Possible....ама од мене:helou:
Би започнала со никот...Очигледно дека те фасцинираат пеперутки, што не ме чуди поради твојата нескротлива природа. Можеби подзастануваш за да се одмориш, но само на секунда, и веднаш продолжуваш кон она што си го замислила. Го сметаш шареното за интересно, но она што навистина те привлекува и има некаков посебен ефект врз тебе се потемните нијанси. Го сметаш за некако загадочно и нешто што не е лесно да се открие исто како што си и ти.
Имаш некој посебен стил на убаво изразување од кое можам да заклучам дека си доста начитана личност. Твојата бунтовна природа не дозволува да поминеш така лесно дури и при некоја најмала ненамерна навреда. Можеби грешам но поради твојата независност честопати си главна во друштвото во кое се наоѓаш. Имам некое чувство дека постојано брзаш некаде и тврдоглаво ги браниш своите ставови и гледишта. По природа си многу амбициозна. Она по што те препознаваат и за што те почитуваат е твојата отвореност кон околината.
Мислам дека аватарот си целосно ти, впрочем како и претходните аватари. Сеуште сметаш дека не си го пронашла своето место. Одлично се снаоѓаш со сите случувања но мислиш дека нешто ти недостига. Она што сакам да ти го кажам е дека треба да продолжиш со барањето на она што вистински го сакаш и посакуваш, но запамети дека ништо не е совршено.
...good luck...:smir:
Може, нема проблем.Пи си Џеј ај мене една,плиз?
Браво. :back:Може, нема проблем.
Ти си ведра личност, со позитивен став кон животот. Имаш шегаџиска страна, која не толку често, но сепак ја покажуваш. Постовите ти се супер, секогаш на место и со доза на несериозност за да разбиваат монотонија. Имаш карактер полн со енергија која со радост ја делиш со другите. Секако позитивна енергија. Љубовта, како и на многу други ти значи многу во животот. Не дозволуваш да ти се качуваат на глава. Толерантна личност си со многу трпение, но се си има крај нели? Исто така имаш отворен и дружељубив карактер. Депресијата ти е несфатлива, а пак тоа се должи на твојот оптимизам кој го наведов на почетокот. Не ти се допаѓаат мрачни работи, сакаш повеќе веселост и разновидност во животот. Си посветуваш доволно време на себеси и своите хобиа. Сакаш да излегуваш. Исто така сакаш во секој момент да си уредна и соодветно облечена. Ја обожаваш модата. Мислам дека сакаш и архитектура. Имаш одличен вкус за облекување. Мислам дека се облекуваш во топли и весели бои, одразувајќи се самата себеси. Можеби и сакаш да бидеш дизајнер или пак стилист во иднина, а пак можеби и архитект, не знам не си пишала нешто за тоа. Сакаш музика. Ти значи многу во животот. Ги сакаш и утрата, барем така имам впечаток. Аватарите ти зрачат со женственост и ведрост. Си кажуваш што ти е на срце. За крај, сакаш да се изразуваш на форумов, како и многу други овде, но секако ти си посебна личност која си остава сопствен печат на форумот.
Толку од мене, кажи си впечаток од анализата, само искрен да е. Не знам дали сум те погодил или не, тоа ти ќе кажеш. :helou:
Ова дека сум многу мал или?...Па секој си дава мислење без разлика дали го искусил истото(јас не сум адекватен да зборувам за неверство кога не сум го доживеал,не сум адекватен да зборам за геј ако не сум сретнал...не сум адекватен да зборам за тешкотијата на животот кога мојот живот штотуку почнува)Една анализа за СпаЈдеР.
Спајдер е релативно стар член на форумов, зачленат и пред мене. Од постовите можам да видам дека е доста образован за музика, а пишува на сите теми буквално, без разлика дали е компетентен да пишува или не.
Jeп...слабо стојам со статистика и факти од фудбал...не можам да не се согласам со ова,ама таа еДоста е заинтересиран за Фудбал, иако понекогаш се изненадувам колки слабо стои со статистика и факти од фудбал.
Ретко....многу ретко! Штотуку барав мои мислења во играчница од лани оваа дата до сега,и бројот изнесува 49 Инаку таму пишувам од преголема досада. Долгиот пост без поента не го гледам ама ајЗнае понекогаш да се заигра во Играчница, што по мое мислење е резултат на досадните утрински часови. Понекогаш знае да напише долг пост без поента, само колку да реплицира, и на тој начин пополека се повлекува од дискусија.
Другото ти е добро,т.е. психоанализата ти е ок oсвен болдираното со андерлајнЈузер: Никот СпаЈдеР можеби ја симболизира твојата заинтересираност за пајаците, или можеби, е некој лик од некој филм или серија што си ја гледал. Во секој случај, интересен ник, што по кој знае кој пат ја потврдува твојата креативност.
Аватар: Не го менуваш аватарот многу често, што значи дека и во животот не сакаш некои големи промени наеднаш. Моменталниот аватар за мене претставува некоја нејасност, прикрадување или тага. Порано имаше аватари со волк, што ме наведува да мислам дека многу ги сакаш животните.
Тајтл: Living Lonely го чуваш повеќе од една година, што исто како и кај аватарот значи дека и во животот не сакаш некои големи промени наеднаш. Кога имаш некој проблем, не се откажуваш веднаш, туку остануваш со проблемот до крај додека не го решиш. Тука тебе ти прилега реченицата „It's not that I'm smarter, I stay with problems longer“. Самото значење на тајтлот, значи дека си осамен во душата, ти треба сопатник, компањон, што се уште го немаш најдено... Тоа што го немаш најдено преку година дена укажува дека имаш доста големи критериуми за се во животот.
Потпис: Иако е со прашалници, јас знам што пишува, со една финта. Дознајте ги новите љубовни врски меѓу форумските членови на мојот најнов блог. Апдејт се прави секој нов ден. Линкот кај „мојот најнов блог“ е линк од bitefight, што значи дека не бираш средства и начин како да бидеш успешен... Тоа што се служиш со вакви ефтини трикови за да бидеш прв во игра, по мое мислење значи дека во животот си доста искрен, па потиснатото лажење го користиш за безопасни цели.
Мозе, мозе...Незнам дали сум достоен за да барам една анализа за мене од Фантом_ох(ако има 5 минути време да одвои, добро ке е)
Пер, мртов уморен сум денес, утре сабајле со петлите ќе ја имаш. (до кај 3 саат) :brodce:Фантом само мене нејке да ме анализира...ако ако