_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Ок, јас му реплицирав на Крки во врска со неговото мислење ,, Камби да се продаде, да се земе Роси'' и мислам дека е крајно несериозно и глупо. За другите клубови не ме интересира, не сум скаут, кажав погоре за што стриктно реплицирав.абе еве Интер можеби нема да го направи тоа(да го замени Камби за Де Роси како ти што велиш) што би одбрале другите тимови:Реал,Барса,Челзи,Ман.Утд.,Ливерпул,Арсенал ??????
сигурно би го зеле Камби бидејќи е во топ 5 деструктивци во светот(како што кажа Syn)
кажи ми искрено и биди пореален би го ставил ли Камби во топ 5 еве не го мешај Де Роси еве пример не го ставам јас Де Роси во
топ 5
Јас сум реален и во моментов крајно сериозен, Камби го ставам во топ 5 деструктивци. Есиен, Мело, Маскерано, Камбијасо, Гатузо од прилика...
Така е, ама цената не може да одреди кој е подобар или кој подобро ќе се снајде, то ти е сплет на околности@ Грејт, цената на трансфер берзата е меродавен фактор за еден играч, значи не онаа цена која ја нудат тимовите или ја набиваат екипите .