Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
јас сакам од БАДА!!!
бада i wont be your prince anymore if u don't do meh.SMIZ BUBU.
сакам.
сакам..
сакам...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Сакам анализа од големокурестиот над мене. :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
sky_dog<no1> mi pobara analiza.. Ti rekof ne sum praela ova neznam dal ke bidne neso.. No da probame.. Moze nisto da ne pogodam ama bar ke probam. Nema ljutis? :->

Vaka.. Mi licis na licnost koja veruva vo sebe, vo svojte pretpostavki kako sto bi se reklo intuicija i se vodi po emociite poveke odkolku po razumot. Sepak ne so nekoe preteruvanje.
Ponekogas gordosta kako da ne te ostava da priznaes nesto.. Zastanuvas zad svoeto i koga mozebi ne si bas najmnogu vo pravo. Toa sto sakas da go postignes, go postignuvas da receme po sekoja cena. Gi pocituvas lugeto i veruvas vo niv mozebi i premnogu. [Ne e zlato sve sto sjae remember?:pos2: ] No ok ocekuvas i tie da te pocituvaat, da ti veruvaat i da te cenat. Ne e bas lesno nesto da ti go privlece vnimanieto, ali koa ke go privlece PRIVLECENO E :-> Imas izbrzani postapki ponekogas, no brzo se pokajuvas za istite.. Samo neznam kolku cesto i priznavas deka si pogresil. Tvrda glava kako i da e.

I toooooo mache.. Neznam so pojse da kazam.. :pipi:

Sea odkako naprajf ja smeam da baram od nekoj psihoanaliza taka? :pipi:
koj ke bide dobar da mi napraj edna? :back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
girlll напиша:
Sea odkako naprajf ja smeam da baram od nekoj psihoanaliza taka? :pipi:
koj ke bide dobar da mi napraj edna? :back:
Еве јас ќе пробам...

Вака според досега прочитаните твои постови и мислења,сметам дека си креативно девојче кое ја интересира уметноста.Сакаш да пишуваш и тогаш се осеќаш послободно,т.е навлагаш во некој твој свет каде што никој не може да те повреди или наштети.Можеби делуваш малку грубо на прв поглед,настапуваш со таков некој став,но всушност со тоа ја покриваш твојата несигурност.Едноставно не сакаш да бидеш газена и понижувана,па затоа уште од првиот момент се поставуваш така малку погрубо да не речам.Се уште си мала,па затоа и премногу наивно гледаш и веруваш на некои работи..со текот на времето и искуството кое што ќе го стекнеш,ќе увидиш некои работи и ќе си се смееш што си зборувала или пишувала.Доста си упорна и тврдоглава и не сакаш да отстапуваш.
Љубовта ја сакаш и сакаш да сакаш,заљубена си и јавно ги искажуваш своите емоции...Иако мислиш дкеа ќе се изгориш сепак се решаваш да продолжиш понатаму и да земеш некој нов предизвик.

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
ќе проба некој мене да ми направи:vozbud:(ама сериозно:pipi:)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Еве јас ќе пробам...

Вака според досега прочитаните твои постови и мислења,сметам дека си креативно девојче кое ја интересира уметноста.Сакаш да пишуваш и тогаш се осеќаш послободно,т.е навлагаш во некој твој свет каде што никој не може да те повреди или наштети.Можеби делуваш малку грубо на прв поглед,настапуваш со таков некој став,но всушност со тоа ја покриваш твојата несигурност.Едноставно не сакаш да бидеш газена и понижувана,па затоа уште од првиот момент се поставуваш така малку погрубо да не речам.Се уште си мала,па затоа и премногу наивно гледаш и веруваш на некои работи..со текот на времето и искуството кое што ќе го стекнеш,ќе увидиш некои работи и ќе си се смееш што си зборувала или пишувала.Доста си упорна и тврдоглава и не сакаш да отстапуваш.
Љубовта ја сакаш и сакаш да сакаш,заљубена си и јавно ги искажуваш своите емоции...Иако мислиш дкеа ќе се изгориш сепак се решаваш да продолжиш понатаму и да земеш некој нов предизвик.
Fala :back: Mozam da kazam deka me pogodi za poveketo raboti ako ne i za SE.. Stvarno dobra analiza.. Thx again :back:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Raziel ќе го израдуваш ли Аде-то со анализа?:pipi::icon_razz
Благодарам однапред!:smir:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Raziel ќе го израдуваш ли Аде-то со анализа?:pipi::icon_razz
Благодарам однапред!:smir:
Ада...можеби најинтересната фигура за анализирање...the honor is all mine.

Ада брзо паѓа во очи.Навлегува,продира.Прецизна е,го погодува моментот.Нејзините постови се тука за вие смртниците да плакнете очи.Да видите што има на врвот на планината.Мало просветлување.Мал допир со ноктот на вербалната омнипотенција.Мало убивање на вашата суeта...за ваше добро.

Ада е уметник.Самото тоа генерално подразбира малку напушено однесување на мозокот,малку поинакво сваќање на околината,портрет на лудак,мандолина на облаче...ама не.Ада се труди да изгради правилни ставови и здрави принципи и нив да ги брани се до 'рбетно абење.Вистински знае да им покажува место на луѓето кои изигруваат раски,муви,оси,гниди...

Ада брани субјективни вистини.Ја брани својата лага.Ја гушка и ужива во неа.Секогаш црпи цврсти аргументи кои се плод на мозочниот раскош а некои од нив патат од благо немање врска.Ама Ада пишува долги постови.Кој ќе ги чита?Што е уште пострашно...кој здрав ќе одговори на нив знаејќи дека Ада ќе напише како одговор еден уште подолг пост?Оттаму таа нескршливост и непробојност на Ада.Не оти Ада е посебна,туку оти луѓето се мрзливи.

Ада е сериозна.Во живо не е.Во живо била некое мало црвено зајче на трамболина.На форумов е Hulk.Ја брани вистината,застанува пред малите,немоќните.Против неморалот,невкусот и неправдата.Се додека не ја конзумираат.Не ја нафрлаат со брчки од секирација и не стават малце белило во црвената нејзина монотонија.

Ада има аватар кој најверојатно би бил горе-доле нејзиниот анфас.Никот на Ада е Ада.Што кажува тоа?Дека Ада сака да ја гледаат.Ада сака да биде прва на листата на секого.Прва алка на синџирот.Со тоа таа сака да биде вечна.Bow you mortals,before the red Lady Bathory...

"So...what?" е најголемата лага во целокупниот нејзин профил.На Ада итекако и е гајле за тоа како нејзините размислувања се прифатени.Крајно ревносно се бори за секоја порекната нејзина запирка.Сака да биде потполно точна.Исто и со оние чии убедувања малку се косат со нејзините.Ги дроби.Ако не ги здроби,ги заморува.Битно они ќе се откажат.А Ада останува.

Иднината на Ада ми е некако магловита.Незнам што годините ќе направат од неа,ама знам дека не е подготвена.Навистина е цврста,ама константните компромиси како гаврани ќе и јадат од духот се додека Ада не се претвори во уште еден реципиент на шамари.

Enjoy while you can,sweetheart.It is a joy to see you shine now...and a red falling star is a wonder for the eye...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Разиел,може ли ако имаш време,да ми направиш и на мене една анализа?

С

Сатори

Гостин
Разиел

Хахаха...некој навистина сака да си ја заслужи титулата на Баде...штета е тоа што Баде е само еден и единствен.А таа улога веќе е зафатена.Така да штета за некој кој се труди да биде уникатен, а притоа да е крајно циничен, саркастичен или по некоја паралела дури и реален.
Што е интересното кај Разиел, човекот сака да биде приметен, најверојатно од мал бил навикнат сите да му удоволуваат, да му се упикуваат, па сега си вика дека е роден лидер.
Али пак...родените лидери одамна заминаа со Александар Велики, сега тие од типот на Гоце Делчев се „ценат“.
Типот потајно се надева дека ќе биде предмет на обожавање и ценење, иако се разбира не би му сметало тоа јавно да биде искажано.
Се разбира крајно е арогантен и самобендисан...што не е така лоша работа пошто има за што да биде.Паметен е.
Се вклопува во средината...не знам дали сака да биде стандарден или пак да се истакне меѓу обичните...тоа кога ќе го видам тогаш ќе судам.

Не се лути...морав.:smir:
Обично враќам кога некој ќе ме изанализира.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Лејди Сатори a moze da ja iam cesta da dobijam i od tebe edna analiza? :->

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Хахаха...некој навистина сака да си ја заслужи титулата на Баде...штета е тоа што Баде е само еден и единствен.А таа улога веќе е зафатена.Така да штета за некој кој се труди да биде уникатен, а притоа да е крајно циничен, саркастичен или по некоја паралела дури и реален.
Што е интересното кај Разиел, човекот сака да биде приметен, најверојатно од мал бил навикнат сите да му удоволуваат, да му се упикуваат, па сега си вика дека е роден лидер.
Али пак...родените лидери одамна заминаа со Александар Велики, сега тие од типот на Гоце Делчев се „ценат“.
Типот потајно се надева дека ќе биде предмет на обожавање и ценење, иако се разбира не би му сметало тоа јавно да биде искажано.
Се разбира крајно е арогантен и самобендисан...што не е така лоша работа пошто има за што да биде.Паметен е.
Се вклопува во средината...не знам дали сака да биде стандарден или пак да се истакне меѓу обичните...тоа кога ќе го видам тогаш ќе судам.

Не се лути...морав.:smir:
Обично враќам кога некој ќе ме изанализира.
Cute.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ај за мене една анализа ако сака некој/а?
Би бил навистина благодарен!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom