Изгледа Анчелоти и не е толку среќен.![]()
Флорентино Перез ќе го смени Анчелоти
Пукна љубовта меѓу првиот човек на Реал Мадрид, Флорентино Перез и тренерот Карло Анчелоти, пишуваат шпанските медиуми по дебаклот во „Ел Класико“, 0:4.makfax.com.mk
hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа Анчелоти и не е толку среќен.![]()
Флорентино Перез ќе го смени Анчелоти
Пукна љубовта меѓу првиот човек на Реал Мадрид, Флорентино Перез и тренерот Карло Анчелоти, пишуваат шпанските медиуми по дебаклот во „Ел Класико“, 0:4.makfax.com.mk
hahaha
Нека кажат шо имат постигнато во животот тие шо го избркаја. Така вели еден професор само тој шо има постигнато нешто во животот можи да збора.
А шо имаш ти постигнато во живото да ја коментираш работата на Глејзери?Изгледа Анчелоти и не е толку среќен.
Јас ќе дојдам со дипломата и децата јебига толку имам постигнато,жена ми не ја земам не ја сметам за постигнување.Поканети сте сите на фудбал Недела, да видиме шојмаме постигнато во живото
Прегледај го приврзокот 433474

Zafrkavas i ti segaДа не ги думате, слетаа во Копенхаген.
Мајтапот на страна, ме бендиса маркетингот на клубот.
Уствари, шо имам јас постигнато па да кажвам. [emoji16]![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Се сложвам.[emoji1666]Zafrkavas i ti sega
Daj da odmorime malku site od gluposti
To sho si imas so niv privatno teraj si vie si znajte samite tamu ama od javno tegnenje dosta e
bitolanews.mk
Aman ne go cepkaj koj ke ve cita site ovde pak 3 dena isto pa istoСе сложвам.[emoji1666]
За @sefedin_bajramov беше дека ни цутел маркетингот со спонзорирано стори ама не реагира.
[emoji28]

Кога сме кај маркетингот
![]()
Кошаркарите заедно со навивачите на Широк Сокак во Битола го најавија дуелот со тимот на Јокиќ - Bitola News
На пладне на Широк сокак минувачите имаа прилика “во живо“ да ја следат најавата на вечерашниот натпревар од АБА2 лигата, кој ќе се игра во Битола каде Пелистер ја пречекува екипата на Џокер, тим на НБА кошаркарот Никола Јокиќ.-Тука на Широк Сокак имаме одлична атмосфера, ние кошаркарите...bitolanews.mk

Ti brat sam si prajs monolog, sam si zborvas sam si odgovarash. Iako vo glajte mislite deka e nekoj od upravata i zato taka me napagate i ic ne mi e gajle. Si imam svoj stav i svor mislenje i si iskazvam. I ne se raspravam pokje vo interesot na site clenoj tuka, i taman olabavuva situacijata ti pak palis fitilj i privatniot tvoj problem ni go nametnuvas tuka. Aj pozdrav i ne ti vrakjam pokje na gluposti, osven na nekoj popametni temi pozzСе сложвам.[emoji1666]
За @sefedin_bajramov беше дека ни цутел маркетингот со спонзорирано стори ама не реагира.
[emoji28]