- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.701
- Поени од реакции
- 36.534
Може линк од листата?
Вчитување…
en.wikipedia.org
Може линк од листата?
Од 21 албум ти немаш што да ставиш?:Site ubajte mi gi kladovte, so da klam sega jas.
Ova ko brzi prsti ispadna
Rekov od ubajte, ti klavaj tamu od tie 21 albumОд 21 албум ти немаш што да ставиш?:
Ne klavam nisto, potpuno ste me razocarali. Boze me oprosti ko da cekavte da umri i site so pesnata na gotovs@мкд владе , на западу ништа ново
Имаш глас од мене.
Бора има сигурно преку 50 хитови и тоа без поновите албуми,значи врвот му беше се она што го создаде во времето на СФРЈ.Очигледно е дека многу многу не си ја прател неговата музика.Еве ти уште еден голем хит од 1982 година:Rekov od ubajte, ti klavaj tamu od tie 21 album
Автоматски споено мислење:
Еве една као за гласачкото тело на комуњарите(шарена револуција).Rekov od ubajte, ti klavaj tamu od tie 21 album
Автоматски споено мислење:
Ne klavam nisto, potpuno ste me razocarali. Boze me oprosti ko da cekavte da umri i site so pesnata na gotovs
Овие две На западу ништа ново и правила правила баш му одговараат на животниот стил и на карактерот на @мкд владе .Бора има сигурно преку 50 хитови и тоа без поновите албуми,значи врвот му беше се она што го создаде во времето на СФРЈ.Очигледно е дека мно многу не си ја прател неговата музика.Еве ти уште еден голем хит од 1982 година:
Site ubajte mi gi kladovte, so da klam sega jas.
Ova ko brzi prsti ispadna
Не е исто уопште. Јура испраќа порака до нормалните Срби да не се палат на национализмот и да не ја поддржуваат војната, да го спречат малцинството четници да ги манипулираат. Бора се исмева со пораката и му враќа во стил ако пробаш да ја браниш Хрватска уште пожестоко ќе удриме.Помладите родени после распадот на СФРЈ не знаат дека кога почна војната во Хеватска 1991 Бора и Јура Стублиќ од Филм преку своите песни посветени на таа војна се закачија еден против друг.Бора направи песна Е мој друже Загребачки а Јура Е мој друже Београдски и двете беа со иста музика: