Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.387
Ако сакаш да знаеш што е добар ПР, тоа ти е Мбапе. Просечен фудбалер со добра градба. Ме боли кур за Мбапе и дали ке гние во затвор.

Смешното е што Барселона секогаш се фаќаат во скандали, нивни фудбалери и претседатели имаат лежено затвор. Барселона се рамковните од Шпанија. Се други ви се криви на вас.

А од фан клуб се фаќате цело време за ПРот на Реал. Го отупевте заедно со Џонтра сирачето колку е лош Белингам ама ПРот го вади. :icon_lol:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Брат незнам конкретно за кого збориш од фудбалериве освен Алвеш.

Претседателите што лежат затвор одамна мамето му го ебаа на клубот и мислам правдата е задоволена за сите страни, незнам што повеќе да се направи на ова. Сите си го добија заслуженото.

Нема потреба за нервози, на никој од Реал несмее да му се пристапи се дур чика Перез е на власт.

Бензема беше само исфрлен од репрезентација и покасно пак се врати.

Роналдо се дур играше за Реал немаше ништо, после тоа одма во Јуве кога прејде исплива на виделина скандалот.

Се дур желката игра за Реал ич нема да му чуе, знае заштитен е како бела мечка.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Брат незнам конкретно за кого збориш од фудбалериве освен Алвеш.

Претседателите што лежат затвор одамна мамето му го ебаа на клубот и мислам правдата е задоволена за сите страни, незнам што повеќе да се направи на ова. Сите си го добија заслуженото.

Нема потреба за нервози, на никој од Реал несмее да му се пристапи се дур чика Перез е на власт.

Бензема беше само исфрлен од репрезентација и покасно пак се врати.

Роналдо се дур играше за Реал немаше ништо, после тоа одма во Јуве кога прејде исплива на виделина скандалот.

Се дур желката игра за Реал ич нема да му чуе, знае заштитен е како бела мечка.
Бладаш.

Маркез беше фатен во скандал каде што беше поврзан со мексичкиот картел.

Ерик Абидал беше фатен во скандал каде што беше ја тепаше бившата жена или што и да правеше таму.

Јака мантра ви е ова со ПР-ов во последно време, намали со Твитер заебанциите, они го почнаа овој тренд.

А ова со репрезентацијата е тешка смешка. Земи го форумот за пример, сите се сложни дека Лига Нации, Светско Клубско Првенство и такви измишљотини од натпреварувања што ги оптеретуваат фудбалерите НЕ треба да се играат.

Сите викаат дека фудбалериве не треба да се замараат да ги играат и дека треба да ги бојкотираат, кога Мбапе одлучи да не ги игра натпревариве, сите рипнаа да го осудуваат.

Ма да и он глуп, требаше да направи како секој фудбалер. Отиди на првиот натпревар, лажирај повреда во 90та минута и отиди си назад во клубот одморен и спремен за наредниот клубски натпревар.

Кај тебе е патолошки хејтов према Реал веќе, не е здраво ова што го правиш.
Буквално секој пост ти е поврзан со Реал или играч на Реал.

Пред некој ден пишуваш за Јамал и во истата реченица го спомнуваш Винисиус, каде правиш споредба дека Јамал издржувал дуели, а овој се превртувал при секој старт. хахахах

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274

Paul Pogba: “We are all human, we all have feelings. I’m telling you, when that ban happened, I truly realised what life is.”

“Paul Pogba - the famous guy - is no more. People were avoiding me. I used to get invited to fashion weeks and events like that. Now they were like: 'we can’t use Pogba'.”

“My friends weren’t ringing like the way they were ringing before.”

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Кај тебе е патолошки хејтов према Реал веќе, не е здраво ова што го правиш.
Буквално секој пост ти е поврзан со Реал или играч на Реал.
Фан на Барса сум, сигурно нема да идам во Серија А темата и да тропам нешто што не ме интересира и да изигравам сезнајко. Ги оставам сите работи овде со цел да се види Реал колку е само дволичен за било што.

Од секогаш било мислењево за репрезентативни паузи не е ништо ново. Само реномето на Мбапе и она што он самиот пробува да го претставува како најдобар играч и овие испади никако не му личат. И смешно е да го браниш кога сево ова е да се чува и евентуално да проработи подобро во Реал за да се тешите дека не е флоп сега засега. Не се сите мали дечиња овде па да се лажеме дека бојкотирал распоред.

Ја испушташ поентата иначе.
Смешно е колку пробувате некои работи под тепих да ги бутнете само имиџ да не нарушите. Неможе цел свет да збори за Мбапе а во Мадрид го пишуваат Негреира. Кој кого дупи овде?

Незнам што пишав лошо за Вини, увек се палиш кога некој ќе го нападне додуша ти си единствениот на планетава што го брани како за дете твое да се работи а од утакмица до утакмица се гледа каков циган е. И реално си бара црвени картони за неговите испади ама кој смее да му даде? Додуша и вие се молите да му дадат за да се смири малку мада после нема кој да го носи Реал на плуќи.

Си пишав убаво во фан клуб Барса, Јамал на неколку наврати е намерно фаулиран и шутиран без никакви санкции и картони. И убаво посочив дека да беше Циги таму ќе глумеше и лежеше и ќе плачеше на прес само за да изнуди црвен. Па уште и оној од Шведска вика намерно го фаулирав да му покажам што го чека. Да а?

Битно дупнатиот кондом Ендриккк намерно шутира играч во јајца без топката да ја има никој ништо не реагира.
И после си пишал патолошки хејт сум имал. Извинии, што пишувам што пренесувам работи што на далеку никој не ги збори.

И пак ќе ти речам, ми наброја играчи на Барса со скандали мада ја не видов тоа Барса да го крие тоа насекаде беше пишувано, додека кај Реал е сосема спротивното.

Е сеа тоа со ПР-от јас не го измислив, има и други луѓе што мислат дека Реал има преопасен маркетинг тим што сите гомна ќе им ги скрие под тепих и од шутраци како Ендрик ќе натераат безмозочен љољо да си мисли дека е боље од Пеле. А батето топка едвај води и шутира од кај стигне без да се сврти да види дали има некој за проигрување. Фала богу дека Реал неможе да си дозволи цената да му падне се дур е нивни играч.

Ама океј е, ја сум патолошки хејтер и никако не пробувам објективно да споделам мислење. Кога и да пишам нешто овде за Реал увек на Костич му пишувам да ме снабди со опасен сканк и идеме yolo.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Златен форуме, заблагодарете му се на @Mayavin што ги остава овде сите работи да се види колку е Реал дволичен и што ги пренесува работите што на далеку никој не ги збори.

Си си ја доловил поентата уште во првата реченица од постот.
Фан на Барса си, а тропаш и изиграваш сезнајко за Бар.. за Реал. :ROFLMAO:

Каков лик ееј хахахахха.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.529
Поени од реакции
66.065

Paul Pogba: “We are all human, we all have feelings. I’m telling you, when that ban happened, I truly realised what life is.”

“Paul Pogba - the famous guy - is no more. People were avoiding me. I used to get invited to fashion weeks and events like that. Now they were like: 'we can’t use Pogba'.”

“My friends weren’t ringing like the way they were ringing before.”
Животот брзо лепи шамари. Или подобро кажано, кармата. Кога го отпуштија Мурињо, неколку минути подоцна осамна оваа слика на инстаграмот на Погба. Сега моли да му веруваат дека е друг човек, и прифаќа да игра и за помала плата во Јуве, и да му дадат шанса. Ако се паметни од Јуве, ке го исшутираат како џак ѓубре од таму.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.653
Договорен е раскин на договорот со Јуве така да Погба и Јуве се завршена приказна.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Фан на Барса си, а тропаш и изиграваш сезнајко за Бар.. за Реал
Не беше ти меѓу тие лани полани што се молеше на сите богови можни тоа со Негреира да е точно? Патем беше и експерт по финансии и сметководител?
Како заслужувале 4та лига ова она, имаше добри инсајдерски информации кога клубот требаше официјално да биде изгасен. Како дома плаво црвен дрес да си имал а не бел.

:D:D:D

Мора малку тензија да се направи пред Ел Класико, да бидеме реални. Мора хејтот да се распалува одвреме навреме пошо ако испарувате како Мите сите до еден џабе е се.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.051
Хвала ти Покетино за све што си учинио за премијерлигашки народ.
Screenshot_20241018_173028_Instagram.jpg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.653
Ја сум само захвален што не заглавивме со моронот.
Така е. Биди захвален што на сметка на Покетино го земавте Гвардиола и сега цветаат ружи во Јунајтед.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.286
Поени од реакции
9.396
Така е. Биди захвален што на сметка на Покетино го земавте Гвардиола и сега цветаат ружи во Јунајтед.
Далеку од добра е ситуацијата, али со безкичмењаков ќе беше далеку полошо.

Kajgana Shop

На врв Bottom