- Член од
- 9 февруари 2023
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 331
^
/// Ima Eurovent i dobra modulacija ? Dobro pogadja zadata temperatura ? ///
/// Ima Eurovent i dobra modulacija ? Dobro pogadja zadata temperatura ? ///

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ima ima i j..e radoznale……..hahaha^
/// Ima Eurovent i dobra modulacija ? Dobro pogadja zadata temperatura ? ///![]()
Молам за совет, се работи за просторија дневна од 45 м2.
Која од овие 3?
![]()
КЛИМИ.мк - резиденцијални и комерцијални клима уреди
Најдобра понуда на клима уреди со висок капацитете на ладење и греење.klimi.mk
elektromehanika.com.mk
12ка на ладење е сигурно, ти пишува во ознаките на климата.![]()
GREE CONSOLE GEH12AA-K3DNA1D/I - ЕЛЕКТРОМЕХАНИКА
elektromehanika.com.mk
Komentar za klimava? Dali e 12ka ili 9ka?
Мое искуство, земи си Daikin ftxf50. Имам веќе 4 години и сум задоволен и со сметки и со топлина.Молам за совет, се работи за просторија дневна од 45 м2.
Која од овие 3?
![]()
КЛИМИ.мк - резиденцијални и комерцијални клима уреди
Најдобра понуда на клима уреди со висок капацитете на ладење и греење.klimi.mk
Мое искуство, земи си Daikin ftxf50. Имам веќе 4 години и сум задоволен и со сметки и со топлина.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
i dvete se osnovni modeli slichna kombinacija imam i jas.. da vidime dali imame i isto mislenje?Дај споделете де, и другиве не интересира да чуеме.... што имаш ти, кои модели?bash me interesira tvoeto iskustvo so daikin vs mitsubishii dvete se osnovni modeli slichna kombinacija imam i jas.. da vidime dali imame i isto mislenje?
@Strelec колку саати годишно во МК темпeратурата паѓа до -15С?
Кога веќе сакаш да одговараш прашај го бар шефот нека ти каже тој знае прецизноTebe ti kazav….bate prasaj go zosto ima Amber Nordic, a ne Mitsu.

Дај споделете де, и другиве не интересира да чуеме.... што имаш ти, кои модели?
И бар споредувајте 5ка со 5ка, не вака 5kw со 2kw....
Или мислеше на останати работи настрана од капацитет?
Кога веќе сакаш да одговараш прашај го бар шефот нека ти каже тој знае прецизно![]()
Seuste ne znam za mitsubishi cekam da ja montiraat 2.5kw. A za Daiken odlichni se 2x5kw imam vo 50m2 i 40m2. Ova ke bide 4 ili 5 sezona za greenje. Samo redovno cistenje na filtri drugo nisto...bash me interesira tvoeto iskustvo so daikin vs mitsubishii dvete se osnovni modeli slichna kombinacija imam i jas.. da vidime dali imame i isto mislenje?
Fujitsu LLC @-7 za 2.83Kw ima COP 2.38 znaci tada trosi koliko ? Trosi 1189W@Strelec
Izvini, zaboravio sam da ti dam odgovor za najjeftiniji Fujitsu sa R410 ... recimo 12btu ASYG 12 LLCE je 520e sa pdv-om.
Прегледај го приврзокот 428634