Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.285
а ќе ме изанализира мене некој?:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Crazy in love e mn cuvstvitelno dejcvojce koe gleda na zivotot od onaa poubavata strana. Mn e cuvstvitelna, nekogas znae da se razocara no isto taka znae da go nadmine toa bidejki do nea ima prekrasno semejstvo koe ja potkrepuva, i pokraj nea ima lugje koi navistina vredat i pomagaat koga i e najtesko i i znacat vo zivotot. Sekogas go sledi svoeto srce i ja potkrepuva onaa teorija deka za da opstane edna vrska potrebna e onaa hemija i razbiranje od dvete strani....veruva vo vecna ljubov i veruva vo "mokta na ljubovta"...moze da ja izraduvaat mn mali nesta, a posebno e srekna zaso postojano zapoznava licnosti koi ja voodusevuvaat :). Se karakterizira so odlucnost i samodoverba a nejzinite stavovi vo vrska so odredeni prasanja sekogas gi potkrepuva so cvrsti dokazi zasnovani vrz nejzinite svakanja. Znae da go promeni mislenjeto za odredena osoba otkoga dobro ke ja zapoznae a isto taka znae i da se izvini ako nesto zgresila. Saka da slusa muzika, da glada filmovi i obozava odmor vo ohrid!

Ima uste mn raboti da se pisuvaat za nea no ova e nesto nakratko

I na kraj...Crazy in love so 5 zbora: mila, iskrena, cuvstvitelna, stabilna, romanticna :helou::helou::helou:

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Lol eve me i mene na ovoj del od forumov... ednostavno padnav na provokacija :) samo sto dobiv prasanje od eden kopuk sto go znam od detstvo i sto si go sakam na skalata blisku do brat mi .. sto tolkavo magare ko tebe trosi vreme na forumi :))))) ne e vazno sto mu odgovoriv.. ama definitivno za da bide odgovorot kompleten mi treba i vaseto mislenje za mojata magareska malenkost :P

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Some1 gentle and nice who can do me?
Еве јас ќе пробам...:smir: :helou:

Епа вака..според досега увиденото мислам дека си човек со голема страст и човек кој го љуби животот.Често кога си замислил нешто ,сакаш да се оствари и не им обврнуваш внимание на туѓите погледи и на туѓите зборувања и мислења.Сакаш да читаш книги,тие се можеби според тебе најголемото богатство на денешницата.Се внесуваш цел во приказните што ги читаш,те интересира и се осеќаш како во друг свет.Инаку голем романтичар си.Сакаш да сакаш,ја сакаш љубовта.Подготвен си да направиш се во името на љубовта,па ако треба и пешки да идеш до месечината:).Ако навистина си заљубен,правиш се за другата страна се почувствува сакано и убаво покрај тебе.Спред тебе,љубовта е основен двигател и најважното нешто во животот на секој човек.Инаку пишуваш поезија.Тое е твојот вентил,преку кој ги искажуваш своите стравови,радости,љубов...
Сметаш дека поезијата е најдобар начин да заборавиш на проблемите кои ги има на овој свет....Знаеш да бидеш подршка и да дадеш утеха,на оние на кои им е потребна и сакаш да помагаш.Ги сакаш животните и навистина те разбеснува секоја неправда кја им е нанесена.

Иако има уште многу пишува,сепак ќе ја завршам анализава тука.:smir:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Знам дека имам малку постови,ама ке може некој да ми го изанализира и тоа што го имам напишано,баш онака чисто информативно да споредам со тоа што мислам дека сум на форумов.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Хммм...од што те имам читано (не многу :)) ми делуваш на крајно рационален човек, и така се обидуваш да ги пренесеш одговорите на некои можеби недоволно објаснети работи за нормалниот човек, без место за приговори. Крајно приземјен, иако дел од постовите ти се препотентни и прилично арогантни. Не верувам дека лесно отстапуваш од ставовите, ама па бидејќи имам забележано дека веруваш во факти, ако нешто со факти ти се докаже (а ти си го мислел инаку) ќе го прифатиш.
Постовите ти се најчесто кратки и концизни, ми се допаѓа тоа.:)

И за на крај...кхм...сакаш кловнови?:pos::toe:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Досега јас не сум анализиран...ќе мо почести некој/а?

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Хммм...од што те имам читано (не многу :)) ми делуваш на крајно рационален човек, и така се обидуваш да ги пренесеш одговорите на некои можеби недоволно објаснети работи за нормалниот човек, без место за приговори. Крајно приземјен, иако дел од постовите ти се препотентни и прилично арогантни. Не верувам дека лесно отстапуваш од ставовите, ама па бидејќи имам забележано дека веруваш во факти, ако нешто со факти ти се докаже (а ти си го мислел инаку) ќе го прифатиш.
Постовите ти се најчесто кратки и концизни, ми се допаѓа тоа.:)

И за на крај...кхм...сакаш кловнови?:pos::toe:
Па да,ама некако ме плашат одредени,фала за анализата иако малце ме збуни:icon_eek::icon_eek:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Досега јас не сум анализиран...ќе мо почести некој/а?
Не си анализиран, но не си анализирал ни еднаш ти. За да бараш анализа треба претходно барем една анализа да си направил и ти.

Бујрум направи анализа за некој, па потоа ќе може да добиеш и ти:)

D

Delux

Гостин
Ова е за Немирна.

Ми се допаѓаш мене,и воопшто на цел форум!!

П.С толку,немам веќе инспирација!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Јас сега ќе ја анализирам Псај, а во најава: анализи на Викторгг, Fortune, Crazy in Love и Razorblade Kiss coming soon on the PC screen near you!:icon_razz
PSYtisfaction, според аватарот има црна мачка со зелени очи, што е доказ дека е храбра и не се плаши од уроци(пошо нели, таквите мачки урочуваат). Истотака, е естета зошто очигледно сака добро нашминкани очи, а омилена бои и се црна и зелена.Никот пак, не ни кажува ништо, пошо не можеме да го изговориме, а камо ли разбереме. Али затоа потписот под никот ни дава до знаење дека Псај е добра личност која сака да им помага и да им служи на другите и затоа кога ќе порасне ќе стане секретарица. Нејзиниот голем број на постови покажува колку многу сака да куца, а од потписот пак заклучуваме дека сака да се забавува и да се потсеќа на детството, особено преку играње на бзззззз:pos:
А сега сериозно:)...Ти си една од не-многуте женски личности на форумот чии постови сакам да ги читам и чие мислење го ценам. Секогаш си концизна и јасна, сериозна кога е потребно и исклучително духовита кога е место за тоа. Поседуваш голема интелегенција но, не не ја искажува високопарно и "тупаџиски", туку на начин кој е разбирлив и интересен.
Не спаѓаш у "женскиот" патетичен шаблон, кој подразбира дека женското треба да мисли само на партнерот, љубовта и емоциите, него си изградена и сестрана личност која ги има избалансирано и двете страни. И затоа си духовита, интересна, отворена и никогаш не делуваш "лигаво". А тоа е за почит.
Многу сакаш да комуницираш и да бидеш опкружена со луѓе но, тоа понекогаш прави да се осеќаш како "растргната" на многу страни, па ти е тешко да направиш баланс помеѓу сите нив. Оттаму и чувството дека на моменти си во хаос кој не можеш да го контролираш.
Истотака, иако воопшто не делуваш така на прв поглед, често си несигурна во себе. Но, таа твоја "ранлива" страна ретко на кој му дозволуваш да ја види. Обично пред другите ставаш маска на веселост и оптимизам и тогаш кога ти е тешко или се чувствуваш уплашено. Затоа и ретко збориш за своите емоции. Потребно ти е да се увериш дека некој навистина ја заслужува твојата доверба за да му кажеш што всушност чувствуваш. Но, дури ни тогаш не се.
Во врските, ти треба пред се партнер кој ќе ти биде пријател и кој ќе ја почитува твојата личност, и твоите интереси во целост. Не прифаќаш компромиси, и не дозволуваш не почитување, ниту пак нереални жртви. Свесна си дека врска во која се бара од тебе откажување од друштвениот живот и нештата кои ги сакаш не можеш да бидеш среќна.
За крај, немаш предрасуди и не толерираш наметнување на туѓи верувања. Знаеш да ја прифатиш различноста и да му пристапиш на човек отворено, без да се осврнуваш на етикетите кои околината му ги наметнува.:smir:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
/me од мал сакав една анализа од Ада...

п.с. Не ме убивајте, имам анализа направено на страна 40 +/-

Kajgana Shop

На врв Bottom