Jas sum vlozil vo site 3.И јас од скоро разбрав за апликацијата,некако ми е сомнително сето и уште не сум член.Најверојатно се работи за пирамида систем,купуваш мал пакет па понатаму поголем,сето со профил на binance,за криптовалути.Слично е ваљда со системот на работа на DGPT.Некој ако е член на некои од овие апликации,да сподели искуства?
Мислиш или сигурно знаеш дека е отворена канцеларија? Од каде мислиш дека доаѓаат парите што ги "исплаќа" Конти?Конти скоро отвоија канцеларија Радовиш колку што знам, и бројките во групата секој ден се зголемуваат многу, мислам дека ќе потраи само поради тоа, не се будали да ја изгасат кога секој ден имаат 100+ нови.
Ти од кој град си, Кавадарци или Радовиш?Намалете малце страстите, ниту убедувам некој ниту пак викам дека е сигурна работата, значи факт е дека ќе падни, но само мислам дека нема да е во скоро време поради работите што ги набројав, и секој нека си клава колку што е спремен да изгуби.
Инаку еве ти и адреса па оди провери ако сакаш.Прегледај го приврзокот 430766
Ако ти треба за овие платформи, подобро е да незнаеш каде се купуваат.Од кај се купува USDT?
Binance, bybit или крипто менувачнициОд кај се купува USDT?
Не требаше да му кажеш, пред да одговори дали му е за Конти...ама имал среќа да биде жртва, да ги изгори парите ...Binance, bybit или крипто менувачници
Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk