Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
@PurplePuma во право си тука сите се со над 2 % мозок барем :pos:
Најверојатно мислиш на твојот Клајд...Ајнштајн без титула, самоук гение.
Тоа не се мои зборови. Нон стоп фалсификати правиш, да не работиш во изборна комисија.

:pos:

@PurplePuma во право си тука сите се со над 2 % мозок барем :pos:

Тоа не се мои зборови. Нон стоп фалсификати правиш, да не работиш во изборна комисија.

:pos:
Не сум у комисија, ме нервира тоа дремење со денови без спиење.
Иначе не се пали, грешка е....испив некое пиво повеќе јбг.

Затоа има разлика од работа и кариера.

Лакирање кај “Кај Цеце” е работа. Нема шанса за раст, без потенцијал, не заработуваш доволно (да го издржаваш партнерот и детето како што тој прави сега претпоставувам?) - работа, како што самата велиш, каде одиш за да се релаксираш од детето. Додека и другото е рaбота, ама се кладиш ризично да добиеш многу па поради тоа има жени што жртвуваат гледањето на своето дете што ти го имаш IN ABUNDANCE, жртвуваат свое време, свои пари, нерви, здравје - за да подоцна добијат далеку покомфортен живот. Вечниот морков, или како што Тејлор Свифт би рекла играј глупави игри - освој глупави награди. Наравоучение? Прашувај глупави прашања добиј глупави одговори. :D

Удар обично асоциран со фемицид! :D
Каква кариера да се бркало со деца…
Уште ја чекаме првата да се врати што посегнала по тоа, ќе објасни. Само да се дорелаксира ма ти па каква си одма
Не знам зашто толкав хејт(не суди да не ти се суди, ако не си атеист)само зашто реално кариера и работа се различни поими,можеш да работиш но да не бркаш и да неможеш да изградиш кариера. Да! знам дека сум блесд шо имам време за дијамантот мој, не не сум паразит и нема да бидам. Релееексс:свиркам:(y)
Автоматски споено мислење:

Не сум у комисија, ме нервира тоа дремење со денови без спиење.
Иначе не се пали, грешка е....испив некое пиво повеќе јбг.
Ја па чекам комарец број 3 да ми дојде во заседа, и да го решам. Не се спие вака. На здравје.

Последно уредено:
Ја па чекам комарец број 3 да ми дојде во заседа, и да го решам. Не се спие вака. На здравје.
Земи си Раид, проверена работа....ај, денеска е веќе прекрасен ден.

Јас само го кажав моето искуство тука на форумов. Реално ниеден не ми предложи да се запознаеме, иако знаеја дека сум со намера да го оставам мажот. А причина беше мојот мал син.
Нормално дека е најдобро за син ми да си расте со татко му, тука нема збор, но поентата ми беше друга и искуство споделив.(y)
Laga.. ti predloziv uteha, ja odbi ladnokrvno..

значи не било до државата, следниот пат да не барате оправдување државата не помагала, него да раѓате дечиња, лом дом да ви прават, наместо да губите/тепате време на форум , да не знаете главата кај ви е.

germanija a i ovie ovde sto baraat penzinja imaat gresen pristap. ona stapot i morkovot koga gledas ne raboti morkovot treba stapot...

bracha kinezi ke go resat toa so socijanite poeni. ako neke da ima 3 deca u idnina nema da moze ni da leta ni u hotel da prestojuva ke plaka poveke danok nema da moze da trosi na odredeni luksuzi i ke rodi... ideme kon toa, mene taka mi izgleda

Не знам зашто толкав хејт(не суди да не ти се суди, ако не си атеист)само зашто реално кариера и работа се различни поими,можеш да работиш но да не бркаш и да неможеш да изградиш кариера. Да! знам дека сум блесд шо имам време за дијамантот мој, не не сум паразит и нема да бидам. Релееексс:свиркам:(y)

Душооооо, мило ми е што најбитниот дел си го сфатила. Децата навистина се дијамант. Кариерите се мастурбација.

Што не разбра точно:

Не те нареков паразит затоа што чуваш дете а маж ти работи. Тоа е сосема нормално. Разликата е што тврдеше дека идење на работа во споредба со гледање дете е релаксација и се прашуваше како имаат некои кариери со деца. Епа така, со тоа што не ги гледаат децата како им растат. Да имаше ти работа доволно сигурна и платена да ги издржуваш сама твоите, сигурен сум маж ти би седнал дома во својата држава и би си го гледал детето а ти ќе си ослободена од тањири или што и да ти беше тригерот да го напишеш постот. Зошто некој би аргатил ако едниот заработува како четворица, да кажеме? Од его? Јас би бил најсреќната мамичка да не мора да работам и да сум со децата - ако некогаш се согласам да ги имам. Јас самиот сум паразит а и не е во мој стил да вреѓам девојки и жени нарекувајќи ги паразити. Премногу сум кул за тоа, жените се за обожавање. Ме иритира мене амбиција и затоа пишав тоа што пишав, blame it on the lifestyle кој патем е 90/60 притисок па ќе те одбијам со советот да се рилаксирам ако тоа е океј со тебе.

Точно инаку, можеби сум атеист, но не те осудив иако судам и немам проблем друг да ми суди без разлика што немам страв од некоја божја волја. Секој го држам на висок морален стандард и немам проблем некој да ме третира поинаку. Тоа иначе се случува и во корпоративниот кариерен свет во форма на фидбек и евалуации.

Ти во нашата интеракција увиде дека си блесд и нема да дејдримаш со идење на мртва работа оти било подобро од гледајќи како ти расте детето. Денес ефективно беше подобра мајка поради мене. Денес бев добро момче.

IMG_5086.jpeg

@wot денес сум бааги "ефективна мајка" со оглед на тоа што ѕверот реши да стане во 6 саат и да пушта гласна музика од неговото системче, да урла и да се дере, а кога го караш,се смее нема ефект ништо,:cautious: колку и да ми се спие џабе е нема разбирачка.:mad:
Бараше млеко му ставив го истури, му испржив јајца, не ги изеде, корнфлекс со млеко изеде едно лажиче од полн тањир и еве сега моментално, фрла боици во соба седнат на купче искинати ливчиња од боенка, а сеуште не е ни пладне. Забавно зар не :kafence:
Ама не е детето криво за ништо не разбира тоа, само сака забава. Јас сум крива што наместо на 20 го родив на 33 и сега ме боли глава и немам енергија. За грешките во младоста, плаќаме во старост. Биди поздравен и се надевам побрзо и кај тебе таква среќа ама попослушна.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom