Conti Movie Platform

Член од
26 септември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
2
Незнам што не ви е јасно но на самата апликација на Play Store има негативни коментари ‍♂♂♂

Screenshot_20240926_183351_Google Play Store.jpg

Член од
16 септември 2024
Мислења
8
Поени од реакции
5
И јас од скоро разбрав за апликацијата,некако ми е сомнително сето и уште не сум член.Најверојатно се работи за пирамида систем,купуваш мал пакет па понатаму поголем,сето со профил на binance,за криптовалути.Слично е ваљда со системот на работа на DGPT.Некој ако е член на некои од овие апликации,да сподели искуства?
Jas sum vlozil vo site 3.
Conti ti e pri kraj spored mene.Imam zarabotka ama ne kolku nekoi sto pocnaa na pocetok, tie so so mnoogu zarabotka.
DGPT ima mala zarabotka neznam ama ne mi e omilena nekako.
Sega se prefrliv na eternal i mislam deka taa ke e zamena na conti.Eve ti link, imas 3 dena po 3$ ti davaat free da vidis da probas, pa nemora da vlozis ako ne te bendisuva. https://eternaliot.com/user/reg/?inviteCode=BD52NQ
Ne tvrdam nisto ako propadnat moite pari ke propadnat i drugi.
A piramidalna sema e i toa 100%, samo sto nekoj ke zeme a nekoj se izgubi.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
DGPT треба време додека изнакупиш акцелаторчиња после е полесно :D

Член од
27 септември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Conti и нему слични секако дека се пирамидални шеми, тое е факт. Сега за сега функционира, би требало да потрае бидејки сеуште не се отворени сите нивоа. Јас поради тоа што можам да си дозволам решив чисто да пробам, нели "ризик ствара капитал". Кој сака може да проба, еве линк за регистрација.
https://h5.conti.vip/user/reg/?inviteCode=EJ4N2E
Секој си одлучува сам, за да добиеш мора да ризикуваш, секако кој можи да си дозволи.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Конти скоро отвоија канцеларија Радовиш колку што знам, и бројките во групата секој ден се зголемуваат многу, мислам дека ќе потраи само поради тоа, не се будали да ја изгасат кога секој ден имаат 100+ нови.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Конти скоро отвоија канцеларија Радовиш колку што знам, и бројките во групата секој ден се зголемуваат многу, мислам дека ќе потраи само поради тоа, не се будали да ја изгасат кога секој ден имаат 100+ нови.
Мислиш или сигурно знаеш дека е отворена канцеларија? Од каде мислиш дека доаѓаат парите што ги "исплаќа" Конти?
Напиши им порака на Конти, и кога ќе ти вратат, тогаш и пари ќе исплатат.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Намалете малце страстите, ниту убедувам некој ниту пак викам дека е сигурна работата, значи факт е дека ќе падни, но само мислам дека нема да е во скоро време поради работите што ги набројав, и секој нека си клава колку што е спремен да изгуби.
Инаку еве ти и адреса па оди провери ако сакаш. IMG_5866.jpeg

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Намалете малце страстите, ниту убедувам некој ниту пак викам дека е сигурна работата, значи факт е дека ќе падни, но само мислам дека нема да е во скоро време поради работите што ги набројав, и секој нека си клава колку што е спремен да изгуби.
Инаку еве ти и адреса па оди провери ако сакаш.Прегледај го приврзокот 430766
Ти од кој град си, Кавадарци или Радовиш?

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Binance, bybit или крипто менувачници

Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk
Не требаше да му кажеш, пред да одговори дали му е за Конти...ама имал среќа да биде жртва, да ги изгори парите ...

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Секој има право кај да ги троши неговите пари

Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom