Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
За ова со силувањето има одма демант, не верувам и јас да е вистина.
Ама за тоа дека испадна тешка пичка, као му најавил во репрезентацијата дека само битните натпревари ќе ги игра, оккк извини битен.
Се испотепа да му ја земе капитенската на Гризман, на крај кога му ја дадоа не играм јас на небитни натпревари, капитенски нема шо.

Ок ќе беше сето тоа да беше взаемен договор, ама му соопштуваат на Дешамп дека е повреден и му треба време за рехабилитација, ко тоа по два дена влага во игра против Лил, и потоа првотимец во Ла Лига
Нека ја препушти капитенската оти ниту има став за капитен ниту пак лидерски карактер.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
За ова со силувањето има одма демант, не верувам и јас да е вистина.
Ама за тоа дека испадна тешка пичка, као му најавил во репрезентацијата дека само битните натпревари ќе ги игра, оккк извини битен.
Се испотепа да му ја земе капитенската на Гризман, на крај кога му ја дадоа не играм јас на небитни натпревари, капитенски нема шо.

Ок ќе беше сето тоа да беше взаемен договор, ама му соопштуваат на Дешамп дека е повреден и му треба време за рехабилитација, ко тоа по два дена влага во игра против Лил, и потоа првотимец во Ла Лига
Нека ја препушти капитенската оти ниту има став за капитен ниту пак лидерски карактер.
Од кого има демант, од Мбапе? Пишал вчера фејк њуз на твитер демек као нема ништо истрага, го местеле весниците француски поради тоа што се судел со ПСЖ , за денес шведската полиција да потврди дека има истрага, со доктори со гаќи со се:

Колку треба да си глуп да си играш курот со ова во Шведска, најстрогата земја на светот кога станува збор за силувања и сл? Наебаа неколку американци рапери, Асанж го наместија да се крие 20 години по амбасади, Трамп го вадеше дечкото на Ријана од затвор од Шведска...овој мисли ќе ги заебе пошто е фудбалер лол.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.954
Поени од реакции
8.141

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Од кого има демант, од Мбапе? Пишал вчера фејк њуз на твитер демек као нема ништо истрага, го местеле весниците француски поради тоа што се судел со ПСЖ , за денес шведската полиција да потврди дека има истрага, со доктори со гаќи со се:

Колку треба да си глуп да си играш курот со ова во Шведска, најстрогата земја на светот кога станува збор за силувања и сл? Наебаа неколку американци рапери, Асанж го наместија да се крие 20 години по амбасади, Трамп го вадеше дечкото на Ријана од затвор од Шведска...овој мисли ќе ги заебе пошто е фудбалер лол.
Uzivaj druze, posle famozniot slucaj na Mendy nikad ne bi se potprel na toa sto se pisuva.

Covekot jadese Cancel od sekoj svetski medium, celiot fudbal go otpisa, go otpisa i negoviot klub City, drugari od klubot, odnosno soigraci finansiski mu pomagale, tie sto mu veruvale deka e nevin, i na kraj sve ispadna deka e farsa, ne siluval nikogo, devojkite dogovoreno lazele i go namestile, si bile kaj nego doma se ebele kako stoki i na kraj uste sakale da go oderat finansiski so lazna prikazna.

Sea ima osnova da tuzi, momentalno i City gi tuzi i im bara 13m evra.

PSG momentalno treba da mu isplatat 55m evra na igracot, od toa sto se pisuva, i se slagam so nego, nisto ne e slucajno sto bas sega se obiduvaat da mu nanesat vakva steta koja finansiski moze da go sogoli, sponzori da mu otkazat i slicno so veke dobro proverena taktika u denesno vreme.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Uzivaj druze, posle famozniot slucaj na Mendy nikad ne bi se potprel na toa sto se pisuva.

Covekot jadese Cancel od sekoj svetski medium, celiot fudbal go otpisa, go otpisa i negoviot klub City, drugari od klubot, odnosno soigraci finansiski mu pomagale, tie sto mu veruvale deka e nevin, i na kraj sve ispadna deka e farsa, ne siluval nikogo, devojkite dogovoreno lazele i go namestile, si bile kaj nego doma se ebele kako stoki i na kraj uste sakale da go oderat finansiski so lazna prikazna.

Sea ima osnova da tuzi, momentalno i City gi tuzi i im bara 13m evra.

PSG momentalno treba da mu isplatat 55m evra na igracot, od toa sto se pisuva, i se slagam so nego, nisto ne e slucajno sto bas sega se obiduvaat da mu nanesat vakva steta koja finansiski moze da go sogoli, sponzori da mu otkazat i slicno so veke dobro proverena taktika u denesno vreme.
Да ама има и такви случаеви кои испаднале вистинити, и кои моментално отслужуваат затворска казна, Санти Мина, оној од Сандерленд, Робињо и уште пар некои кои ми текнуваат кои се десиле.
Колку треба да си ненормален да се обидеш да силуваш некоја а буквално можи скоро која сака да ја има доброволно од тие старлетите.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.055
Ok

За поише инфо ќе ти ја пуштам @Artemisia Vulgaris да ти објасни.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Ok

За поише инфо ќе ти ја пуштам @Artemisia Vulgaris да ти објасни.
Од 4 до 10 години затворска казна за било какво сексуално малтретирање кој некоја особа која не е свесна или е против нејзина воља.
Кај нас толку за убиство даваат, чак и помалце

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.387
Од 4 до 10 години затворска казна за било какво сексуално малтретирање кој некоја особа која не е свесна или е против нејзина воља.
Кај нас толку за убиство даваат, чак и помалце
Ова не е свесна, се толкува и како се кае откако му даде пичка. Сте имале секс, све супер прошло, ама после некое време и текне дека уствари не сакала да се ебе со тебе и уствари си ја силувал. Каква нација била порано каква сега...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398

Ама готово истрагата, гаќите му ги најдоа, спремен е во затвор да оди... :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
На Мадрид ПР-от е појак од законот.
Чим Бензема и Роналдо ништо не им направија не па на Мбапе.

Сите денес за Мбапе пишуваат додека Реал:

1000067104.jpg

1000067105.jpg

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Алекс Баена какво играчиште е, ако го собери Атлетико зимава багатела :ljubove:

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.387
На Мадрид ПР-от е појак од законот.
Чим Бензема и Роналдо ништо не им направија не па на Мбапе.

Сите денес за Мбапе пишуваат додека Реал:

Прегледај го приврзокот 432361

Прегледај го приврзокот 432362
Абе вие ли ке зборите бе за ПР. Гави, Балде, Кубарси и остала багра играчишта ги направивте. 10години сте во долгови ама Перез и неговиот ПР се криви за тоа. Ве фатија миљони како сте пуштале на заменик претседател на шпанскиот судиски комитет, ама пак крив Реал и ПРот што се врти тоа по медиумите. И пази според Лапорта тоа е само затоа што на Барса и тргнало добро и Реал сака да и наштети.

Зошто Роналдо и Бензема не се во затвор? Како на пример вашата легенда Дани Алвеш.

Врв на ПР би било ова. PRIDE IN DEFEAT. Па уште и Лапорта после поразот во соблекувална со говор како е горд на дечките откако беа исплескани во утакмица за трофеј од вечен ривал.
Патем, што значи тоа ПР?

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Алвеш беше затвор? Излезе со кауција?
Одамна беше отиден од клубот пред да излезе сето тоа?

Не глуми дека немаш интернет дома и отвори ги Шпанските портали и види дали пишале нешто за момакот што сака транџа да дупи, или да го дупат?
Сега има вести ама на сликите носи дрес од ПСЖ а не од Реал. :pos:

Се чудите зашто е на мета на критики а мрсулчево глуми повреди и избегава репрезентативни обврски тврдејќи дека се небитни утакмици. После ПСЖ биле криви а цигово незнае каде се наоѓа во Реал.

Со ПР ги направиле играчи а не дека играат стартна постава веќе подолго време, ама се тоа е ПР уствари врска немаат.

У реду е со Негреира, видовме сите што се случи и кој уствари го форсира наративот со години. Не престануваат маките и неправдите на Мадрид.

Kajgana Shop

На врв Bottom