Подемот на крајната десница во Европа

• Креатор на темата Креатор на темата Ligar
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе им тераа анти кампања дека се пријатели на Путин, очигледно кај народот се помалку палат такви плашења
Изгледа обратен ефект имало „плашењето“. :D
Автоматски споено мислење:

Старата шема...

Избори во Австрија: крајната десница на прагот на победа, но никој нема да се приклучи на владата со неа

Последно уредено:
Орбан и министерот за финансии Михаи Варга ќе ја посетат Грузија. Непотребно е да се споменува по чија наредба - подготвуваат партнерство против интересите на ЕУ. И ЕК трае!

Орбан и министерот за финансии Михаи Варга ќе ја посетат Грузија. Непотребно е да се споменува по чија наредба - подготвуваат партнерство против интересите на ЕУ. И ЕК трае!

Абе ЕУ е веќе умрена ама уште не ви кажале во нужникот наречен блгарија

Најверојатно по наредба на Бугарија. Мене тие ми стојат како најмоќни од ЕУ што сакаат да ги подриваат интересите на ЕУ а овие глупиве маџари си ги користат како полтрончиња.

Јасно е дека администраторите на Кајгана отворено толерираат проруски и антизападни мислења

Јасно е дека администраторите на Кајгана отворено толерираат проруски и антизападни мислења

sto ima loso so toa?

toleriraat i bugari na forumot... zamisli be bugari... majkite sto im se ebea za 2 cherveni vo makedonija, luge od wc-to na evropa. klasicni gomna.

Министерството за вистина се јави... Само што ние (сва среќа) не сме во ЕУ.

Во вашиот хитлерски универзум на 5 посто од светот, не смее да има проруски и антизападни мислења и треба да се забранат. У остатокот од светот секој може да има какви сака мислења.

Во вашиот хитлерски универзум на 5 посто од светот, не смее да има проруски и антизападни мислења и треба да се забранат. У остатокот од светот секој може да има какви сака мислења.

Бугарија и Србија и те како толерираат не само проруски ставови, туку и влијание. И тоа си е легитимно, секој треба да си го гледа својот интерес.

Бугарија и Србија и те како толерираат не само проруски ставови, туку и влијание. И тоа си е легитимно, секој треба да си го гледа својот интерес.
Србија не е дел од светот во кој е Бугарија.
Ако Бугарија толерира проруски ставови кој курац овде ми идат и се жалат, пази молимте, дека Кајгана руководство пуштала да има проруски ставови. Ме изнасмеа Бугаров за сите пари. Што си мисли он, дека ова овде е некој европски совет или белгиска невладина?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom