МАРТИН ! Мартин си е Мартин прича за себе ) шала настрана еден од најприсутните на форумот обожава форум мистерии постовите му се покрепени со факти докази што значи дека знае што прави :smir: супер си :smir:`А, ениван мене? Пљиииис![]()
![]()
Orion2 фала за анализата. Еве ти ветувам дека ќе ти направам и јас една на тебе кога ќе најдам малку време ок?:helou:Aj edna kratka analiza na Kiki, taka nabrzina, i kratko ja si kazav dlaboki misli ne davam.... Inace sto me inspirirase bas nea da ja analiziram , se imame kontrano nekolu pati sto mi bese predizvik da gi citkam nejnite postovi hihiihihhi
Vaka sega glavni osobini koi ja odlikuvaat Seksipilnost i intelegencija... opasno oruzje vo edno devojce... mora da priznam...
Seksipilnost posto procitav deka vnimava na svoeto telo, i dosta drzi na izgledot na deckoto, so koj e, posto treba da bide na nejzino nivo...
Intelegentna e , toa e fakt, si ja pisuvalo domasnata devojceto, nemam zborovi, koga se kontravme mi frli mnogu fakti,za koi bese vo pravo i priznavam, noooo ima edna maana, ne gi gleda rabotite od dve strani, izbira eden stav i go brani ... sto vo dadeni slucaevi e dosta pozitivno...
Inace za drugarka, e fer, ne saka nepravdi i takvi raboti ...
I od maska gledna tocka, stom devojce gi poseduva i dvete raboti seksipil i intelegencija uuuuhhhh HARD to CONTROL ...
I definitivno se sveduvam do zaklucok deka rabotite gi saka ko sto nejze i odgovaraat
Dosta bese ... se izmoriv od misli ...
Еве јас бате ќе те анализирвам. Мартин е фаца чоече, многу сериозен во одредени моменти, но не ја заостанува и смислата за хумор:jaj:. Не сака да му јадат од чипсот зошто тогаш најмногу се нервира. Си гледа филмчиња одвреме навреме. Многу сака да раскажува страшни приказни и мистерии. Врти момичиња на малото прсте:kesa:. Понекогаш многу искрен е и знае да ти даде совет. Поткрепа му се семејството, неговото папагалче и пријателите. и шо да ви кажам друго, засега то е:helou:А, ениван мене? Пљиииис![]()
![]()
moze i mene?Orion2 фала за анализата. Еве ти ветувам дека ќе ти направам и јас една на тебе кога ќе најдам малку време ок?:helou:
Многу убаво кажано од Ада и баш ми е мило што женско го кажа тоа оти јас ќе бев оној лошиот шовинистот. Те прати една карактеристика што е воедно меч со две острици- предвремена интелектуална зрелост. Токму тоа те оддало на транс музика и андерграунд-анти мејнстрим живот. Меѓутоа сакаш да се сосредоточиш со публикумот и го симнуваш нивото на интерперсонална комуникација како и тематиката на беседите и интересите. Тоа покажува дека успешно го совладуваш процесот на постојана ментална метаморфоза со цел социјализација и среќа. Но дали навистина е тоа така? Те одава моментот на цинизам, бунтовност, сарказам народски кажно незадоволството изразено преку пукање глобален сеир на светот. Цинизмот е чадот од внатрешните огнови во човековиот дух i.e. продуктот што се добива од суровината наречена бес и гнев. А бесот и гневот се поттисната депресија. Не мислам дека си вистински среќна. Тоа е само привремено, краткорочно задоволство мозаикот не е комплетиран. Што би рекла таа гатачката од Шутел нешто тебе мучи, нека особа је фрлила магију врз тебе, неке документе треба да средите. Ја знаеш конечната цел не го знаеш патот до таму. Како градежникот К. во Кафковото ремек дело Замок. Жена борец си (паркот карши собрание не ти е рамен) секогаш весела, ведра и благопријатно расположена покажувајќи им го со тоа средниот прст на лошковците. Внимавај само мажите од жената очекуваат некоја естетска нота на женственост особено во блиските моменти не бик што ќе ги боде со рогови, не го заборавај принципот на доминација па макар и одглумена била таа. Имам многу другарки од твојот табиет интелектуалки, независни жени кои што слепо се држеле до голема самостојна-високопочит па и феминизам што многу негативно се изразило во врските што ги имале или поточно немале. Особено сега кога чекориш скромно, срамежливо во третата фаза (покрај физичко-телесната и интелектуалната) на зрелост-сексуалната.Не спаѓаш у "женскиот" патетичен шаблон, кој подразбира дека женското треба да мисли само на партнерот, љубовта и емоциите, него си изградена и сестрана личност која ги има избалансирано и двете страни. И затоа си духовита, интересна, отворена и никогаш не делуваш "лигаво". А тоа е за почит.
Ти си од Штип. А тоа е град што ми зараснал во душа кај што сум запознал ергела на големи луѓе, другари и ниту еден лош човек секогаш гледам да наминам таму кога можам. Ме потсеќаш на мене на твои години. Додека другите се расправаа дали Пеле може да му носи вода на Марадона или обратно јас се ориентирав на рок музика купив Продиџи маица и бев одметник во школо што малку тешко и падна на средината напоена со Титовото едноумие да ме разбере. Млад си животот е пред тебе тек сега ќе почнеш да ги учиш сите лоши и добри работи ама ќе ти биде доста, доста интересно. Како и на сите други млади рокери и тебе ќе ти го кажам истото. Малку одвреме на време смени стил прошетај меѓу рајата научи ја уличната школа. Искористи го периодот на средно за запознавање, журкање и уживање оти ќе го бараш после. Не забегавај многу во андерграунд водите има и лоши последици таму. Пред се посвети се на образованието ќе ти треба. Затоа и ќе бидам краток сега ќе набиваш искуство. Пази се само од луѓето проверувај ги пред да садиш краставици со нив. Се друго ќе си дојде. Балансирај и не оди во крајности ни со музика ни со круг на другари... И запамти не може да се одгатнат сите прашања така што не се оптеретувај со тоа многу...Некој за мене? Ениуан?