Исчезнати лица

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.441
Поени од реакции
18.423
Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.482
Поени од реакции
967
Дали знаете дека во јапонија нема преузимација на невинос.
Таму секој осуден е виновен се додека не се докажи спротивно
Зошто
при Бидејќи од статистиката секоj конвикт осуден конвикшн conviction 99.5 procenti bile vinovni samo 0.5 procenti od site slucaji izlegle nevini.

Член од
25 октомври 2013
Мислења
185
Поени од реакции
293
Добро што се случи со детето Самоил Костадиновски, вчера го изгледав интервјуто со тој Александар Трпковски-Амфас, и го гледам како патолошки лаже и точно бира зборови што да каже. Го гледам по суратот и по очите се гледа дека е манипулатор. Кажува како имал бизнис релација со Самоил прецизен и коректен однос.

Кого ебаваш бе брат ?
Дај кажи каде го закопавте детето.

Многу почнаа да изиграваат Коза Ностра, каква брутална ликвидација и одземање човечки живот за пари е неприфатливо во 21 век. Да се случеше вакво нешто во друга држава ке добиеја доживотна и ке кажеа што му направиле на детето.

Последно уредено:
Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.691
Поени од реакции
6.019
Da, ima poveke momenti kade majkata ostava prostor za vakvi somnezi...
Osven ova navedenoto, prethodno imase nekoja izjava deka poveke voopsto ne komuniciraat, potoa potenciranje deka utroto nevoobicaeno brzo se spremil i ja cekal, ponatamu deka toj zavlekuval stanot da se prepise na decata...

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
335
Ми ствара сомневање сведочењето на мајката, како може од него купиле стан, Палчо имал простории во зградата, се шушкаше дека може се во врска за да даде изјава дека не го знае, мота нешто и оваа сто посто.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Ми ствара сомневање сведочењето на мајката, како може од него купиле стан, Палчо имал простории во зградата, се шушкаше дека може се во врска за да даде изјава дека не го знае, мота нешто и оваа сто посто.
Pa tatko i moze go zemal, ne ona licno i personalno.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.482
Поени од реакции
967
до сега заклучивме дека никој со никого не се знае. :icon_lol:
несезнае ама народо по коментари глеам на фејбук денес лом ја напраја мајката секој втор ја осудуваше .шо би рекол палчо у неговите подкасти стринка стајл. као била ногу дотерана,се праела на тошо дека не се познавала со палчо ,збеснати богаташи ,и таа била умешана да ја затвореле секакви коментари .

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Колку шо разбрав утре продолжува судењето со материјални и вербални докази.
Каков поглед има оној Кешишев, мајко моја психопатски поглед левел 100
Свака част на силата како се воздржуваат родителите и блиските на жртвите во ваков случај, мене 100 полицајци нема да ме задржат а да не ги задавам со голи раце.
Пред некој ден во Србија кога имаше рочиште за оној што направи масакр, родителите за влакно не му пресудија пред судница, едвај жива глава спаси убиецот.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.786
Поени од реакции
17.306
Свака част на силата како се воздржуваат родителите и блиските на жртвите во ваков случај, мене 100 полицајци нема да ме задржат а да не ги задавам со голи раце.
Пред некој ден во Србија кога имаше рочиште за оној што направи масакр, родителите за влакно не му пресудија пред судница, едвај жива глава спаси убиецот.
Не е пред некој ден, пред неколку месеци. Го донесоа во обичен суд со слабо обезбедување и спаси глава, благодарение на навремена реакција на џандарите.
Автоматски споено мислење:

несезнае ама народо по коментари глеам на фејбук денес лом ја напраја мајката секој втор ја осудуваше .шо би рекол палчо у неговите подкасти стринка стајл. као била ногу дотерана,се праела на тошо дека не се познавала со палчо ,збеснати богаташи ,и таа била умешана да ја затвореле секакви коментари .
На фејсбук, инстаграм и останати социјални мрежи има секакви коментари од злобни персони, теории на заговор и самите не се свесни колку далеку се спремни да отидат со цел да „докажат“ експертизи. Штета што такви личности не можат да бидат доведени во ситуација никогаш повеќе да не користат интернет.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.482
Поени од реакции
967
и палчо опасно гледа на моменти како да му паѓа маската ,дали е монструм ќе видиме.

1728951554533.png

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
346
и палчо опасно гледа на моменти како да му паѓа маската ,дали е монструм ќе видиме.

Прегледај го приврзокот 432278
Сите ќе лежат доживотно. Не се собрани оти некој некому пречи, него извршиле 2 крвнички убиства од кои едната жртва е дете. Нема невини сите во пакет одат.

Пред да се избаци некој со теорија дека плачо го местат, лесна мета беше палчо и за местење со нешто ситно и за паковање богу иза леџа.

Kajgana Shop

На врв Bottom