е совршен.Учете.