Abe te sfakjam ja tebe, i do negde pričava, ama ako e se kopija na poslednite scenarija, odnosno nekolku godini raj a posle propast, toa me ubiva. U sekoj slučaj ubavo što imaš informacii pa kolku tolku nešo može me da doznaeme.
potpolno te sfakam. ne se sekiraj znam kako ti e i na tebe i na site vardarci, zatoa i resiv da spodelam...
ima edna GOLEMA razlika vo segasnata prikazna vo sporedba so porano i toa mi dava nadez deka ke ima razlicen kraj ako se zavrsi kako treba.
znaci VARDAR ne go kupuva individualec sto e problematicen za kaleto ili parite gi dal za traktor mesto zasluvanje nego VARDAR go kupuva korporacija so profit kolku pola budzet na MKD, zastiten od NATO zemja koja ima golemi regionalni planovi i koja veke ima slicen proekt vo sosedna drzava.
OK ke ostane naokulu ali so minimalno viljanie, ke dobie pari i ke ima grb vo idnina. nema da stoi na pat na ovaa zdelka, naprotiv dovolno motiviran e da se sluci. imaj na um deka on i porano dozvoluval drugi da go vozat vardar, nego mu e bitno ako klubot padne da e tamu da prezeme. znam deka toa e problematicno za tebe, ama u sustina ne e strasno, jas ne ocekuvam da padne bar 30 godini a i koga paga dobro e da ima nekoj kako OK da go prifati. so poslednovo znam nema da se slozis, ali ti rekov, doznaj zosto OK ne go ostava vardar, PARI ne e odgovorot, mnogu podlaboko e od toa.