Kajgana Song Contest (Special Edition-5) - Бора Чорба

• Креатор на темата Креатор на темата Darklady
  • Време на започнување Време на започнување
@Darklady ќе гласаме некад на темава или беше само да се пофалиме која песна на кого му е омилена ?

@Darklady ќе гласаме некад на темава или беше само да се пофалиме која песна на кого му е омилена ?

Special Edition темите нема гласање.
Отворена е во чест, постхумно. Само како одбележување.

Нека избрише дарк лејди ако е оф топик и ако не е дозволено да се остава повеќе од една песна. Има многу „под радар“ песни, ова ми е една од најомилените такви. Исто и „Џукеле ќе ме докусурити“.

Нека избрише дарк лејди ако е оф топик и ако не е дозволено да се остава повеќе од една песна.
Секако дека е дозволено да се става повеќе од една песна. Ова е тема за се што од Рибља чорба. Слободно постирајте.
Само еден пост нека содржи по 1 песна, а не во 1 пост ставени 10 песни.

Нека избрише дарк лејди ако е оф топик и ако не е дозволено да се остава повеќе од една песна. Има многу „под радар“ песни, ова ми е една од најомилените такви. Исто и „Џукеле ќе ме докусурити“.

Eве ја во ремастер верзија

Текстовите се вистински ремек дела.
Зошто денес не се прави ваква музика? :(
Зошто денес имаме глупости од видот на сингерици, патики и кашкавали, се некое мјаучење проследено со ужасно лош аутотјун

Неговата изјава беше дека „Македонците се Срби со тешка говорна маана“
Ова е од театарската претстава „не оставјај ме самог док химна свира“, нема врска со Чорба.

Не сте ми ја ставиле песната, добро е.
РИП Бора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom