Фудбалски вести

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.441
Поени од реакции
58.813
Зборено е, од сега нема да свират повеќе за игра со рака 16ник.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Зборено е, од сега нема да свират повеќе за игра со рака 16ник.
Зборнете дури сте таму и за тоа дека откако играчот нема контрола врз топката, односно не е во негова посед не се свири пенал, или за ѓупци посебни правила има :sneaky:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.548
Поени од реакции
4.033
Пиоли врати се, све ти е простено.
Лани ова време 5-1 изгубивме од Интер. Утре ќе видиме дали новиот идиот може да те надмине.
Само Господ Бог може да ни суди,како ќе одлучи тој така и ќе биде.

Член од
30 јануари 2014
Мислења
862
Поени од реакции
564

Podobro da ne ja videv ovaa tabela. Site znaeme deka futbalot ni e katastrofa no 5 otpozadi?
Samo pred Belorusija koja e pod sankcii, andora, Giblartar i San Marino. Podobro da se ukine futbalot vo Makedonija

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762

Podobro da ne ja videv ovaa tabela. Site znaeme deka futbalot ni e katastrofa no 5 otpozadi?
Samo pred Belorusija koja e pod sankcii, andora, Giblartar i San Marino. Podobro da se ukine futbalot vo Makedonija
vukojebina od liga jbg toa e sho da pravis mora nesto da se smeni a prov sho treba e smena itna smena na sejdini go unisti fudbalot total jbg mora prav covek za taa funckija fudbalski rabotnik obucen za fudbal so uefa fifa praksa ne nekoj sho e onk aj sea ke se nafatam i ajt treba be prav covek za taa pozicija odma ke dojdat i pari i vlozuvanja mada gotovo eve 2025 vise se znae vlagaat novi lugje posto u mart mislam zavrsuva mandatot na federacija na ffm tolku e i zatoa sea ke ima malce podobruvanje ali ne moze ppreku nokj mora step by step sho vikaat englezite ne e tuka taka mada se nadevam ke bide dobro se ko sho treba za makfudbalot sport broj 1 defitnvo

Член од
7 август 2011
Мислења
4.930
Поени од реакции
14.935

Доколку динамо минск освои 2 бода во конференциска лига, тогаш паѓаме и под Белорусија, а следната година ја започнуваме и под лигата на андора, така што нашите екипи ќе треба да имаат подобар резултат од нивните како би го задржале 52рото место. Ова значи дека скоро сигурно паѓаме на 53то место. Единствено Гибралтар и Сан Марино ќе останат под нас. Иако ништо чудно Гибралтар да не надмине за две години од сега.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.044
Доколку динамо минск освои 2 бода во конференциска лига, тогаш паѓаме и под Белорусија, а следната година ја започнуваме и под лигата на андора, така што нашите екипи ќе треба да имаат подобар резултат од нивните како би го задржале 52рото место. Ова значи дека скоро сигурно паѓаме на 53то место. Единствено Гибралтар и Сан Марино ќе останат под нас. Иако ништо чудно Гибралтар да не надмине за две години од сега.
Белорусија да ги нема санкциите заради поддршката на Русија во Украина , сигурно ќе биде во друштво на Косово, Ерменија... меѓу 30 и 40 место.

Член од
30 јануари 2014
Мислења
862
Поени од реакции
564
A i kosovo e previsoko na tabelava, ne veruvam deka se igra taka dobar futbal tamu.

Kajgana Shop

На врв Bottom