Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Ист маж што не направил за една жена во 4 години врска, прави за друга во 6 месеци врска.
Која колку вреди брат
И додека одмараме дома ми вика ,, А бе, ќе дојде ден, ќе треба да одмориш на неколку месеци, утре друг ден и свадба и дете ќе има ова она. Јас сум тука, зар не сме се гледале еден со друг кога сме биле слаби досега? "
Јас на шега му викам ,, Да бе, парите да ти ги јадам, никогаш не сум била со таква намера. "
Одговорот што ми го даде пример, мене ме убеди, ем искрен, без симнување ѕвезди, ем зелено знаменце.
,, Срце, да има пари па да јадеме па ти. :D Дали мои, твои, или од ќупот на дедо ми, што има врска?"
Ич ми нема логика комуникацијава ваша. Звучи тапа.

Член од
22 август 2022
Мислења
536
Поени од реакции
1.771
Која колку вреди брат
Точно. Тоа е таа лажна претстава за мажите што само затоа што практикуваат животен стил во кој изгледа дека не се замараат со ништо дека не се паметни. Сѐ анализираат и си бираат што им одговара, што не секогаш е општо прифатено како добро или лошо. Затоа жените ако сакаат нешто трајно уште на самиот почеток треба да се постават со тој гард. Кој не се нафаќа по 3 месеци рецимо да ги упознае во друштво, тешка работа. Тоа е благодарение на фактот што се растени со многу помалку општествени стеги и условувања од жените. Па, кај жените има многу повеќе следење на некои општо прифатени критериуми, а мажите буквално како им е кеиф.
Автоматски споено мислење:

Ич ми нема логика комуникацијава ваша. Звучи тапа.
Среќа па по туѓи мислења не се водиме. Гледаме дежурните доктор офболија колку средени животи и врски имаат. Бар не сме исфејкирани со клише комуникација.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.955
Поени од реакции
5.817
Еве уште еден пример кога млада девојка станува фан на Рибља Чорба,на 12 годишна возраст се заљубува во Бора и си ги чека своите 5 минути во нејзиниот живот кои ја исполнуваат нејзината желба на 34 годишна возраст.Емисијата е од 2016 година а изјавата е на 1:11:55

Член од
22 август 2022
Мислења
536
Поени од реакции
1.771
Zatoa e fikcija, pishana proza za nekoe lajkche i self validation.
Хахаха те молам така мисли. Кога човек не го познава другиот, има тенденција да му припишува сопствени особини. Па, ете, јас за твоите Казанова прикаски ни за момент не помислив дека се фикција. Од што ми е гајле за валидацијата за обожавачите на култот на жртвување на козата на комшијата сум таму кадешто сум. Уствари шознаеш може и странција е фикција. Многу ми е ружен и празен животот, те молам така мисли. По бројот на мислења и времето на зачленување, јасно е како ден дека најголемо достигнување во животот ми е форумска валидација и лајкче. Брат, малку сме урокливи, јас дури кријам кога нешто убаво ќе ми се случи, уште да измислувам. :D Нејсе, да така е како викаш ти, Височество.

Omg....која проекција :cuc::icon_lol:

Gaslighting 101
Па се разбира, мислев на оние со намера за нешто озбилно и доволно интелектуална моќ за размислување и анализирање.

Член од
22 август 2022
Мислења
536
Поени од реакции
1.771
Attention is one hell of a drug
Му рече слепиот на шашливиот.
Najmalce e bitno ja sto mislam, vidis deka ne sum edinstven na koj tvoite postovi ne mu se iskreni i vo najmala raka cudni.
Pak ke ti recam, porano imase ubavi mislenja i iskreni postovi, sega ne znam sto se deshava, mozda ti e haknat profilot.
Добро важи, не пишуем више.
Ви честитам на Великата Победа.
Сеа јужниот сосед одма ќе рече нели сте такви јунаци шо ја избркавте Грл од форумот, се откажуваме од одредницата Северна.
За булинг нема рамни и да и право си за болдираното, чопоративно нафрлање на женско е позната одлика на дел од маживе кај нас, кавалери, народни херои, чеда Александрови.
И то за празник.
Живели!

Член од
22 август 2022
Мислења
536
Поени од реакции
1.771
Не се секирај, ќе ти пишат и тука и на socials, недела е slow day.
Не сум ја ти да имам толку време да отварам дупли лажни профили за да манијачам членки. Не знам која толку те изгорела ама јас не сум помош за тебе. Сречен ден, ај чао.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.251

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.389
Поени од реакции
9.007
Секогаш needy ја ставаш пичката на педестал со све се согласуваш и да не е така одма и кажуваш све за тебе.Кога ти пишува или бара одма се јавуваш а имаш поважни работи или ти и пишуваш нон стоп а ( и си мисли дека неправиш ништо освен неа и пичката и е сахара) chat ти е само за договарање Дејт опт Факт има уште многу али ова ти е основа
штета, јас се си верував дека сум добар момак, али ова што го напиша никако не се соовпаѓа со мене.
Сигурен си во дефиницијава, да не си грешка случајно.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.847
Поени од реакции
2.060
Сите треба да си ја прифатат вината, де мажи де жени.

Нема поќе цепивлачење, муж ме вара, кој го одбра ебате ќоравата. Истото иде и за машките.

Член од
5 септември 2024
Мислења
53
Поени од реакции
49
штета, јас се си верував дека сум добар момак, али ова што го напиша никако не се соовпаѓа со мене.
Сигурен си во дефиницијава, да не си грешка случајно.
Долга и широка е има доста за објаснување..
Мада све треба да е природно неможеш да глумиш... и не гледајте јутубери врска немаат скамери..
Автоматски споено мислење:

Конечен одговор = не им се убави.
Па не е баш.
На почеток да пали тоа е најбитно тоа решава
Но после идат другите работи
Затоа луѓе за да фатиш риба не се прашува рибата него риболовецот

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.084
Поени од реакции
30.137
Па не е баш.
На почеток да пали тоа е најбитно тоа решава
Но после идат другите работи
Затоа луѓе за да фатиш риба не се прашува рибата него риболовецот
Паметен риболовец ќе ја послуша рибата кога ќе му каже на каква мамка се фаќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom