Z
zmej gorjanin
Гостин
Или Перез или Франко, нема друго. Ја бар не одрекувам дека Реал добивал помош или имал ветар во грб во ЛШ и имало судиски одлуки кои не биле во ред. Ама темава не е Лига на шампиони, туку Ла Лига. Во спорниот период од 10 години во кој Барселона се обвинува за корупција, Реал има освоено една до две лиги, на чело со моќниот Перез. Али да, тогаш вонземјани играа во Барса и Перез не можел ништо да направи. 2 ца претседатели бивши ви се у затвор еј, и точно е дека сте повеќе од клуб, вие сте мафијашка организација.Со што да ја нападне бе пријател, со тие 0 докази?
Очигледно си подзаборавил на акциите на Перез и неговиот отворен заеднички бунт на сите клубови против Барса и тие смешни изјави како требало да сме биле максимално казнети. Да се подсетиме дека имаше и еден брилијантен момент кога самиот Тебас пушташе лажни докази.
Во повеќе наврати потенцирал дека е фан на Реал и сакаш да ми кажеш дека неможе Тебас со една изјава да ве сврти како демек наводно Перез имал многу моќ а пази, Реал ради таа моќ и секако ради Перез е најуспешен клуб моментално.
Врти сучи пак нешто ви смета а имате фул инвентар со титули и финансиски сте најмоќни. Реал ми мирисаат овде на напатени.
Прегледај го приврзокот 429764
Поентата ми беше сите рипнавте како кучиња и сегде дробевте дека местеле. Сега кога главниот вика дека нема ништо никој ништо не пренесува. Битно штетата ја направивте за другото ама баш ве заболе стапот.