Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Може две страни да не се натегате кој за кого да пише анализа?:)
Благодарам.

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
ај некој за мене нека напише.... ве мољја... :helou:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Jas bi sakal analiza od Fortune, posto e non stop seriozna i vo uloga na desna raka na pravdata, stom nesto ne e na masto - sece hihihihihi ;)
Moze edna analiza??? ili ke me iseces i mene .... so odgovor: Dream on ???

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
i jas sakam edna analiza od Fortune,a moze i od Acid....

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Jas bi sakal analiza od Fortune, posto e non stop seriozna i vo uloga na desna raka na pravdata, stom nesto ne e na masto - sece hihihihihi ;)
Moze edna analiza??? ili ke me iseces i mene .... so odgovor: Dream on ???
За првото болдирано:
Грешка:) Сериозна сум кога треба, а тоа не е секогаш. Само несериозноста може да ми ја познае член кој ме познава:wink:
За второто болдирано:
:pos::pos: Ме насмеа да не пукниш!

Сега можам да ти кажам дека не можам да ти направам анализа. Релативно нов член си и сеуште не сум оформила некое мислење за тебе. Во последно време често среќавам твои мислења (штом сум запомнала значи почнуваш да ми оставаш впечаток) и дозволи да помине некое време.
i jas sakam edna analiza od Fortune,a moze i od Acid....
Нема да можам сега, истото важи и за тебе тоа што му го пишав на Орион2.

И уште нешто... Ако не сте анализирале до сега никого, не барајте анализа.

Башка, има луѓе кои чекаат да ги анализирам, т.е. на кои сум им рекла дека ќе им пишам анализа.
Додека соберам време за да седнам асално анализирајте вие бе! :icon_lol:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Iskreno na forumov, si nonstop seriozna, do sega ne sum naletal na nekoj tvoj isapad, da tresnes nekoja zelena.... ko na primer nie sto imame navika... t.e. jas konkretno...a inace imam praveno analiza, i znam deka ne me biva, da pisam analizi kako drugite, posto filozofiranjeto, i temelen opis na lugeto ne znam da dadam... mozam samo u krati crti da kazam se hiihihihih
zatoa imav problemi so pismenite po MKD-ski vo sredno hihihihi , vo 10 recenisci ke ja raskazam Ana Karenina i Pekolot hahahahah

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Барам анализа,јас,левонаведеното лице,кое сеуште чека и ги исполнува бараните услови. :pos:

p.s
Ем не пишите анализи ем се жалите оти го тупиме и ве молиме!:pos:
Море ак’ ве фатам,ќе летате в енѕеро со се пљачки! :pos:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Aj edna kratka analiza na Kiki, taka nabrzina, i kratko ja si kazav dlaboki misli ne davam.... Inace sto me inspirirase bas nea da ja analiziram , se imame kontrano nekolu pati sto mi bese predizvik da gi citkam nejnite postovi hihiihihhi
Vaka sega glavni osobini koi ja odlikuvaat Seksipilnost i intelegencija... opasno oruzje vo edno devojce... mora da priznam...
Seksipilnost posto procitav deka vnimava na svoeto telo, i dosta drzi na izgledot na deckoto, so koj e, posto treba da bide na nejzino nivo ;) ...
Intelegentna e , toa e fakt, si ja pisuvalo domasnata devojceto, nemam zborovi, koga se kontravme mi frli mnogu fakti,za koi bese vo pravo i priznavam, noooo ima edna maana, ne gi gleda rabotite od dve strani, izbira eden stav i go brani ... sto vo dadeni slucaevi e dosta pozitivno...
Inace za drugarka, e fer, ne saka nepravdi i takvi raboti ...
I od maska gledna tocka, stom devojce gi poseduva i dvete raboti seksipil i intelegencija uuuuhhhh HARD to CONTROL ...
I definitivno se sveduvam do zaklucok deka rabotite gi saka ko sto nejze i odgovaraat ;)
Dosta bese ... se izmoriv od misli ...

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
orion2,moze edna kratka analiza za mene.....
please...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
ај за мене психоанализа ама знам шо ке кажите ке ми ја видите репутацијата и :vozbud: али можи ке се најди некој да ме цени каков што сум вистински ... :smir:

ај една анализа за небо666 со оглед на тоа во последно време е најчест посетител на форумот

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
eve edna analiza za bozino,posto za da pobaram analiza,treba da analiziram nekogo

BOZINO e tinejdjer vo ludite godini ima 16 god znaete togas sto se deshava ... najduva vreme za se: i za zenski i za drugari i za kajgana forumot .... drugo so da kazam?

se vazi ovaa analiza?

sega mislam deka smeam da pobaram analiza od orion2 ili koj bilo drug?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
eve edna analiza za bozino,posto za da pobaram analiza,treba da analiziram nekogo

BOZINO e tinejdjer vo ludite godini ima 16 god znaete togas sto se deshava ... najduva vreme za se: i za zenski i za drugari i za kajgana forumot .... drugo so da kazam?

se vazi ovaa analiza?

sega mislam deka smeam da pobaram analiza od orion2 ili koj bilo drug?
eheh kaj ti tekna :)

Kajgana Shop

На врв Bottom