Conti Movie Platform

Член од
9 декември 2012
Мислења
991
Поени од реакции
1.067
Секој има право кај да ги троши неговите пари

Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk
Точно. Ама ако сака да купи патики од 100 евра, а истите ги има на попуст 20 % во друга продавница, фер е да му се каже, нели.
Можеби во овој случај тебе ти одговара што повеќе луѓе да уплатат, за ти да земеш некој процент од нивните пари, што исто така е фер бизнис. Што повеќе овци, повеќе волна за тебе.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Точно. Ама ако сака да купи патики од 100 евра, а истите ги има на попуст 20 % во друга продавница, фер е да му се каже, нели.
Можеби во овој случај тебе ти одговара што повеќе луѓе да уплатат, за ти да земеш некој процент од нивните пари, што исто така е фер бизнис. Што повеќе овци, повеќе волна за тебе.
Мене не ми значи ништо ја немам членови под мене, за ја да земам процент од него треба код да му испратам и со тој код да се регистрира тогаш зимам ја некој процент

Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk

Член од
9 декември 2012
Мислења
991
Поени од реакции
1.067
За овие платформи треба експерт да си, стручно школо, факултет, да бидеш почесен гостин на Кембриџ, или некој паметен како тебе,се ова да го каже со еден збор...

Член од
30 септември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
1
Член од
9 декември 2012
Мислења
991
Поени од реакции
1.067
Binance
Автоматски споено мислење:

Zdravo pokraj conti sega ima nova platforma eternal.
Odlicna platforma za zarabotka. Pocnete sto mozete porano dodeka e vreme I dodeka e na pocetok zatoa sto podocna ke bide kasno, sega e idealno vreme.
Link za registracija https://eternaliot.com/user/reg/?inviteCode=39VD7J
Зашто да биде касно? Ќе пораснат акциите или?

Член од
19 март 2013
Мислења
2.890
Поени од реакции
4.231
Еј дечки , битно да сте пријавени ;)
Да тече стаж.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Ѕвер знаеме дека си звер добра е
И јас зедов пред неколку дена 2 пакета на конти па или ќе заработам нешто или ќе ги изгубам парите друго нема, шо толку се напнувате незнам, едноставно некои сакаме да се коцкаме да ни биди исполнет денот со забава и тоа е тоа.

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
346
Ѕвер знаеме дека си звер добра е
И јас зедов пред неколку дена 2 пакета на конти па или ќе заработам нешто или ќе ги изгубам парите друго нема, шо толку се напнувате незнам, едноставно некои сакаме да се коцкаме да ни биди исполнет денот со забава и тоа е тоа.
Фрлање пари на пирамиди не е коцкање туку глупоќа. Коцкање е скокање од авион со падобран рандом изберен од 5, од кои што само 2 се исправни.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Фрлање пари на пирамиди не е коцкање туку глупоќа. Коцкање е скокање од авион со падобран рандом изберен од 5, од кои што само 2 се исправни.
Оваа глупоќа работи скоро 6 месеца кај нас и исплаќа без проблем

Член од
9 декември 2012
Мислења
991
Поени од реакции
1.067
Оваа глупоќа работи скоро 6 месеца кај нас и исплаќа без проблем
Глупоќата кај луѓето трае повеќе од 6 месеци. Конти ќе рикне, нова ќе излезе..ама глупоќата останува..
Автоматски споено мислење:

25 јануари 2022..

Kajgana Shop

На врв Bottom