La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Расисти има секаде, посебно во Шпанија врие, Вини прв излезе со подршка за Јамал, Рафиња и Фати, имаше видео еден дебел како им ебе маме...од Реал се изјаснија дека ќе обезбедат видео материјали за да се казнат сторителите...а за казна без публика исто му се фаќа и така 90% се туристи помодари :pos:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Тоа со казнување цела трибина е најголема глупост шо можат да ја прават.
Ги лоцираа сторителите, ги казнија, нема да стапнат на стадион повеќе и то е то
Не можи цела трибина да настрада заради двајца тројца будали.
Јас кога бев на дербито пред мене имаше едно детиште околу 14/15 години, цело време гестикулираше со рацете демек мајмун, дечкото до него го предупреди дека тоа не е во ред и да прекини со глупостите, е сега ако ја затвореа таа трибина и тој дечко ќе го кркаше ни крив ни должен
Мене ме иритираше најповеќе неговата мајка која наместо да го опомени синот таа уште повеќе од него пцуеше и скокаше

Од Атлетико ги казнија 5 натпревари да немаат право да купуваат карти за гостински натпревари во лигата, тие од тој сектор зад голот.
Замисли некој си платил хотел, превоз, обезбедил карта и сето тоа ќе му пропадни за ништо

Да не замарам, пуштајте арена 2 премиум и уживајте :ljubove:

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Расисти има секаде, посебно во Шпанија врие, Вини прв излезе со подршка за Јамал, Рафиња и Фати, имаше видео еден дебел како им ебе маме...од Реал се изјаснија дека ќе обезбедат видео материјали за да се казнат сторителите...а за казна без публика исто му се фаќа и така 90% се туристи помодари :pos:
Ова како македонско судство. Признавам дајте ми условна.

Што има врска што Винисиус дал поддршка?
Сакаш да кажеш дека Валенсија ги казниа пошо ни еден нивен играч не даде поддршка за Винисиус?

Ова е исто како ја да искршам некој од тепање и брат ми да пише на фб, изразувам сочувство за сите тепани и мене да не ме казнат.
Стварно е смешно. Грешка е грешка, мора да се казни според правила.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Види го овој сенилниот Перез, немало да одат оти Винициус немало да добие.

Во последните 20 години Меси и Роналдо поделија 15 златни топки, шо требаше другите клубови декада ипол да не доаѓаат на доделувањето?
А што бараат?
Јаката церемонија Златна Топка.
Само среден прст у гз за УЕФА, нека си праат церемонии без Реал, што ќе им е толку битен Реал да присуствува?

Ова не е никаков хејт према Родри, се гледа дека не сакаат да имаат ништо со кое што допир има УЕФА.

Ете, ништо не и фали на манифестацијава без Реал, нека си тераат.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Ова како македонско судство. Признавам дајте ми условна.

Што има врска што Винисиус дал поддршка?
Сакаш да кажеш дека Валенсија ги казниа пошо ни еден нивен играч не даде поддршка за Винисиус?

Ова е исто како ја да искршам некој од тепање и брат ми да пише на фб, изразувам сочувство за сите тепани и мене да не ме казнат.
Стварно е смешно. Грешка е грешка, мора да се казни според правила.
Чекаме казна, шо треба да е, 2-3 без публика на таа трибина, па ланската цела ја играа без публика :pos:
Ама јбг шо се цигани цигани се...и Вини исто.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
А што бараат?
Јаката церемонија Златна Топка.
Само среден прст у гз за УЕФА, нека си праат церемонии без Реал, што ќе им е толку битен Реал да присуствува?

Ова не е никаков хејт према Родри, се гледа дека не сакаат да имаат ништо со кое што допир има УЕФА.

Ете, ништо не и фали на манифестацијава без Реал, нека си тераат.
А замисли не отишле и му ја даваат на Винициус.

Ќе се смејам 1 година. :pos: :pos: :pos:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Или замисли ова е некоја пр фора и го гледаш на сцена Винициус се спушта од кровот како лејди гага а во позадина цело гето од Реал играат брејк денс :ROFLMAO:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
А замисли не отишле и му ја даваат на Винициус.

Ќе се смејам 1 година. :pos: :pos: :pos:
Хахахаа нема шанси тоа да се деси. :ROFLMAO:

Сигурно имаат сигурно инфо дека не е освојувач чим не дошле. Нека дреме Родри сам ко мисир, пак ќе кажам не им треба Реал за да си ја прават церемонијава.

Иначе прејак ми е муабетот дека на Вини не му дале зашто бил не фер плеј играч. Затоа Еми Мартинез е пример за фер плеј играч со провоцирање после секој утнат пенал, ставање на наградата во гаќи и покажување на кур и скандирање против противнички играчи.

Каква говнарска организација е УЕФА.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Who cares за Реал Мадрид кога Натали Портман е тука. :love:
Само што помислив дека на спортско следечки план неделава не може да биде полоша, кралицава се изјасни дека е фан на ПСЖ. :facepalm:

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.306
Поени од реакции
4.567
UEFA be like, еве ви го Дрогба, Веа, Сидорф мн црнци ќе беа да земеше и Винициус

Ова ти е левел неправда глушецот коа зема место Ван Дајк за 7 гласа или две години подоцна Левандовски коа не зема. 100% некој чкљ новинар од некои утепани држави ко нашата имаат решено

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom