Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

  • Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
180 денари у хамбургер у Ѓорче,овие од 7ца не само што станаа милионери него и на овие абдаливе им бркаат работа,ги храбрат пропорционално да ги јачаат цените.Бре дно од луѓе сме у пичку материну.Дека у 7ца било 200 и кусур,ке продавам 100 денари помфрит у Ѓорче,господ да ни е на помош :P
 
180 денари у хамбургер у Ѓорче,овие од 7ца не само што станаа милионери него и на овие абдаливе им бркаат работа,ги храбрат пропорционално да ги јачаат цените.Бре дно од луѓе сме у пичку материну.Дека у 7ца било 200 и кусур,ке продавам 100 денари помфрит у Ѓорче,господ да ни е на помош :P

Сосема случајно на почетокот на 2024 година се најдов во муабет помеѓу двајца од поголемиве дистрибутери на прехранбени производи низ Македонија, кој кажа дека само во 2023 година Ројал рестораните - ако не грешам ги има само 2 (ДВА) во Скопје - оствариле чиста добивка од 1 (ЕДЕН) милион евра.

Ако со само 2 (ДВА) ресторана во градов успеал типот да оствари 1 (ЕДЕН) милион евра чиста добивка за само година дена, тогаш повеќе од очигледно е дека рајава не се двоуми и не жали кога ја стрижат за ситници, а и` наплаќаат како за копмплетен третман за убавина заедно со маникир, педикир, па дури и како за масажа со хепиенд.

Значи ние будали бевме кога си носевме сендвичи од дома на училиште и на факултет, па не само на училиште и на факултет, и на работа ако планираш трошоците за доручек или ручек да ги сведиш на минимум.

Ма да во наше време најскапи јадења во сендвичарите беа хамбургерите и пилешките стекови кои ги продаваа по цени од 50 или 60 денари, тостовите беа ситници кои ги продаваа по цени помеѓу 30 и 40 денари, или 45 денари со помфрит, бурекот исто така никогаш не достигна цена повисока од 50 денари за четвртина или повеќе од 35 денари за симит со празен бурек или повеќе од 40 денари за симит со бурек со месо или со сирење.
 
Последно уредено:
Royal se megu kradcite na struja so novite aparati, taka zborea edni vrapci na drvoto. Isto i Teteks. Nikogas ne sfativ kako mozat lugeto toa gubre od hrana, od Royal i Teteks da go gotivat.

Ја па не сфатив зашто никогаш не ги посочија еден по еден за кои објекти се работи .
Што е работава, многу моќ и углед ли имаат тие плескавичари и кафанџии, па да не им се крши раатот...
 
не само плескавичариве, каде и да идеш како злато да плаќаш. Едно кока количе 130 денари ти го наплаќаат. Све збеснало.
 
Сосема случајно на почетокот на 2024 година се најдов во муабет помеѓу двајца од поголемиве дистрибутери на прехранбени производи низ Македонија, кој кажа дека само во 2023 година Ројал рестораните - ако не грешам ги има само 2 (ДВА) во Скопје - оствариле чиста добивка од 1 (ЕДЕН) милион евра.

Ако со само 2 (ДВА) ресторана во градов успеал типот да оствари 1 (ЕДЕН) милион евра чиста добивка за само година дена, тогаш повеќе од очигледно е дека рајава не се двоуми и не жали кога ја стрижат за ситници, а и` наплаќаат како за копмплетен третман за убавина заедно со маникир, педикир, па дури и како за масажа со хепиенд.

Значи ние будали бевме кога си носевме сендвичи од дома на училиште и на факултет, па не само на училиште и на факултет, и на работа ако планираш трошоците за доручек или ручек да ги сведиш на минимум.

Ма да во наше време најскапи јадења во сендвичарите беа хамбургерите и пилешките стекови кои ги продаваа по цени од 50 или 60 денари, тостовите беа ситници кои ги продаваа по цени помеѓу 30 и 40 денари, или 45 денари со помфрит, бурекот исто така никогаш не достигна цена повисока од 50 денари за четвртина или повеќе од 35 денари за симит со празен бурек или повеќе од 40 денари за симит со бурек со месо или со сирење.
1729074543180.png

Kan = KFC, Таб лимитед е фирмата позади бургер кинг, уста донерџи
 
Како го јадете она бучкурушот у 7 ца секоја чест. Немав јадено добри 10 години (последно у мои 20 ти години), јадев пред едно месец дена, ми дадоа ладно лепче у фаза на распаѓање и ладни компири и кило од тоа кари сосот мајонез што го викаат и плескавица што нема вкус на плескавица, дур чекаш на ред пред тебе и позади тебе Шутка nation celebration. Не верувам дека пак би јадел таму веќе.
 
