Фан клуб - РК Вардар

Член од
17 април 2024
Мислења
645
Поени од реакции
1.554
Инаку денес се играа првите квалификациски натпревари:
Мелсунген-Елверум 28-23
Валур-Винковци 34-25
Реално и очекувано.
Вардар
Порто
Мелсунген
Валур

Интересна група :D

Член од
12 ноември 2020
Мислења
84
Поени од реакции
293
Сакаш да се кладиме дека не е така? :cool:
Se poznavame licno so Marko oladi. Za toa bese dojden i Parondo proletoska vo Skopje, duri i vo sala bese na utakmica proletoska.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.021
Поени од реакции
2.529
Se poznavame licno so Marko oladi. Za toa bese dojden i Parondo proletoska vo Skopje, duri i vo sala bese na utakmica proletoska.

Добро. Ќе правиме муабет, здравје.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
6.579
Као Металург сме пред 7-8 години, кога во една сезона све што потпишуваа беа леви бекови.

Во моментов имаме 6 играчи на таа позиција, поточно 4 бидејќи 2 ги користиме само во одбрана. Но, и 4 мислам дека се многу.
Шала на страна, не го разбирам трансферов освен ако зад него се крие заминување на еден од левите бекови кои веќе ги имаме во тимот (претпоставувам тоа би бил Бели јуниор доколку дојде до нешто такво).

Единствената надеж дека можеме да ги „скротиме“ бубачките на Вуко според мене е што го имаме Столе.
Но, и тоа нема да биде доволно доколку на Вуко не му е дојдено до играње.

Последно уредено:
Член од
23 март 2017
Мислења
420
Поени од реакции
751
Као Металург сме пред 7-8 години, кога во една сезона све што потпишуваа беа леви бекови.

Во моментов имаме 6 играчи на таа позиција, поточно 4 бидејќи 2 ги користиме само во одбрана. Но, и 4 мислам дека се многу. Шала на страна, не го разбирам трансферов освен ако зад него се крие заминување на еден од левите бекови кои веќе ги имаме во тимот (претпоставувам тоа би бил Бели јуниор доколку дојде до нешто такво).

Единствената надеж дека можеме да ги „скротиме“ бубачките на Вуко според мене е што го имаме Столе. Но, и тоа нема да биде доволно доколку на Вуко не му е дојдено до играње.
Па еве играше на Европското 24 значи не би требало да биди толку лош колку што го мислиме тука…
Автоматски споено мислење:

Доволно да може да игра 20 минути по натпревар даго менува Горига

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.267

Во моментов имаме 6 играчи на таа позиција, поточно 4 бидејќи 2 ги користиме само во одбрана. Но, и 4 мислам дека се многу.
Шала на страна, не го разбирам трансферов освен ако зад него се крие заминување на еден од левите бекови кои веќе ги имаме во тимот (претпоставувам тоа би бил Бели јуниор доколку дојде до нешто такво).

Единствената надеж дека можеме да ги „скротиме“ бубачките на Вуко според мене е што го имаме Столе.
Но, и тоа нема да биде доволно доколку на Вуко не му е дојдено до играње.
И мене целата надеж ми е во Столе. ;)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.670
Поени од реакции
4.361
Па еве играше на Европското 24 значи не би требало да биди толку лош колку што го мислиме тука…
Автоматски споено мислење:

Доволно да може да игра 20 минути по натпревар даго менува Горига
Каков лош, прв стрелец им беше на Црна Гора на европското, па и на бараживе со Италија мислам. Пред еден Бранко Вујовиќ. Ако игра на тоа ниво и кај нас, Горига ќе влага на 20 минути да го одмара. Единственото прашање е дали ќе издржи со тој карактер да не влезе во конфликт со некого (посебно со Бутин кој е исто така 'рже не се држе карактер :icon_lol:) иначе дека немало да се замара кај нас мало морген, 10ка ќе истури во Автокоманда и Битола само да успее Столе да го додржи Бутин врзан на ланец до тогаш.

Член од
30 декември 2014
Мислења
205
Поени од реакции
321
Borazan definitivno po kvalitet e nash najdobar igrac. Samo prasanje e kolku ke e vo red so glavata. Na vremeto ja torpedirase Barselona. Ako uspee barem priblizno da gi povtori tie izdanija ke bide odlicno

Член од
4 март 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
6.579
Дека е најсериозното име кое сме го потпишале во последниве неколку години - дефинитивно е.
Дека има исклучително висок „плафон“ ако е у форма (физичка и психичка) - дефинитивно има.

Но, се поставува прашањето зошто не потпишавме среден бек туку го натрупавме ростерот со бекови шутери?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom