Pa tatko i moze go zemal, ne ona licno i personalno.Ми ствара сомневање сведочењето на мајката, како може од него купиле стан, Палчо имал простории во зградата, се шушкаше дека може се во врска за да даде изјава дека не го знае, мота нешто и оваа сто посто.
несезнае ама народо по коментари глеам на фејбук денес лом ја напраја мајката секој втор ја осудуваше .шо би рекол палчо у неговите подкасти стринка стајл. као била ногу дотерана,се праела на тошо дека не се познавала со палчо ,збеснати богаташи ,и таа била умешана да ја затвореле секакви коментари .до сега заклучивме дека никој со никого не се знае.
Не е пред некој ден, пред неколку месеци. Го донесоа во обичен суд со слабо обезбедување и спаси глава, благодарение на навремена реакција на џандарите.Колку шо разбрав утре продолжува судењето со материјални и вербални докази.
Каков поглед има оној Кешишев, мајко моја психопатски поглед левел 100
Свака част на силата како се воздржуваат родителите и блиските на жртвите во ваков случај, мене 100 полицајци нема да ме задржат а да не ги задавам со голи раце.
Пред некој ден во Србија кога имаше рочиште за оној што направи масакр, родителите за влакно не му пресудија пред судница, едвај жива глава спаси убиецот.
На фејсбук, инстаграм и останати социјални мрежи има секакви коментари од злобни персони, теории на заговор и самите не се свесни колку далеку се спремни да отидат со цел да „докажат“ експертизи. Штета што такви личности не можат да бидат доведени во ситуација никогаш повеќе да не користат интернет.несезнае ама народо по коментари глеам на фејбук денес лом ја напраја мајката секој втор ја осудуваше .шо би рекол палчо у неговите подкасти стринка стајл. као била ногу дотерана,се праела на тошо дека не се познавала со палчо ,збеснати богаташи ,и таа била умешана да ја затвореле секакви коментари .
и палчо опасно гледа на моменти како да му паѓа маската ,дали е монструм ќе видиме.Колку шо разбрав утре продолжува судењето со материјални и вербални докази.
Каков поглед има оној Кешишев, мајко моја психопатски поглед левел 100
Свака част на силата како се воздржуваат родителите и блиските на жртвите во ваков случај, мене 100 полицајци нема да ме задржат а да не ги задавам со голи раце.
Пред некој ден во Србија кога имаше рочиште за оној што направи масакр, родителите за влакно не му пресудија пред судница, едвај жива глава спаси убиецот.
Сите ќе лежат доживотно. Не се собрани оти некој некому пречи, него извршиле 2 крвнички убиства од кои едната жртва е дете. Нема невини сите во пакет одат.и палчо опасно гледа на моменти како да му паѓа маската ,дали е монструм ќе видиме.
Прегледај го приврзокот 432278