- Член од
- 5 септември 2024
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 49
Па паметен риболпвец сите трикови ги знае па.... нема потреба за објаснување секој со своето позз милаПаметен риболовец ќе ја послуша рибата кога ќе му каже на каква мамка се фаќа.
Па паметен риболпвец сите трикови ги знае па.... нема потреба за објаснување секој со своето позз милаПаметен риболовец ќе ја послуша рибата кога ќе му каже на каква мамка се фаќа.
Ок. Пробав да помогнам.Па паметен риболпвец сите трикови ги знае па.... нема потреба за објаснување секој со своето позз мила
Хах, пред некој ден на инста рилс ми излегува видео од србија мислам како некое чиче го оставила жената со 5 деца за друг ебач и нормално коментарите во смисла мажот е насилник и ја матретирал неа и децата, па да му се одземат децата и сл коментари од жени. Некој ќе помисли жена=олицетворение на рајот. За ништо кур не ги боли.Сите треба да си ја прифатат вината, де мажи де жени.
Нема поќе цепивлачење, муж ме вара, кој го одбра ебате ќоравата. Истото иде и за машките.
Се мислев дали да пишам и воопшто да почнувам дискусија, ама не издржав...Хах, пред некој ден на инста рилс ми излегува видео од србија мислам како некое чиче го оставила жената со 5 деца за друг ебач и нормално коментарите во смисла мажот е насилник и ја матретирал неа и децата, па да му се одземат децата и сл коментари од жени. Некој ќе помисли жена=олицетворение на рајот. За ништо кур не ги боли.
Кур секој маж има. Други работи не селектираат и нивелираат на листите кај жените.Се мислев дали да пишам и воопшто да почнувам дискусија, ама не издржав...
Да поедноставам без да влегувам во детали и за едното и за другото: мажот остава за ебачина(една од баналните причини). Жена, особено мајка со деца, остава откако со години молела за љубов и внимание и не ја добивала. Никој не може да ме убеди дека некоја жена оставила идилична фамилија со деца(под претпоставка дека била таква и типот не ја малтретирал) за некој со поголем кур, на пример.
Како тоа мажите сакаат емоционално? Нели се водевте според логика, а не емоции? Зошто тогаш бирате опортунистки, а не некои што ќе ве сакаат со цело срце и душа и ќе ви се посветат за навек?Кур секој маж има. Други работи не селектираат и нивелираат на листите кај жените.
Прегледај го приврзокот 428929
Едноставно но многу точно. Оттука и ставовите на одредени лица, пример симпатичен дечко нема проблеми со жените нит ги смета за вакви или онакви, грд дечко = големи шанси за инсел. Не дека тоа е некаков закон ама тенденцијата е таа.Конечен одговор = не им се убави.
Мажите не сакаат добродушни девојки затоа што поголем дел од мажите се глупаци. И секогаш се водат од мисла дека баш зад следната раскрсница ама баш следната можат да се фатат со расна плавуша а не да се задоволат со обична cute Winona Ryder тип на женска.Како тоа мажите сакаат емоционално? Нели се водевте според логика, а не емоции? Зошто тогаш бирате опортунистки, а не некои што ќе ве сакаат со цело срце и душа и ќе ви се посветат за навек?
И тука пак се доаѓаме до прашањето: зошто мажите не ги сакаат добрите девојки?
Така е сесре.Се мислев дали да пишам и воопшто да почнувам дискусија, ама не издржав...
Да поедноставам без да влегувам во детали и за едното и за другото: мажот остава за ебачина(една од баналните причини). Жена, особено мајка со деца, остава откако со години молела за љубов и внимание и не ја добивала. Никој не може да ме убеди дека некоја жена оставила идилична фамилија со деца(под претпоставка дека била таква и типот не ја малтретирал) за некој со поголем кур, на пример.
Јас само да си кажам, Винона/Обри Плаза over расна плавуша anyday.И секогаш се водат од мисла дека баш зад следната раскрсница ама баш следната можат да се фатат со расна плавуша а не да се задоволат со обична cute Winona Ryder тип на женска.
Никој маж тоа не го дава, тоа е многу захтевно, ја не знам зошто се венчаат со мажи уопште.откако со години молела за љубов и внимание и не ја добивала.
Od kade dobi vakov zaklucok ziti se. Maz ne ostava za ebacina osven ete isklucoci koi se statisticka greska. Maz mozi da izneveri, da kleca na strana i oko da ne mu trepni za taa drugata ili drugite, nema emocii pozadi toa, ednostavno lov, uste edna plus na kontoto i nisto povekje. Maz izneveruva so polesna, so nekoja so koja nema da se zamara, a ne so poubava od taa sto vekje ja ima. Od druga strana zena koga izneveruva eee togas imas tuka emocii, filmovi, prikazni, retko skoro statisticka greska e zena da izneveri oti i se priebalo, lovina. Zatoa i imas eden kup zeni prostitutki na sekoj kjos a ne i mazi. Bas radi taa pricina. Maz ke mu se prieba, ke zastani, ke plati, ke se olesni i vekje po 5 km potamu ne se ni zamara za cinot. Zena od druga strana vekje pravi planovi, koj ke i dojdi na svadba i sto tamu ke se sluzi oti nekoj i rekol srce moe najubo, da ne recam i obrnal povekje vnimanie od toj doma so i e. Kaj zenite se vkluceni emocii koga izneveruva, kaj maz ne. I toa ja pravi golemata razlika pomegju masko i zensko izneveruvanje. Vo toj moment ja zabole pickata nejze i za deca, maz ili so i da e, postapkite i se vodat na baza na emocii a ne logika.Се мислев дали да пишам и воопшто да почнувам дискусија, ама не издржав...
https://trailers.getyarn.io/yarn-clip/610dbdfd-d37e-4e7e-9674-a65c6ac0fbf6заминала од 5те деца и фамилијата зошто не добивала љубов
Колку ќе беше подобар светот денес да издржеше.Се мислев дали да пишам и воопшто да почнувам дискусија, ама не издржав...