Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Земо зар ти личу на црепови како од тој фан клуб, не ја сам туја и у добро и у лошо прифаќам бантер и не сам накурчен како одредени ликови од ваш фан клуб. Нема потреба да ги именују сви ги знаемо зш су антипатични.
Зш мене на кумановски, осеќам дека си ми љут нешто?:D
Играш цупала и ти остај фан клубови и членови :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Зш мене на кумановски, осеќам дека си ми љут нешто?:D
Играш цупала и ти остај фан клубови и членови :D
Земо не делимо меѓу па да ти се љуту, бантер си е бантер не треба никој лично да сваќа. А кој тера на личну базу е препотентно сељачите. Такој да играње цупала ми е главан разлог да сам на овј форум. Не сфаќате ништо лично. :cool:

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Земо не делимо меѓу па да ти се љуту, бантер си е бантер не треба никој лично да сваќа. А кој тера на личну базу е препотентно сељачите. Такој да играње цупала ми е главан разлог да сам на овј форум. Не сфаќате ништо лично. :cool:
Ја знам дека нема разбирачка сас кумановци и јутре Мо Абдулах Шабан и Садам ќе ве ишљака а ти нема да си толко активан по форум.:cool:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Ја знам дека нема разбирачка сас кумановци и јутре Мо Абдулах Шабан и Садсм ќе ве ишљака а ти нема да си толко активан по форум.:cool:
Мила не биду индискретан алив не сам Донев и Костич не ми е битно кој не шљака, ма да утре мислу дека скаусерите ќе га едев немиен. :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.580
Поени од реакции
22.526
Боели почнува нова операција. После плодниот и успешен летен трансфер период, сега од први септември па до кај нова година задачата е на тие играчи што се веќе во клубот да им ги продолжи договорите на по десетина години.
Цар, ќе видиме што ќе измисли наредно.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Имаме пар надеж бразилчиња Јенки call me la i will hook you up. :D

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658
Црни Осимхен што потег што амбициозност беше ова на 25 години да отидеш да играш за Галатасарај :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom