Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175

@Audiofil
@bijons

Го заборавивте младиов спортист. Иначе РИП.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.965
Поени од реакции
5.822

@Audiofil
@bijons

Го заборавивте младиов спортист. Иначе РИП.
После овој коментар доколку си дипломирано медицинско лице без разлика во која обкаст си завршил факултет комоtно откачи ја дипломата од ѕидот кај што ти стоела и искористи ја за по голема нужда во WC.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
После овој коментар доколку си дипломирано медицинско лице без разлика во која обкаст си завршил факултет комоtно откачи ја дипломата од ѕидот кај што ти стоела и искористи ја за по голема нужда во WC.
Ама не одговори на тоа што пишав.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.965
Поени од реакции
5.822
Ама не одговори на тоа што пишав.
Жал ми е што коефициентот на интелигенција ти е таков каков што е но тоа е дарба од горниот виша сила јебига.Ти дали некогаш во животот си стапнал во теретана?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.441
Поени од реакции
18.425
@Staufer де преведи што пишува овде...

Pathologin warnt vor Corona-Impfstoffen: „Diese mRNA-Technik ist nicht ausreichend getestet“
Unsere Autorin arbeitete als Oberärztin in der Klinischen Pathologie mehrerer schwedischer Kliniken. Seit den Corona-Impfungen beobachtete sie einen neuartigen „Turbo-Krebs“.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Google is your friend.

Патологинка вика мрна вакцините ствараат турбо рак. И честитам на изјавата. Сигурно длабоки истражувања направи за да дојде до таков заклучок. Иначе Берлинер Цајтунг со новите газдите премина кај рамноземците.

Kajgana Shop

На врв Bottom