Фан клуб: РК Пелистер

Член од
28 февруари 2023
Мислења
204
Поени од реакции
777
Све остало све је лажно све остало није важноо париња се перат куро ве боли. Ни Пелистер ве интересира ни Битола, Пелистер го користите како марионета за исполнување на некоја ваша сатисфскција за некое ваше его то сега се виде, уствари уште на почетокот се виде прво со името па со химната, со дресот со соопштенијата и тн. Зорана Мицановиќ лајфф
Автоматски споено мислење:

1577A84E-617B-4294-A774-DB994996695A.jpeg
Зоран нејки ова име без додавката Е. Да се спомни

Последно уредено:

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
895
Поени од реакции
1.171
Ќе те надополнам @Ултрас БТ , вака ја личи сликата цела, не ни требаа шминкери и публика од другите градој. Една од најмоќните слики во историјата на ракометот.

НЕКА ТРЕПКА !

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
2 август 2011
Мислења
1.236
Поени од реакции
1.600
Ete go toj maubetot ist, dibro brat ti od 96 ta pratis najmn znajte vie od togas nikoj ne smej nisto da vi reci, preku kuro mi e od vakvi muabeti to vreme tamu da si go barate sega dr vreme i ne ste samo vie vo gradot da kazvate, neznaci deka ako si pratel mn si pridonesol za klubot
Прво кога ќе ми реплицираш ќе те замолам малограѓанштината да си ја чуваш и да користиш по пристоен вокабулар. Што мислиш дали ако фамилија Стерјеви истото го направеа со рк работник беа шампиони па губеа утакмици односно ако не дојдеше до спојување дали некој ќе пишеше или ќе ги критикуваше, сигурно НЕ бидејки овде се луѓе кои ги боли за ПЕЛИСТЕР затоа се дрзнуват да критикуват за работите кои се чинат дека не се во ред. Точно е и не ги оправдувам се претера со вреѓање дури имаше и кои пцуеа што апсолутно не е во ред и јавно треба да се осуди.

Член од
9 април 2024
Мислења
34
Поени од реакции
97
Ќе те надополнам @Ултрас БТ , вака ја личи сликата цела, не ни требаа шминкери и публика од другите градој. Една од најмоќните слики во историјата на ракометот.

НЕКА ТРЕПКА !

Јас ќе те надополнам тебе. Не ви требаа шминкери и публика од другите градови??? Кој си ти да кажиш дали треба публика од другите градови? Публиката е НЕОПХОДНА исто колку и навивачите. Публиката плаќа 550/650 денари карта, пари кои одат во буџетот на клубот!!! Те молам немој со вакви изјави да ја брукаш НГ пошто никогаш не си ни бил дел од неа, а и да си бил немаш право да кажваш вакви глупости! Чкембари знат дека публиката (шминкерите) се потребни в сала.

Член од
1 октомври 2020
Мислења
55
Поени од реакции
145

НЕКА ТРЕПКА !

И овде го крадеа клубот и мајтап си праеа пискачи ефтовци курци палци, само шо немаше толку социјални мрежи.
Ко ќе видиш се ти е исти к@рац само сеа шо е јавно.
Ако замини Стерјев ќе дојди некој од вмро ќе мава по џеб како сакаш свртисе грбот ти е назад. Не не бива ни како град ни како држава а богами ни како народ...

Член од
30 април 2022
Мислења
24
Поени од реакции
61
Ete go toj maubetot ist, dibro brat ti od 96 ta pratis najmn znajte vie od togas nikoj ne smej nisto da vi reci, preku kuro mi e od vakvi muabeti to vreme tamu da si go barate sega dr vreme i ne ste samo vie vo gradot da kazvate, neznaci deka ako si pratel mn si pridonesol za klubot
Barem togas dusha imashe klubot i igracite gineja bez razlika na plata. Kamen ladno v sala i trenirale i igrale, i nemale ni tushoj ko sho treba ama togas ne menvashe. Sekoj luksuz go imat sega i treba da ja shetame ligata ko nisto. Ama pobitno e sabota rascekor da odat ( i porano se pijaneja ama igraja barem)

Член од
1 октомври 2020
Мислења
55
Поени од реакции
145
Никој не е поголем од клубот и неможи да биди поголем. Пелистер е светост и секој тоа име треба да го почитува не стерјев, кој сака нека е.
Само криво ми е шо цело време во круг се вртиме и тие 2 титули со мачење со карање со бојкоти со незнам шо. Изгледа не оди работата.
Од ко е почната платформата се нешто не му чини на многу луге овде, прво име па дресојте па зошто син па зошто зелениот ваму линиите, па зошто ова зошто она нас очигледно ни треба Пелистер кој ќе биди на ниво на тиквеш и бутел и тогаш можи ќе се наредени коцките.
Некој вика "е да бе брат шо вложва Стерјев општината дава државата ваучерите ова она " а зошто пред Стерјев да влези Пелистер неколку сезони играше плејаут?
Пс.
Во Вардар нов тренер Тони Херона, на полусезона носат уште 2 3 топ играчи.
Изглеа и тие 2 титули шо ги освојвме толку ќе бидат, се враќаме на корлето бојковски и цревото претседател. Нека е аирлија

Член од
28 февруари 2023
Мислења
204
Поени од реакции
777
А кој ни е крив шо не донесоја асолни играчи, асолен спортски директор, асолна управа не склопија бе кој е крив ние ???
Во овие 2 години освен фитиљо и никучо кој погодија. Ова се факти нема љутиш сите знаеа дека не оди работата вака ама се ќутеше ради доброто на клубот. Битолската публика и ту како знај да пофали ама знај и да искритикува. Ете нека донесат играчи шо му требат на полусезона, тренер квалитетен успехо и публиката ќе се вратат ама неее овие викат таман било. Ај доста е се напнавме сите за шо за да имаме јак и успешен клуб ама кој не слуша.

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
895
Поени од реакции
1.171
Јас ќе те надополнам тебе. Не ви требаа шминкери и публика од другите градови??? Кој си ти да кажиш дали треба публика од другите градови? Публиката е НЕОПХОДНА исто колку и навивачите. Публиката плаќа 550/650 денари карта, пари кои одат во буџетот на клубот!!! Те молам немој со вакви изјави да ја брукаш НГ пошто никогаш не си ни бил дел од неа, а и да си бил немаш право да кажваш вакви глупости! Чкембари знат дека публиката (шминкерите) се потребни в сала.
Нормално е дека треба публика од сегде, ама неможи некој со цела почит од Ресен или Прилеп шо ќе дојди 10 пати во годината да кажва шо и како требало да се искажва незадоволство или да не се критикувало или незнам шо.

Исто и тука кога се крадело од други управи ЛИЧНО сум бил против и секогаш ЈАВНО то се кажвало и пишело ама да му се објаснувам на некој шо не ме знај или ме знај само од форумот немам намера. Дали сум бил пак дел од навивачка група то па ич нема да ти се објаснувам, има слики од Конзули.ком тогаш сликани, изгуглај, провери ако толку те интересира.

И да, точно дека 500-600 денари од карта по чоек одат во буџетот на клубот, ама огромна улога има од кои се тие 500-600 има разлика дали се од битолчани КОИ ги боли и сакаат и се желни за спорт и успех и дали се од некои од другите градови или странци. Друга ми беше поентата ама нема да објаснувам и ова ти е многу.

Член од
15 јули 2016
Мислења
318
Поени од реакции
743
So spanci se pregovara, edniot ne odbi...da se nadevame
Neka kazi sefedin, toj ima pojke informacii kako coek blizok do upravata

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
770
Поени од реакции
1.398
Е па ако е капарен за шурите нормално ќе не одбие...Борко и парите од нас (државни пари кои се најслатки) не се одбиваат o_O

Последно уредено:
Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
Никој не е поголем од клубот и неможи да биди поголем. Пелистер е светост и секој тоа име треба да го почитува не стерјев, кој сака нека е.
Само криво ми е шо цело време во круг се вртиме и тие 2 титули со мачење со карање со бојкоти со незнам шо. Изгледа не оди работата.
Од ко е почната платформата се нешто не му чини на многу луге овде, прво име па дресојте па зошто син па зошто зелениот ваму линиите, па зошто ова зошто она нас очигледно ни треба Пелистер кој ќе биди на ниво на тиквеш и бутел и тогаш можи ќе се наредени коцките.
Некој вика "е да бе брат шо вложва Стерјев општината дава државата ваучерите ова она " а зошто пред Стерјев да влези Пелистер неколку сезони играше плејаут?
Пс.
Во Вардар нов тренер Тони Херона, на полусезона носат уште 2 3 топ играчи.
Изглеа и тие 2 титули шо ги освојвме толку ќе бидат, се враќаме на корлето бојковски и цревото претседател. Нека е аирлија
Na koj mu objasnuvas…
Автоматски споено мислење:

Pisav pogore ke se znaj za vreme na reprezentacite, spored moe info nema da bidat tie kako tamshe, i toskic i ostali. Valjda sakat nekoj stranec i jas slusnav za spanec neshto ama ke vidime.. imalo na listata mnogu treneri taka da treba da go naprat najdobriot izbor..

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.565
Поени од реакции
8.108
Да успејш:
  • Во град кај шо живеат за ракометот
  • Во време на една најкултурна генерација на навивачи
  • Без ни еден инцидент на европски натпреварувања
  • Да добиеш пак повик во ЛШ точно баш заради нивна заслуга
Да ја испразниш салата на 1/4 од сликата, треба вистина да имаш талент(за шо проценете си сами) :)
Доста е толку, неќам да вреѓам јас и да се понашам како напален тинејџер, како некој “господа” :misticen:
IMG_7516.jpeg

Kajgana Shop

На врв Bottom