¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
јас сакам од БАДА!!!
бада i wont be your prince anymore if u don't do meh.SMIZ BUBU.
сакам.
сакам..
сакам...
бада i wont be your prince anymore if u don't do meh.SMIZ BUBU.
сакам.
сакам..
сакам...
Еве јас ќе пробам...girlll напиша:Sea odkako naprajf ja smeam da baram od nekoj psihoanaliza taka?
koj ke bide dobar da mi napraj edna? :back:
Fala :back: Mozam da kazam deka me pogodi za poveketo raboti ako ne i za SE.. Stvarno dobra analiza.. Thx again :back:Еве јас ќе пробам...
Вака според досега прочитаните твои постови и мислења,сметам дека си креативно девојче кое ја интересира уметноста.Сакаш да пишуваш и тогаш се осеќаш послободно,т.е навлагаш во некој твој свет каде што никој не може да те повреди или наштети.Можеби делуваш малку грубо на прв поглед,настапуваш со таков некој став,но всушност со тоа ја покриваш твојата несигурност.Едноставно не сакаш да бидеш газена и понижувана,па затоа уште од првиот момент се поставуваш така малку погрубо да не речам.Се уште си мала,па затоа и премногу наивно гледаш и веруваш на некои работи..со текот на времето и искуството кое што ќе го стекнеш,ќе увидиш некои работи и ќе си се смееш што си зборувала или пишувала.Доста си упорна и тврдоглава и не сакаш да отстапуваш.
Љубовта ја сакаш и сакаш да сакаш,заљубена си и јавно ги искажуваш своите емоции...Иако мислиш дкеа ќе се изгориш сепак се решаваш да продолжиш понатаму и да земеш некој нов предизвик.
Ада...можеби најинтересната фигура за анализирање...the honor is all mine.Raziel ќе го израдуваш ли Аде-то со анализа?:icon_razz
Благодарам однапред!:smir:
Cute.Хахаха...некој навистина сака да си ја заслужи титулата на Баде...штета е тоа што Баде е само еден и единствен.А таа улога веќе е зафатена.Така да штета за некој кој се труди да биде уникатен, а притоа да е крајно циничен, саркастичен или по некоја паралела дури и реален.
Што е интересното кај Разиел, човекот сака да биде приметен, најверојатно од мал бил навикнат сите да му удоволуваат, да му се упикуваат, па сега си вика дека е роден лидер.
Али пак...родените лидери одамна заминаа со Александар Велики, сега тие од типот на Гоце Делчев се „ценат“.
Типот потајно се надева дека ќе биде предмет на обожавање и ценење, иако се разбира не би му сметало тоа јавно да биде искажано.
Се разбира крајно е арогантен и самобендисан...што не е така лоша работа пошто има за што да биде.Паметен е.
Се вклопува во средината...не знам дали сака да биде стандарден или пак да се истакне меѓу обичните...тоа кога ќе го видам тогаш ќе судам.
Не се лути...морав.:smir:
Обично враќам кога некој ќе ме изанализира.