La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Z

zmej gorjanin

Гостин
Со што да ја нападне бе пријател, со тие 0 докази?

Очигледно си подзаборавил на акциите на Перез и неговиот отворен заеднички бунт на сите клубови против Барса и тие смешни изјави како требало да сме биле максимално казнети. Да се подсетиме дека имаше и еден брилијантен момент кога самиот Тебас пушташе лажни докази.

Во повеќе наврати потенцирал дека е фан на Реал и сакаш да ми кажеш дека неможе Тебас со една изјава да ве сврти како демек наводно Перез имал многу моќ а пази, Реал ради таа моќ и секако ради Перез е најуспешен клуб моментално.

Врти сучи пак нешто ви смета а имате фул инвентар со титули и финансиски сте најмоќни. Реал ми мирисаат овде на напатени.

Прегледај го приврзокот 429764

Поентата ми беше сите рипнавте како кучиња и сегде дробевте дека местеле. Сега кога главниот вика дека нема ништо никој ништо не пренесува. Битно штетата ја направивте за другото ама баш ве заболе стапот.
Или Перез или Франко, нема друго. Ја бар не одрекувам дека Реал добивал помош или имал ветар во грб во ЛШ и имало судиски одлуки кои не биле во ред. Ама темава не е Лига на шампиони, туку Ла Лига. Во спорниот период од 10 години во кој Барселона се обвинува за корупција, Реал има освоено една до две лиги, на чело со моќниот Перез. Али да, тогаш вонземјани играа во Барса и Перез не можел ништо да направи. :icon_lol: 2 ца претседатели бивши ви се у затвор еј, и точно е дека сте повеќе од клуб, вие сте мафијашка организација.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Леле човече форум е олабај.
Кој кај сака и шо сака нека пиши, како некој невести сте, да не ве гибни чоек одма носот го кревате, небаре фамилија ви гибнал некој
Голем кур ако напишал тука за Монако, ионака е мртвило темата
Ти ли најде да кажуваш?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.819
Поени од реакции
30.704
Нека има забава.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.683
Поени од реакции
18.952
Да те ебам вгаС.
сРамота пресно женет си
Автоматски споено мислење:

Слушајте го Манго Џери и не се замарајте кој што рекол, животот е и онака прекраток. Чолко да ти јадам кокошката.:pipi:

Пренеси му ја позитивната енергија на Мајавин, во депресија падна дечкото после поразот од вчера

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И ти заклучок доби дека јас тука с налутив :ROFLMAO:
Можда не се љутиш ама реплицираш буквално на секој што ќе те пецне, да не речам гибне, и одма го креваш носот. И курот на Сладоледџија.

Ок не ме ставај во клапата на сељациве што те напаѓаат. позз

Член од
5 март 2018
Мислења
16.683
Поени од реакции
18.952
Можда не се љутиш ама реплицираш буквално на секој што ќе те пецне, да не речам гибне, и одма го креваш носот. И курот на Сладоледџија.

Ок не ме ставај во клапата на сељациве што те напаѓаат. позз
Чоек не гледаш дека се зафркавам, ако се навредев ќе пријавев мислење или слично.
Таман работа да ме допри некое мислење од рандом член на форум, се нашло слободно време од вишок си тепам досада

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Чоек не гледаш дека се зафркавам, ако се навредев ќе пријавев мислење или слично.
Таман работа да ме допри некое мислење од рандом член на форум, се нашло слободно време од вишок си тепам досада
Очигледно многу ти е досадно штом на сите им реплицираш.

Kajgana Shop

На врв Bottom