- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 1.211
- Поени од реакции
- 2.074
Далечната 87ма е оформена LGBT организација, за унапредување на правата на буљашите.А што е финтава со бројот 87 , ај да објасни некој …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Далечната 87ма е оформена LGBT организација, за унапредување на правата на буљашите.А што е финтава со бројот 87 , ај да објасни некој …
Далечната 87ма е оформена LGBT организација, за унапредување на правата на буљашите.
А бе немој мене со тие сељачко битолски фори, ајде одјеби сега кога немаш нешто паметно да пишеш.Кој неандерталци сте бе. Чоеко праша јас му одговорив, да не смеј некој да ве просветли. Затоа сте заглавени во камена дома и ви се смејат сите.
ЕВО НА!
Прегледај го приврзокот 428358
Ни ве прозва некој ниту ништо, само рогојте си ги извадивте колку сте тркала.
Да не се најде увреден нешто...
Извини не ми била целта. Али тоа е одлика на домашно воспитување и со шо сте задоени.
Па реално досадни сте си барав занимација малку.samiot fakt deka lgbt ti se vratat u glava pa i gi googlas i spodeluvas info kazuva mnogu za tebe...![]()
Па реално досадни сте си барав занимација малку.
Признај ако нешто ти се дигна е адреналинот да го извадиш сељачкото.
Додуша нема потреба да е нешто софистицирано и ново, лесно се палиш ти и на стари фори.
Па ајде барем стварно да било во 1987ма формирано да речеш интересна фора, тоа со голем фонт founded in 1897, да се пише нешто да се испровоцира, после се лутат кога Симев им го ебе раатот.
nego zaebi toa kazi samo goranco placel po penzioniranite ckembari ovde ili i vie drugite grupno? tolkavi traumi da ti ostavat nekolku postovi pa da molis luge na drugiot kraj na svetot i da gi zamaras so gluposti od forumot treba da si apla degenerik ama ajde vie si znaete... sto vikas ti? bas me zanima tvoeto mislenje.
Ај одјеби не ја сери темата, а баш убав муабет си тераме.Ќути сетивте хаха... Да не му кажеше некој уште ќе се нервираа та кенгуро та детето со точачето.
Тотално не сум во тек извини а и не сум компетентен да ти одговорам во организација шо прат, прашај за ракомет ќе ти кажам.
И гледаш не сум активен на др теми подфоруми.
А то дека специјално по тебе сум рипал грешни мисли имаш, ни те прозвав туку сам се јави ко некоја месија.
Кенгур пушти некоја гајба Тигар не биди буљаш чим си таму долу.
Кенгур пушти некоја гајба Тигар не биди буљаш чим си таму долу.