Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Може @Audiofil се осеќа ко жена, и пак не ми кажа јас за што сум, планинарење, скијање, нуркање.. и остаив знак и подзнак..
Кој сум и за што сум способен повели на Шар Планина кога ќе паднат температурите минус 20 степени.А за дупла Вага најдобар совет ќе ти даде Лила Филиповска.
Автоматски споено мислење:

Маж риба, ела да седнеме да плачеме заедно :D

Ако си у групине манијачки, ич не е убо.
Кои групи ги сметаш за манијачки дај детали?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Кој сум и за што сум способен повели на Шар Планина кога ќе паднат температурите минус 20 степени.А за дупла Вага најдобар совет ќе ти даде Лила Филиповска.

Е кои, кај шо праќаа слики од рандом девојчиња. Јавна соба, пример.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Е кои, кај шо праќаа слики од рандом девојчиња. Јавна соба, пример.
Многу леташ со паметот и не си во тек со глобалните случувања.Дали се вакцинираше против Ковид кога беше пандемијата?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Одговорими ти прво на моево затоа што твојот одговор е поврзан со одговорот што јас треба да ти го дадам во врска со Телеграм.
Нема допирна точка вакцинација за Ковид со дистрибуција на слики од девојки кои не одобриле дистрибуција.

Или си/беше дел од такви групи или не. Просто е ептен.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Нема допирна точка вакцинација за Ковид со дистрибуција на слики од девојки кои не одобриле дистрибуција.

Или си/беше дел од такви групи или не. Просто е ептен.
Те поздрави манијачкава група од Телеграм:pos::

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Те поздрави манијачкава група од Телеграм:pos::
Не користам Телеграм :)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Не користам Телеграм :)
Пожелно е доколку сакаш да дознаеш многу повеќе информации од Шит Тел и Анал 5 заедно.А што се однесува до Ковид ако се вакцинираше и мислиш дека конечно сме раат бидејки неписмениот Данаиловски јавно тврдеше дека такви пандемии се случуваат еднаш на 100 години а само теоретичарите на заговори измислувале приказни за мали деца да знаеш дека пристигнува нова пандемија овојпат на мајмунски сипаници и повторно ќе одиш кај што си била претходно:
Ете што читам на Телеграм а јавните соби за малолетни девојчиња ти ги препуштам тебе.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257

Оти Лила?

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Затоа што е дупла вага како тебе и ништо чудно ти среќата кај помлади да си ја побараш можеби ќе имаш поголем успех:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Затоа што е дупла вага како тебе и ништо чудно ти среќата кај помлади да си ја побараш можеби ќе имаш поголем успех:
Од цел интелектуален свет, јас со лила имам иста астролошка линија :facepalm:
Фак ми ај ем фејмес..

Kajgana Shop

На врв Bottom