Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ти да си бил дедо во девеесетите сигурно ќе си дежурал на балкон за да фатиш некоја топка од децата да им ја дупнеш со нож зашто цел ден играле пред зграда и се смееле. :uzi: :anco:
И пред 2 години вака некој го сјеба моментумот во темата за Кунташе :(
Не сте деца да не можете да разберете дека сте во офсајд како Пипо Инзаги. И немаше моментум овде, имаше излив на расизам и темава почна да личи на вонредно собрание на ККК. Кунташе беше заебанција, ова беше малку срамота да се чита.

И нема тука овој пост да стои оној да се брише, правилата се доста јасни - кога има калакурница се оди во канта. Нема сигурно да анализирам тука дали тортата со Лукаку треба да стои или не.

Ретко пишувам во други теми затоа што на форумов сум за фудбал, но тие што ме прочитале тука и таму знаат дека сум анти-воук и секако дека не сакам цензура, ама овде сте длабоко во оф-топик. Си има теми за ова, дај да се вратиме на фудбал и да се расправаме кој местел и што не се досудило и да задржиме некое ниво на дискусија.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.441
Поени од реакции
7.725
Изминатава недела налетав на каналов на јутјуб Dan renoya's football stories

Има убаво разработено за калчополи видео и истовремено 3 други интересни видеа.
Може да го разгледате кога ќе имате време.
Немој вакви тешки теми за Јувенташите, ќе се молат да се врати расизмот и геополитичките теми во темава.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Немој вакви тешки теми за Јувенташите, ќе се молат да се врати расизмот и геополитичките теми во темава.
Па не е баш така црно бело видеото. Го има делот и за Рекоба дека му направиле фалц пасош од Интер за да може да го регистрираат. Убаво изработено видео со повеќеслојни детали.

Член од
18 март 2022
Мислења
266
Поени од реакции
920

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да владее ред во сите теми од форумот јас нема ни да пишувам такви работи во оваа тема и воопшто нема да се бунам зашто бришеш. Па отвори Драга Кајгана која е една од најпопуларните теми на форумов, буквално муабет си праат како да се на Ем ес ес ем ес а основното правило во таа тема е да не се цитира ниту надоврзува на претходниот коментар. Ама без разлика, во таа тема никаков ред. За 'срамота да се чита' не би ни коментирал. Какви ликови и дискусии има по темиве на форумов, ова тука е злато.
Онаа темана за воук, што се се нема изнапишано внатре, ниту еден коментар не е избришан. Еве ај објасни ми како може некој ваков коментар (види скриншот) од Вторник да седи во таа тема а овде за две три мемиња и заебанции помеѓу нас за кој никој не се навреди одма се брише. И ова не е прв пат темава да трпи вакви дешавки. Речиси секогаш а малце претераме одма Томи Ли Џонс у Мен ин Блек.
А фудбалскиве теми се во константен пад. Не постои никаква филмска дискусија. Се направија најмалку 50 трансфери во Серија А каде не се пиша ниту збор на таа тема. Не знам што очекуваш, ти кажав јас, пробано е фудбалски дискусии, не траат повеќе од 3 цитирања. А реално и што да збориме моментално кога нема фудбал? Ете почна со Леао и Ди Канио и стигна муабетот до ККК. Башкаааа, ти беше тој што ја предизвика таа слика. Буквално на твој цитат Скиреа ја постави таа слика. Нема везе, прај како мислиш ама со вакви потези многу се умртвува форумот.

Прегледај го приврзокот 428510
Таму модерираат други. Овде модерирам јас.
Автоматски споено мислење:

@FORZA ACM го изеде прв бидејќи е опоменат и баниран милион пати и пак продолжува. @SK-92, може тебе да ти се заблагодари за ова затоа што кога вие што сте повозразни и треба да разберете како одат работите се буните, тогаш ги палите децата како него и тие го јадат на крајот.

Нова тура бришење и ако продолжите ќе ја заклучам темава.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.201
Ок шефе. Се надевам добар е бонусот за модератор на месецот.
Ајде сега нов Томи Ли Џонс момент за последниве 10-15 коментари зашто и тие се надвор од генералната дискусија. Толку од мене на оваа тема...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Што сум пропуштил бе?
Зачетоците на четвртиот рајх. :ljubove:
После си се врати темава да си биде анкетен прашачник од Ипсос и слични.

Kajgana Shop

На врв Bottom