Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
NEBO666 pisa za mene pa aj i jas za nego toj e vo posledno vreme(poslednava nedela) NAJPRISUTNO lice na forumot sto znaci deka koga ke posaka nekoja rabota toj e istraen i odi do kraj bez razlika na posledicite ... spred negovite postovi zivotna zelba mu e brz kom i brz internet da si sedni i da si CMAJ cel den :) pozz

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
А, ениван мене? Пљиииис :( :icon_lol:
МАРТИН ! Мартин си е Мартин прича за себе ) шала настрана еден од најприсутните на форумот обожава форум мистерии постовите му се покрепени со факти докази што значи дека знае што прави :smir: супер си :smir:`

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
fala za analizata,ama sakam i od orion2 da dobijam i od uste nekoj drug

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Aj edna kratka analiza na Kiki, taka nabrzina, i kratko ja si kazav dlaboki misli ne davam.... Inace sto me inspirirase bas nea da ja analiziram , se imame kontrano nekolu pati sto mi bese predizvik da gi citkam nejnite postovi hihiihihhi
Vaka sega glavni osobini koi ja odlikuvaat Seksipilnost i intelegencija... opasno oruzje vo edno devojce... mora da priznam...
Seksipilnost posto procitav deka vnimava na svoeto telo, i dosta drzi na izgledot na deckoto, so koj e, posto treba da bide na nejzino nivo ;) ...
Intelegentna e , toa e fakt, si ja pisuvalo domasnata devojceto, nemam zborovi, koga se kontravme mi frli mnogu fakti,za koi bese vo pravo i priznavam, noooo ima edna maana, ne gi gleda rabotite od dve strani, izbira eden stav i go brani ... sto vo dadeni slucaevi e dosta pozitivno...
Inace za drugarka, e fer, ne saka nepravdi i takvi raboti ...
I od maska gledna tocka, stom devojce gi poseduva i dvete raboti seksipil i intelegencija uuuuhhhh HARD to CONTROL ...
I definitivno se sveduvam do zaklucok deka rabotite gi saka ko sto nejze i odgovaraat ;)
Dosta bese ... se izmoriv od misli ...
Orion2 фала за анализата. Еве ти ветувам дека ќе ти направам и јас една на тебе кога ќе најдам малку време ок?:helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.285
А, ениван мене? Пљиииис :( :icon_lol:
Еве јас бате ќе те анализирвам. Мартин е фаца чоече, многу сериозен во одредени моменти, но не ја заостанува и смислата за хумор:jaj:. Не сака да му јадат од чипсот зошто тогаш најмногу се нервира. Си гледа филмчиња одвреме навреме. Многу сака да раскажува страшни приказни и мистерии. Врти момичиња на малото прсте:kesa:. Понекогаш многу искрен е и знае да ти даде совет. Поткрепа му се семејството, неговото папагалче и пријателите. и шо да ви кажам друго, засега то е:helou:
П.С. Вака требаше?

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Ете една моја веќе од поодамна ветена,за ВикторГГ.

Ќе почнам психолошки и тоа на база на нашиот меѓусебен однос.
Иако нашиот прв контакт беше расправија,и тоа крвава(типично скопско-битолски),ден-денес се чудам како беше тоа можно.
После тоа,откако склучивме мир и кренавме бело знаме,ја добив шансата подобро да те запознаам.
Не,не беше таинствена личност,туку баш напротив ми даде сосем отворен пристап кон тебе,без оној вообичаен страв што обично луѓето го имаат од повреда. Сакам да кажам не ми требаше виза и граничен премин за да влезам брзо и лесно во твојот круг на луѓе. А штом ти имаш таков пристап кон луѓето значи дека не се плашиш од нив,но дека не си ни малку наивен. Знаеш дека си доволно разбуден,па да видиш дали ќе те повредат или не. Значи тоа е сосема друга тактика од она ќе се затворам во оклоп се додека не се осигурам дека нема да ме тресниш со тесла по глава.Доволно си реален,па едноставно имаш способност да ги оцениш на прва.
Друго. Ми се чини да не ми дадеше ваков пристап кон себе,ти да ми зборуваш толку слободно и отворено,верувај јас немаше да се осмелам да бидам толку отворена,искрена со тебе,па дури до оваа граница,ко СОС-линија ми си. :pos:
Многу добра карактеристика ти е што си реален,здраво размислуваш. Многу е битно да си таков према себе,а потоа и спрема околината и луѓето кои те опкружуваат. Баш затоа што те оценив како таков се осудувам на секое да ти барам совет и да разговарам со тебе на било која тема.
Просто че,многу ми е криво што си си ја утнал професијата. Не велам дека ако не пробаш да ја најдеш интересната страна,не би те заинтересирало(верувај,добро сум запозната со неа),но...дај бе дај го тој последниот испит,дипломирај да му се невиди!:pos2:
Еднаш,во една прилика ти кажав што сметам дека требаше да работиш,а ти се сложи со мене. Сакам да ти кажам, ако можеш на тоа поле да сториш нешто,да сториш,бидејќи знам дека самиот си свесен колку тоа ќе ти значи и ќе те исполни. Престани да одлагаш!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.144
Поени од реакции
25.727
Ова под тешка закана.

I can't get no (Псајтисфекшн). Самото име говори за личноста. Во потрага по духовниот елемент наречен ментално задоволство. На подножјето на планината живот искачувајќи се кон хедонистичкиот врв еквивалентум на будистичката нирвана.
Не спаѓаш у "женскиот" патетичен шаблон, кој подразбира дека женското треба да мисли само на партнерот, љубовта и емоциите, него си изградена и сестрана личност која ги има избалансирано и двете страни. И затоа си духовита, интересна, отворена и никогаш не делуваш "лигаво". А тоа е за почит.
Многу убаво кажано од Ада и баш ми е мило што женско го кажа тоа оти јас ќе бев оној лошиот шовинистот. Те прати една карактеристика што е воедно меч со две острици- предвремена интелектуална зрелост. Токму тоа те оддало на транс музика и андерграунд-анти мејнстрим живот. Меѓутоа сакаш да се сосредоточиш со публикумот и го симнуваш нивото на интерперсонална комуникација како и тематиката на беседите и интересите. Тоа покажува дека успешно го совладуваш процесот на постојана ментална метаморфоза со цел социјализација и среќа. Но дали навистина е тоа така? Те одава моментот на цинизам, бунтовност, сарказам народски кажно незадоволството изразено преку пукање глобален сеир на светот. Цинизмот е чадот од внатрешните огнови во човековиот дух i.e. продуктот што се добива од суровината наречена бес и гнев. А бесот и гневот се поттисната депресија. Не мислам дека си вистински среќна. Тоа е само привремено, краткорочно задоволство мозаикот не е комплетиран. Што би рекла таа гатачката од Шутел нешто тебе мучи, нека особа је фрлила магију врз тебе, неке документе треба да средите. Ја знаеш конечната цел не го знаеш патот до таму. Како градежникот К. во Кафковото ремек дело Замок. Жена борец си (паркот карши собрание не ти е рамен) секогаш весела, ведра и благопријатно расположена покажувајќи им го со тоа средниот прст на лошковците. Внимавај само мажите од жената очекуваат некоја естетска нота на женственост особено во блиските моменти не бик што ќе ги боде со рогови, не го заборавај принципот на доминација па макар и одглумена била таа. Имам многу другарки од твојот табиет интелектуалки, независни жени кои што слепо се држеле до голема самостојна-високопочит па и феминизам што многу негативно се изразило во врските што ги имале или поточно немале. Особено сега кога чекориш скромно, срамежливо во третата фаза (покрај физичко-телесната и интелектуалната) на зрелост-сексуалната.

Дечко-Навидум некој грубијан ама на краткорочни стази. На долгорочни креативец што ќе може може да те следи а и ти него.
Музика-Олабави со трансот, Буда Бар, Хотел Костес, Латино, Буена виста, Пинк Флојд
Филм- Deliver us from Eva, 9 and a half weeks, Not another teen moovie, kevin and Perry go to Ibiza.
Факултет- Психологија и социологија.

Сега може?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.144
Поени од реакции
25.727
Некој за мене? Ениуан?
Ти си од Штип. А тоа е град што ми зараснал во душа кај што сум запознал ергела на големи луѓе, другари и ниту еден лош човек секогаш гледам да наминам таму кога можам. Ме потсеќаш на мене на твои години. Додека другите се расправаа дали Пеле може да му носи вода на Марадона или обратно јас се ориентирав на рок музика купив Продиџи маица и бев одметник во школо што малку тешко и падна на средината напоена со Титовото едноумие да ме разбере. Млад си животот е пред тебе тек сега ќе почнеш да ги учиш сите лоши и добри работи ама ќе ти биде доста, доста интересно. Како и на сите други млади рокери и тебе ќе ти го кажам истото. Малку одвреме на време смени стил прошетај меѓу рајата научи ја уличната школа. Искористи го периодот на средно за запознавање, журкање и уживање оти ќе го бараш после. Не забегавај многу во андерграунд водите има и лоши последици таму. Пред се посвети се на образованието ќе ти треба. Затоа и ќе бидам краток сега ќе набиваш искуство. Пази се само од луѓето проверувај ги пред да садиш краставици со нив. Се друго ќе си дојде. Балансирај и не оди во крајности ни со музика ни со круг на другари... И запамти не може да се одгатнат сите прашања така што не се оптеретувај со тоа многу...

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
ќе дочекам мене некој да ме анализира или не?:angel1:

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
ajt za mene edna analiza

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
pa izglea nikoj mene analiza nema da mi napravi.
ili treba da se lepat post za post.... analiza, analiza.!!! za nekoj konecno da slusne?

Kajgana Shop

На врв Bottom