мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.980
- Поени од реакции
- 25.089
Pa ke si zemis normalen maz ne nekoj isfeminiziranШо маж ми будуќи ќе се осеќа помалку маж, ќе ми го испонижиш![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa ke si zemis normalen maz ne nekoj isfeminiziranШо маж ми будуќи ќе се осеќа помалку маж, ќе ми го испонижиш![]()
Де бе Очајна, па лично знам куп мажи што се со жени со деца. Ништо толку трагично не е. Ама не се мешам - секој со своето, ти си решила да си спасуваш брак и тоа си е твоја одлука.Па не беа баш совети, повеќе како жалење од мажот и желба да го оставам. Арно ама поради детето никој не се осуди да предложи да се запознаеме(со чесни исклучоци од еден постар господин кој го поздравувам сега, и кој е според мене единствениот "нормален" и културен ваму кој ми пиша од странство, не сме се запознале), никој не сака жена со дете т.е "приколица" како што самите го нарекоа моето свето чедо. Јас а и не само јас, секоја мајка на светов попрво би умрела сама во манастир, одколку да се откаже од своето дете. Тоа е, затоа велам, пази со кого правиш деца.
Па не беа баш совети, повеќе како жалење од мажот и желба да го оставам. Арно ама поради детето никој не се осуди да предложи да се запознаеме(со чесни исклучоци од еден постар господин кој го поздравувам сега, и кој е според мене единствениот "нормален" и културен ваму кој ми пиша од странство, не сме се запознале), никој не сака жена со дете т.е "приколица" како што самите го нарекоа моето свето чедо. Јас а и не само јас, секоја мајка на светов попрво би умрела сама во манастир, одколку да се откаже од своето дете. Тоа е, затоа велам, пази со кого правиш деца.
Јас само го кажав моето искуство тука на форумов. Реално ниеден не ми предложи да се запознаеме, иако знаеја дека сум со намера да го оставам мажот. А причина беше мојот мал син.Си се спасила. Нормален и здрав цицач, туѓо чељаде не се нафаќа да чува.
Добро е што си се средила со сопругот, триста маки и разочарувањс ќе те чекаа ако те снајдеше некој таков.
Очајна тебе некако не можам да те дешифрирам. Понекогаш имаш сварно океј ставови и размислувања, ама понекогаш човече со тоа што го пишуваш не знам дали е тажна реалност или само уникатна смисла за сарказам.Па не беа баш совети, повеќе како жалење од мажот и желба да го оставам. Арно ама поради детето никој не се осуди да предложи да се запознаеме(со чесни исклучоци од еден постар господин кој го поздравувам сега, и кој е според мене единствениот "нормален" и културен ваму кој ми пиша од странство, не сме се запознале), никој не сака жена со дете т.е "приколица" како што самите го нарекоа моето свето чедо. Јас а и не само јас, секоја мајка на светов попрво би умрела сама во манастир, одколку да се откаже од своето дете. Тоа е, затоа велам, пази со кого правиш деца.
Не бе добар ми е бракот, не се караме, детето си го гледаме, не знам зашто морам да се правдам сега, кога тоа што го напишав беше моето искуство со форумов.Очајна тебе некако не можам да те дешифрирам. Понекогаш имаш сварно океј ставови и размислувања, ама понекогаш човече со тоа што го пишуваш не знам дали е тажна реалност или само уникатна смисла за сарказам.
Биди сигурна дека ако имаш покрај тебе грижлив партнер бракот може да ти биде прекрасен. А ако сте несреќни и неисполнети и вашето дете кога тогаш ќе биде негативно погодено од вашиот личен однос и на крајот ќе страда на одредено ниво. Размисли си убаво за тоа што го пишуваш тука, и ако ти треба некогаш другарка за комуникација, слободно може да ми пишеш во инбокс.
@PurplePuma , од Скопје си, имаш стан?
Не биди спонзоруша@PurplePuma , од Скопје си, имаш стан?
Каква е таа кариера која може да се брка со деца?
Едвај чекам да почнам да работам. Тоа ќе ми биде како релаксација.
За еден другар е, сака домазет да иде. Бара и феминистка да биди, да нема потреба ни ламби да менува, ни дрва да цепи.Не биди спонзоруша![]()
Па ако јас се прашувам, а не се прашувам ама пошто го фати муабетов, не ми смета некој да е разведен и да има дете, ако јас немам.Јас само го кажав моето искуство тука на форумов. Реално ниеден не ми предложи да се запознаеме, иако знаеја дека сум со намера да го оставам мажот. А причина беше мојот мал син.
Нормално дека е најдобро за син ми да си расте со татко му, тука нема збор, но поентата ми беше друга и искуство споделив.![]()
Сакав многу работи, минато свршено времеКуќа сакаше да прај во Стопански двор... кој знае дали ја направи. (ако добро се сеќавам)
Ustvari se e ova primitivna neli biologija... nas ne pali da e zdrava i plodna a niv da e sposoben, mejks shit dan i moz da gi odbrani od volcite dodeka cica bebeto....
Nego pitanjeto mi e sega sapioseksualkite ko koleshkava... dali kaj niv maskularnosta se zameni so inteligencija kako orudie za prezivuvanje u civilizacijata pa mazestvenosta ne im e tolko bitna.. ni izgledot eto.. ili ipak bi trznala na zivotinjsko nivo na maskularen tipac.... dali u prvata prilika kaj sho nacitaniot kje treba da prezentira borbenost, stegnati vegji, ishendla idioti na primitiv level ona kje se razocara.... ?
inaku ne napravivme muabet za rinjuabls dali vind i solar se dovolni i podobri od nuklear... ili ideme na fuzija za nekoja godina?
Најверојатно мислиш на твојот Клајд...Ајнштајн без титула, самоук гение.Барем моето искуство е такво, тешки сељачишта (мажи и жени) се со огромни титули, а можеш да најдеш и среднист и те како паметен.