Zar e mozno KFC I burger king so zaguba da rabotat?
Јас ќе бидам изненаден ако не работат со загуба. Огромни кирии а во некој места цел ден човек нема да влезе. Само во Ист Гејт мислам дека се океј.

Бургер Кинг во населба Аеродром што беше, празен по цели денови. Киријата сигурно не им беше мала за таа локација. Истото се случува и на аеродромот.
 
Прегледај го приврзокот 432405

Kan = KFC, Таб лимитед е фирмата позади бургер кинг, уста донерџи

Информацијата која јас ја објавив беше од приватен разговор помеѓу двајца директори/менаџери.

Лично повеќе им верувам на нив отколку на официјални податоци, бидејќи ретко кој се занимава со објавување на најточните и најверодостојните информации за приходите и добивката на сопствената фирма.

А кој(а) во што ќе одбере да верува е негов/нејзин личен избор.
 
Сосема случајно на почетокот на 2024 година се најдов во муабет помеѓу двајца од поголемиве дистрибутери на прехранбени производи низ Македонија, кој кажа дека само во 2023 година Ројал рестораните - ако не грешам ги има само 2 (ДВА) во Скопје - оствариле чиста добивка од 1 (ЕДЕН) милион евра.

Ако со само 2 (ДВА) ресторана во градов успеал типот да оствари 1 (ЕДЕН) милион евра чиста добивка за само година дена, тогаш повеќе од очигледно е дека рајава не се двоуми и не жали кога ја стрижат за ситници, а и` наплаќаат како за копмплетен третман за убавина заедно со маникир, педикир, па дури и како за масажа со хепиенд.

Значи ние будали бевме кога си носевме сендвичи од дома на училиште и на факултет, па не само на училиште и на факултет, и на работа ако планираш трошоците за доручек или ручек да ги сведиш на минимум.

Ма да во наше време најскапи јадења во сендвичарите беа хамбургерите и пилешките стекови кои ги продаваа по цени од 50 или 60 денари, тостовите беа ситници кои ги продаваа по цени помеѓу 30 и 40 денари, или 45 денари со помфрит, бурекот исто така никогаш не достигна цена повисока од 50 денари за четвртина или повеќе од 35 денари за симит со празен бурек или повеќе од 40 денари за симит со бурек со месо или со сирење.
Со 1 збор инфлација. Парите изгубија вредност. Ретко каде бургерите веќе се испод 200 денари, дури и во оние мали маалски сендвичари и таму се кренати. А народ во редица чека. Сега има нов тренд во повеќето општини низ Скопје, се затвараат сендвичарите, се отвараат пекари. Бутај брашно и вода и наплаќај 80-90 денари за бурек. Неќат да се ебаваат веќе со бургери да ги прават 15 минути, а и маржата е помала.
 
Со 1 збор инфлација. Парите изгубија вредност. Ретко каде бургерите веќе се испод 200 денари, дури и во оние мали маалски сендвичари и таму се кренати. А народ во редица чека. Сега има нов тренд во повеќето општини низ Скопје, се затвараат сендвичарите, се отвараат пекари. Бутај брашно и вода и наплаќај 80-90 денари за бурек. Неќат да се ебаваат веќе со бургери да ги прават 15 минути, а и маржата е помала.

Фонтана, Кисела Вода. Знам дека темава е за бургери, али сендвич со 7 ќебапи, помфрит, салата, кечап и мајонез = 150 ден. Не очекувај нешто невероватно, али е солидно за тие пари.
 
Фонтана, Кисела Вода. Знам дека темава е за бургери, али сендвич со 7 ќебапи, помфрит, салата, кечап и мајонез = 150 ден. Не очекувај нешто невероватно, али е солидно за тие пари.
Немам пробано од таму, али фала на препорака нареден пат (y)
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom