_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
абе еве Интер можеби нема да го направи тоа(да го замени Камби за Де Роси како ти што велиш) што би одбрале другите тимови:Реал,Барса,Челзи,Ман.Утд.,Ливерпул,Арсенал ??????
сигурно би го зеле Камби бидејќи е во топ 5 деструктивци во светот(како што кажа Syn)
кажи ми искрено и биди пореален би го ставил ли Камби во топ 5 еве не го мешај Де Роси еве пример не го ставам јас Де Роси во
топ 5
Ок, јас му реплицирав на Крки во врска со неговото мислење ,, Камби да се продаде, да се земе Роси'' и мислам дека е крајно несериозно и глупо. За другите клубови не ме интересира, не сум скаут, кажав погоре за што стриктно реплицирав.
Јас сум реален и во моментов крајно сериозен, Камби го ставам во топ 5 деструктивци. Есиен, Мело, Маскерано, Камбијасо, Гатузо од прилика...
Така е, ама цената не може да одреди кој е подобар или кој подобро ќе се снајде, то ти е сплет на околности@ Грејт, цената на трансфер берзата е меродавен фактор за еден играч, значи не онаа цена која ја нудат тимовите или ја набиваат екипите .