Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
iskreno, tesko deka mozat da ostanat do kraj konkurenti do kraj.
Denes epten mlitavo i bez ideja... da imase sila Arsenal da igra kako vo prvo poluvreme tesko deka ke stignevme do remi, barem ne denes so vakov pristap i igra.
TAA pas ne pogodi, sredina ne postoese. Macca bese nevidliv, Jones igrase na pogresna strana, Party go unisti u prvo poluvreme Diaz itd itd.
Автоматски споено мислење:

zamisli ste osteteni i vie protiv Pool, ama ne e tolku strasno kako lani, ke te vratam na rakometot na Odegaard vo 16 metri itd.
Dodusa edna e situacijata i toa se raboti za korner. Prvata situaciaj sudijata si sudese na vreme, a toa sto produzija da igraat site toa e druga prikazna.
Прегледај го приврзокот 433359
Од кога излезе Хаверц сам со голманот, него му текна да свири.

Во прво чист пенал не досуди за Арсенал, кога Конате го клизна Мартинели.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Dobro, osteteni ste sto da vi praam. Svekako ne ste ekipa za golemi raboti, taka da, nema potreba da se nervirate.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
Со повреден Калафиори, суспендиран Салиба, па сега повредени Габриел и Тимбер кои мораа да излезат, Вардар ќе им даде гол на Арсенал.
Ненормален малер ги тера годинава...
Имаат доста играчи од одбрана здрави, иако не се прв состав играчи. Лани Јунајтед дојде до степен Касемиро да игра централен бек. Али како им тргнало со повредиве, на пат се да го стигнат.

Nepostoecki faul dosuden vo 90ta i cist korner ne dodelen posleden napad, :aplauz:

Чист корнер. За фаулот, и да пуштеше играта да продложи, Хаверц го турна Трент од зад грб потоа пред да се одбие топката од статива, и пак немаше голот да важи.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Една ја праживеа другата не баш. :pos:

dantemkd

demon hunter
Член од