Кај тебе е патолошки хејтов према Реал веќе, не е здраво ова што го правиш.
Буквално секој пост ти е поврзан со Реал или играч на Реал.
Фан на Барса сум, сигурно нема да идам во Серија А темата и да тропам нешто што не ме интересира и да изигравам сезнајко. Ги оставам сите работи овде со цел да се види Реал колку е само дволичен за било што.
Од секогаш било мислењево за репрезентативни паузи не е ништо ново. Само реномето на Мбапе и она што он самиот пробува да го претставува како најдобар играч и овие испади никако не му личат. И смешно е да го браниш кога сево ова е да се чува и евентуално да проработи подобро во Реал за да се тешите дека не е флоп сега засега. Не се сите мали дечиња овде па да се лажеме дека бојкотирал распоред.
Ја испушташ поентата иначе.
Смешно е колку пробувате некои работи под тепих да ги бутнете само имиџ да не нарушите. Неможе цел свет да збори за Мбапе а во Мадрид го пишуваат Негреира. Кој кого дупи овде?
Незнам што пишав лошо за Вини, увек се палиш кога некој ќе го нападне додуша ти си единствениот на планетава што го брани како за дете твое да се работи а од утакмица до утакмица се гледа каков циган е. И реално си бара црвени картони за неговите испади ама кој смее да му даде? Додуша и вие се молите да му дадат за да се смири малку мада после нема кој да го носи Реал на плуќи.
Си пишав убаво во фан клуб Барса, Јамал на неколку наврати е намерно фаулиран и шутиран без никакви санкции и картони. И убаво посочив дека да беше Циги таму ќе глумеше и лежеше и ќе плачеше на прес само за да изнуди црвен. Па уште и оној од Шведска вика намерно го фаулирав да му покажам што го чека. Да а?
Битно дупнатиот кондом Ендриккк намерно шутира играч во јајца без топката да ја има никој ништо не реагира.
И после си пишал патолошки хејт сум имал. Извинии, што пишувам што пренесувам работи што на далеку никој не ги збори.
И пак ќе ти речам, ми наброја играчи на Барса со скандали мада ја не видов тоа Барса да го крие тоа насекаде беше пишувано, додека кај Реал е сосема спротивното.
Е сеа тоа со ПР-от јас не го измислив, има и други луѓе што мислат дека Реал има преопасен маркетинг тим што сите гомна ќе им ги скрие под тепих и од шутраци како Ендрик ќе натераат безмозочен љољо да си мисли дека е боље од Пеле. А батето топка едвај води и шутира од кај стигне без да се сврти да види дали има некој за проигрување. Фала богу дека Реал неможе да си дозволи цената да му падне се дур е нивни играч.
Ама океј е, ја сум патолошки хејтер и никако не пробувам објективно да споделам мислење. Кога и да пишам нешто овде за Реал увек на Костич му пишувам да ме снабди со опасен сканк и идеме yolo.