Pa da te vidime so maz si be tastatura junaku.tebe da ti se javam?
sto bi pravele muabet jas i glupak kako tebe?
mrsh u igracnica glup eden.
ne e problem daj adresa ke ti pratam 2-3ca sve da ti izebat. sigurno nema jas so gomna kako tebe da se zamaram. pod nivo mi e da si gubam vreme so glupi luge. slikaj licna karta, prati u pvt.Pa da te vidime so maz si be tastatura junaku.
Suknja, epa drugo i ne ocekuvam od tebe be, nie mazite eden na eden reshavame problem. Ajde sega get a life, i ne palamudi....ne e problem daj adresa ke ti pratam 2-3ca sve da ti izebat. sigurno nema jas so gomna kako tebe da se zamaram. pod nivo mi e da si gubam vreme so glupi luge. slikaj licna karta, prati u pvt.
sto? zar nema da mi pratis licna karta so podatoci?Suknja, epa drugo i ne ocekuvam od tebe be, nie mazite eden na eden reshavame problem. Ajde sega get a life, i ne palamudi....
Chupe nagjezmoooo, olabaj si se tamu so deckoti, tvojata mashkost se dokaza, ako si maz ela sam napravi go toa, se dotogas prestani da potish. Osven selski navredi od pred koperacija, nisto povekje i ne znaes, nekogas zal mi paga za tebe oti izgleda ne te raboti deckoti, oti izgleda nekapana si, i mu smrdish na tuna, ama ne sum ti kriv jas be..Ajde paljba...sto? zar nema da mi pratis licna karta so podatoci?
forum e ova be glup eden. ako ti doslo do tepanje ti kazav ke ti organiziram nezaboravno iskustvo prosledeno so odmor na intenzivna nega, nema sto jas so glupi luge da se zamaram...
i ne si ti maz, ti so obicna gluperda sto pisuva gluposti po temite pa posle se luti kako picka koga ke mu kazat deka e glup...
aj placi pak kaj adminite deka te dupime zosto si mentalno retardiran.
sto e problemot be glup eden? eve ajde jas ke dojdam, prati podatoci. kakva retardaChupe nagjezmoooo, olabaj si se tamu so deckoti, tvojata mashkost se dokaza, ako si maz ela sam napravi go toa, se dotogas prestani da potish. Osven selski navredi od pred koperacija, nisto povekje i ne znaes, nekogas zal mi paga za tebe oti izgleda ne te raboti deckoti, oti izgleda nekapana si, i mu smrdish na tuna, ama ne sum ti kriv jas be..Ajde paljba...
Многу ти е лоша споредбата, за разлика од РФ која контролира значајни делови од Украина и има навидум бескрајни резерви, УЧК не контролираше практично ништо и беше на раб на екстерминација. Да не се заканеа нашите најдобри пријатели и стратешки партнери со бомбардирање на Македонија, Али и останатите козоебачи ќе беа само лекција во книгите за историја.И нас УЧК ни нудеа да ни го земат Тетово и Гостивар без крвопролевање. Оти не прифативме? Ако веќе така ви работи логиката...А? А? Просветлете ме....
Уште со ова?Кои амерички интереси бе чоек. Имаат држава што ги нападна и им анектира територија ко да сме среден век. Ти тука паламудиш дека се бореле за амерички интереси додека русиве сакаат да ги уништат ко нација и држава.
Не е точно дека им нудеа да го вратат Донбас. Неутралност со забрана за зачленување во ЕУ и НАТО, плус ограничувања колку голема војска смее да има Украина.Појма немаш што се случува, трескаш зелени. Која црна капитулација? Понудата беше Крим за Русија, кој и пред војната беше во Русија, автономија за Донбас и неутралност за Украина. Ајде објасни што е тука капитулација за Украина?
Самите Украинци се чудеа колку поволна понуда добија од Русија.
dobro. sega ke nemaat drzava.Не е точно дека им нудеа да го вратат Донбас. Неутралност со забрана за зачленување во ЕУ и НАТО, плус ограничувања колку голема војска смее да има Украина.
Како ова според тебе не е капитулација? Што гарантира дека после пет години од потпишување на тој договор, Русија нема да најде изговор и да влезе повторно во Украина за да ги припои Одеса и Харков? Тука лежи зајакот, зошто кога првите руски тенкови ја поминаа границата во февруари пред две години и пол години, “неутралност” за Украина прекина да биде опција. Неутралност само гарантира дека за неколку години, Русија пак ќе влезе да анектира нешто што си го смета за свое.
Malecka, shtom dojdes vo MK mi pustas privatna poraka, vreme, datum i mesto..Doagam sam.. Podatoci togas ke ti dadam, nemas potreba use sega...sto e problemot be glup eden? eve ajde jas ke dojdam, prati podatoci. kakva retarda
Влажни сништаДоговорот беше минато да се вратиме на реалноста, Украина изгуби премногу и население и инфраструктура и територии... Добро е да направи мир есенва и барем тоа што го задржа и плус Неутралност што го бараат Русите.. Да се извлечат во ЕУ да влезат тоа да им помине.